首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A rise in industrial yield. B、A wage increase. C、A fall in production costs. D、A decrease in manpower. A事实细节题。短文开头部分指出,工业产量的提高
A、A rise in industrial yield. B、A wage increase. C、A fall in production costs. D、A decrease in manpower. A事实细节题。短文开头部分指出,工业产量的提高
admin
2013-07-20
61
问题
It is often claimed that nuclear energy is something we cannot do without. We live in a consumer society where there is an enormous demand for commercial products of all kinds. Moreover, (26)an increase in industrial production is considered to be one solution to the problem of mass unemployment. Such an increase presumes an abundant and cheap energy supply. Many people believe that nuclear energy provides an inexhaustible and economical source of power and that it is therefore essential for an industrially developing society. There are a number of other advantages in the use of nuclear energy. Firstly, nuclear power, except for accidents, is clean. (27)A further advantage is that a nuclear power station can be run and maintained by relatively few technical and administrative staff. The nuclear reactor (反应堆)represents an enormous step in our scientific evolution and, whatever the anti-nuclear group says, it is wrong to expect a return to more primitive sources of fuel. (28)However, opponents of nuclear energy point out that nuclear power stations bring a direct threat not only to the environment but also to civil liberties. Furthermore, it is questionable whether ultimately nuclear power is a cheap source of energy. (29)There have, for example, been very costly accidents in America, in Britain and, of course, in Former Soviet Union. The possibility of increases in the cost of uranium (铀)in addition to the cost of greater safety provisions could price nuclear power out of the market. In the long run, environmentalists argue, nuclear energy wastes valuable resources and disturbs the ecology to an extent which could bring about the destruction of the human race. Thus, if we wish to survive, we cannot afford nuclear energy.
26. What is thought to be one way of solving the problem of unemployment?
27. Which of the following is the advantage of a nuclear power station?
28. Why are some people against the nuclear power stations?
29. In which country did the costly accidents happen?
选项
A、A rise in industrial yield.
B、A wage increase.
C、A fall in production costs.
D、A decrease in manpower.
答案
A
解析
事实细节题。短文开头部分指出,工业产量的提高被看做是解决大量失业问题的一种方法。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dKn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetitle:IsLongHolidayNecessary?Youshould
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
A、Herphonenumber.B、Thelocationoftheapartment.C、Thebesttimetocallher.D、Herfirstname.AWhichofthefollowingdid
Occasionalself-medicationhasalwaysbeenpartofnormalliving.Themakingandsellingofdrugshasalonghistoryandisclos
A、Havehercopiesmadeoutsidethelibrary.B、Useadifferentmachinetomakehercopies.C、Readthearticlewhileshewaitsin
A、Theintroductionofthedraft.B、Thefirstpartofthedraft.C、Theheadingsofthedraft.D、Themiddlepartofthedraft.DWh
A、Hedoesn’thavegoodqualifications.B、Hisresumehasn’toutlinedhispastinaproperway.C、Heisnotnervouswhentakingan
A、Shecan’tfinishherassignment,either.B、Shecan’taffordacomputerfightnow.C、Themancanusehercomputer.D、Themansh
A、Theygavesimilaranswerstothetestpapers.B、Theyhadsomesuspiciousbehaviors.C、Theysufferedfromdiscrimination.D、The
随机试题
有“孤篇横绝,竟为大家”美称的诗人是()。
在一段中的任意位置()鼠标左键,可以选定整个这一段。
几名幼儿园儿童课间玩耍时接触了装饰用的化工原料后均立即出现手部瘙痒、红斑及丘疹,最可能的诊断是
尿液外观呈白色混浊,pH值为8.0,离心后见一般白色颗粒状沉淀,此沉淀可能为
颈部急性蜂窝组织炎的最大危险是
下列方书中,首详诊脉辨阴阳法的是()。
重度营养不良出现水肿的原因是
根据现金管理的基本要求,在开户单位支付现金的下列情形中,符合现金管理规定的包括( )。
下面哪一项可能是这些广告的计划安排?第一?第二?第三?第四周下面哪一对产品不能在同一周内做广告?
函数f(x)=中x3的系数为________,x2的系数为_________。
最新回复
(
0
)