首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They get pleasure from risks. B、They can control potential risks. C、They can assess danger from risks. D、They have strong need
A、They get pleasure from risks. B、They can control potential risks. C、They can assess danger from risks. D、They have strong need
admin
2021-02-26
49
问题
W: Hello and welcome to today’s program. I’m Alice...
M: ... and I’m Jack. Hello.
W: Hello, Jack. You’re off on holiday tomorrow, aren’t you?
M: I am and you know, and I’m dreading it. I hate flying!
W: Do you? I didn’t know you had a phobia—and that means a strong and unreasonable fear of something.
M: Well, I don’t think this is a phobia because it isn’t unreasonable. Flying thousands of feet up in the sky, you know, that’s not safe!
W: Flying is safer than you think, Jack. It’s much riskier to drive or cycle to work. And, actually, risk taking is the subject of today’s show! Risk means the chances of something bad happening. For example, did you know that your chance of being knocked off your bicycle and killed during a one-mile journey is the same as your chances of winning the lottery?
M: I didn’t know that.
W: Can you guess what are the chances of either of these two things happening?
M: I have no idea. 1 in a million?
W: No, it’s 1 in 14 million. You are as likely to win the national lottery from a single ticket as you are to be knocked off your bicycle and killed during a one-mile journey.
M: But why are we bad at assessing risk?
W: People typically fear anything which is small probability but it’s extremely catastrophic if it were to happen. Recently we have another increase in these birds’ virus outbreaks. People read about that. And they may pay a lot of attention to that in the news but they may forget to get their flu shot.
M: That’s right. We tend to worry about big or catastrophic events such as catching bird flu or dying in a plane crash because we react emotionally to them.
W: Catastrophic events feel like very real threats, while we tend to forget about the small but chronic risks that become more likely over time.
M: We do. So for example, what if there was a cigarette that killed you as soon as you smoked it? Nobody would do that, would they?
W: No, they wouldn’t.
M: But plenty of people are happy to smoke for years, and put off worrying about the health risks for the future.
W: Yes, that’s a good point, Jack! People feel they are in control of risks that stretch overtime. You know, they think, "I could stop tomorrow" or "I could smoke less". But what about people who really enjoy taking big risks, those thrill seekers out there?
M: People who enjoy extreme sports actually seek out danger—it gives them extreme pleasure! If the risk is really high, it means that the pleasure needs to be equally high. Or hopefully even higher.
W: You’re right.
Questions 6 to 10 are based on Conversation Two.
Question6
According to Alice, what is a phobia?
(pause: 10 seconds)
Question7
What are the chances of getting knocked off one’s bicycle and killed in a one-mile journey?
(pause: 10 seconds)
Question8
What kind of event do people tend to worry about?
(pause: 10 seconds)
Question9
Which may involve a chronic risk?
(pause: 10 seconds)
Question 10
Why do some people enjoy risks?
(pause: 10 seconds)
选项
A、They get pleasure from risks.
B、They can control potential risks.
C、They can assess danger from risks.
D、They have strong needs for risks.
答案
A
解析
细节题。问题是有些人为什么喜欢冒险。男士说: “People who enjoy extreme sports actually seek out danger—it gives them extreme pleasure!”由此可见,答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dMCK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Thisweekend.B、NextFriday.C、Tomorrow.D、Twodayslater.A本题考查时间。由句(1)可知,杰里米打算在本周末举行派对。因此A为答案。
A、Preparingapresentation.B、Goingforacarrace.C、PlayingwithRoger.D、Doingherhomework.D本题考查行为。由句(6)可知,达芙妮今天在做课后作业。因此D为
MakingandWritingWordsI.AbriefintroductionA.Makingwordsisconceptuallyanengagingandeffectiveinstructionaltask.
A、Economy.B、Value.C、Savings.D、Power.D本题考查细节。由句(4)可知,女士年轻时更注重汽车的动力、声誉和时尚,而现在则更注重经济、价值和省钱。因此答案为D。
A、Heattachedmoreimportancetofootballthantohisgirlfriend.B、Hehasbrokenupwithhisgirlfriendbecauseofsports.C、Hi
A、Alwayscheckingforlandmarks.B、Takingamapandamobilephonewithyou.C、Rememberingthenameofthehotel.D、Learningsom
A、Itiscommon.B、Itseldomhappens.C、Itonlyhappenstotravelers.D、Itisapleasantexperience.A本题考查人物观点。由句(6)可知,男士称迷路是经常发生
A、Itisbadforhealth.B、Itcanbeprevented.C、Itisnormalforpeople.D、Itiscausedbystress.C本题考查人物观点。由句(5)可知,女士称每个人都有所惧
A.physicalB.adaptC.regulationD.taughtE.accuracyF.suitG.rousedH.requiredI.popularJ.heldK.spreadL.o
PASSAGETHREEWhat’sthewordusedtorefertoanabnormallysmallheadsymptomcausedbyZikainfectionsduringpregnancy?
随机试题
《蒙娜丽莎》是意大利文艺复兴时期著名画家______的油画作品。()
痉证之邪壅经络,若寒邪较甚,项背强急,肢痛拘挛,选用( )
A.肩周炎B.颈椎病C.胸廓出口综合征D.肱骨外上髁炎E.肩关节脱位女性,50岁,右肩部疼痛,活动受限1个月,无外伤史。体格检查发现右肱二头肌腱、三角肌及冈下肌处压痛明显,右肩关节外层及后伸受限,X线片未见异常。
A.银翘散B.附子汤C.葛根芩连汤D.生脉散合复脉汤E.血府逐瘀汤合生脉散病毒性心肌炎心肾阳虚证的用方是()
有关子宫脱垂下列哪项正确
再生沥青混合料新旧料配合比的确定应考虑的因素有( )。
个人征信异议产生的主要原因包括()。
地铁从规划到运营,是一个庞大、复杂、多行业、多专业的系统工程和完整的产业链,地铁可为地产、机械、建材、通信、广告等近三十多个相关产业带来发展机遇。这表明()。
下列关于自首的说法正确的有()。
小涛、小明、小军在大学生田径运动会上分别参加了100m、200m、400m、110m栏、400m栏、跳高6个项目中的两项。已知条件:(1)200m和110m栏两名运动员住在一起;(2)小涛在3人中年龄最小;(3)小军、100m和1
最新回复
(
0
)