首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、One or two drinks a meal. B、One or two drinks a day. C、One or two drinks a month. D、One or two drinks a year. B短文中指出,虽然饮酒对人类的危
A、One or two drinks a meal. B、One or two drinks a day. C、One or two drinks a month. D、One or two drinks a year. B短文中指出,虽然饮酒对人类的危
admin
2014-06-30
50
问题
Drinking alcohol is socially acceptable behavior in many parts of the world. Some medical experts say light drinking may be good for your health, especially for the heart. But they say these health benefits should be compared to the many health risks linked to alcohol use. The use of alcohol dates back more than 10,000 years. From then until now, alcohol has played an important part in human civilization.(16)It is used in cultural and religious ceremonies, at social gatherings, and even for medical purposes. Alcohol affects every organ in the body.(17)When alcohol enters the body, some of it goes immediately to the stomach and the bloodstream. Once alcohol enters the blood, it is pumped throughout the body by the heart.
There has been a large amount of research done on alcohol and its effects on human health. Much of the research has examined the harmful effects.(18)But, some research suggests that having one to two drinks of alcohol a day may offer some health benefits. Several large studies have shown that this type of moderate drinking may lower the risk of heart disease, stroke and diabetes. Moderate drinking has also been linked to a reduced risk of death from heart attack.
On the other hand, the World Health Organization says the harmful use of alcohol results in 2,500,000 deaths each year. This number includes more than 300,000 people between the ages of 15 and 29.(19)The WHO says alcohol use is the world’s third leading cause of disease, after childhood malnourishment and unsafe sex.
16. What role has alcohol played in human history?
17. What happens when alcohol enters the body?
18. What is considered as moderate drinking that can offer health benefits?
19. Which of the following is among the top three leading causes of disease?
选项
A、One or two drinks a meal.
B、One or two drinks a day.
C、One or two drinks a month.
D、One or two drinks a year.
答案
B
解析
短文中指出,虽然饮酒对人类的危害很大,但是适量饮酒有益健康,而研究显示每天喝一到两次酒类饮品对健康有益,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dK17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Tenyearsago,JoeAllenbeganstudyingadiversegroupofseventhgradersneartheUniversityofVirginia,wherehe’saprofess
TheSupremeCourtwillhearargumentstodayabouttheuseofpublicmoneyfortheprivateschoolingofchildrenwithspecialnee
WhenZadieSmithfinishedhermostrecentnovel,OnBeauty,shedrankabottleofwine,laydownamongtherottingapplesinher
A、BecauseofthestrongFrenchinfluence.B、Becausetheysharedthesameroad.C、Becausetheybelongedtothesamecountry.D、Be
RecentlyGeorgeandIhostedaspecialpreviewofPreciousinourhometown,Houston.The【C1】______of200includedyoungpeoplea
HowtoKeepYourNewYear’sResolutionsAbouthalfofallAmericanadultssaytheyareatleastsomewhatlikelytomakeaNe
A、Begentletothevictimsandchildren.B、Beconsciousofthesurroundings.C、Stopssomeoneforatrafficviolation.D、Shootth
A、Stockbroker.B、Physicist.C、Mathematician.D、Economist.D事实细节题。对话开头男士问女士,作为一位经济学家,混沌理论对她的工作有什么影响。由此可知,女士是一位经济学家。
Atsomepointin2008,someone,probablyineitherAsiaorAfrica,madethedecisiontomovefromthecountrysidetothecity.T
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttime,thankstothediscoveryofa4000-year-oldstrand
随机试题
客观唯心主义把运动看作是“绝对精神”“天命”“理”“道”之类的所谓客观精神的运动。()
Thebigfirebrokeoutinthenight,______greatdamagetothenearbytowns.
男性,12岁,体重30kg,于户外玩耍时不慎被烧伤,致头面部、双手、双足、双小腿烧伤。如果在第l天抗休克复苏过程中,患者烦躁、口渴,尿量10~20ml/h,脉搏增加至150次/min,进一步处理是
对青少年痤疮的护理措施,不恰当的是()。
临床上使用的安钠咖注射液是下列哪种物质与咖啡因组成的复盐?()
对于我国现有个人贷款业务的特征,下列说法中正确的有()。
甲、乙、丙共同出资设立一特殊普通合伙制的律师事务所。2020年5月,乙从事务所退出,丁加入事务所成为新合伙人。2020年8月,法院认定甲在2019年的某项律师业务中存在重大过失,判决事务所向客户赔偿损失。根据合伙企业法律制度的规定,下列关于赔偿责任承担的表
通常所说的中央处理单元CPU是包括()的部件。
[*]
【程序说明】下列输出乘法口诀的程序,要求输出的格式如下,其中数字之间有3个空格。*1234567891122433
最新回复
(
0
)