首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life
There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life
admin
2013-04-08
50
问题
There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life, one becomes happy, the other becomes miserable. This arises from the different ways in which they consider things, persons and events, and the resulting effects upon their minds.
The people who are to be happy fix their attention on the conveniences of things, the pleasant parts of conversation, the well-prepared dishes, the goodness of the wines, the fine weather. They enjoy all the cheerful things. Those who are to be unhappy think and speak only of the contrary things. Therefore they are continually discontented. By their remarks, they sour the pleasures of society, offend many people, and make themselves disagreeable everywhere. If this turn of mind were founded in nature, such unhappy persons would be the more to be pitied. The tendency to criticize and be disgusted is perhaps taken up originally by imitation. It grows into a habit, unknown to its possessors. The habit may be strong, but it may be cured when those who have it are convinced of its bad effects on their interests and tastes. I hope this little warning may be of service to them, and help them change this habit.
Although in fact it is chiefly an act of the imagination, it has serious consequences in life, since it brings on deep sorrow and bad luck. Those people offend many others, nobody loves them, and no one treats them with more than the most common politeness and respect, and scarcely that. This frequently puts them in bad temper and draws them into arguments, If they aim at obtaining some advantage in random fortune. Nobody wishes them success. Nor will anyone stir a step or speak a word to favor their hopes. If they bring on themselves public disapproval, no one will defend or excuse them, and many will join to criticize their misconduct. These people should change this bad habit and condescend (俯就)to be pleased with what is pleasing, without worrying needlessly about themselves and others. If they do not, it will be good for others to avoid any contact with them. Otherwise, it can be disagreeable and sometimes very inconvenient, especially when one becomes mixed up in their quarrels.
Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、We should pity all such unhappy people.
B、Such unhappy people are critical about everything.
C、If such unhappy people recognize the bad effects of the habit on themselves, they may get rid of it.
D、Such unhappy people are also not content with themselves.
答案
A
解析
此题为细节题。文章第二段中提到了pity 一词,“如果这种想法是出于天性的话。那么这些不开心的人就更令人遗憾了”。由此可见,作者并不是说人们应该同情这种人,而是为他们感到遗憾。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dOr7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thegreatnumbersofpeopleengagedincigaretteproducing.B、Therapiddevelopmentofcigarette-makingmachine.C、Therapidd
Theterm"qualityoflife"isdifficulttodefine.It【C1】______averywidescopesuchaslivingenvironment,health,employment,
HenryIIIdidn’tknowmuchaboutbiology.Hewentthroughsixwivesbackinthe1500s,lookingforonewhocouldbearhimason.
OurunderstandingofthesinkingofthevesselTitanicisgreatlydistortedbecausethisdisasterhasbeentoldandretoldbydi
Asweallknow,drinkingandsmokingaffectpeople’shealth.Arecentstudyof17000Canadians【B1】______thatpeoplewhodrink
A、Theyshouldn’tchangetheirplan.B、They’dbetterchangetheirmind.C、Thetennisgamewon’tlastlong.D、Weatherforecastsar
A、Increasedtransportationcosts.B、Thelackofaqualifiedsalesforce.C、Adeclineinthenumberofcustomers.D、Difficultyin
A、Theylikedtraveling.B、Theywantedtofindabetterplacetolivein.C、Theyweredrivenoutoftheirhomes.D、Thereasonsar
Workingrelationswithotherpeopleattheplaceofworkincluderelationshipswithfellowemployees,workersorcolleagues.Am
A、Heisverysatisfiedwithit.B、Hehastospendthemiserabledays.C、Hethinksitshouldbebetter.D、Hehassomeproblemswi
随机试题
下列哪项不是减小桥体挠曲变形的措施
关于抗高血压药物治疗原则,下列说法错误的是
A.非处方药价格B.中药价格C.中成药价格D.处方药价格国务院价格主管部门负责制定国家基本医疗保障用药中的
下列选项中有关宪法最高性的界定正确的是()
无效合同从()时起就不具有法律效力。
收购人在被收购公司中拥有权益的股份在同一实际控制人控制的不同主体之间进行转让,须在收购完成后12个月之后进行。()
下列关于平行结转分步法优点的表述正确的有()。
设点(1,3)是曲线y=x3+ax2+bx+c的拐点,且x=2是此曲线的极值点,求a,b,c的值.
数据库中,数据的物理独立性是指______。
A、Extracostsmighteatuptheirprofitsabroad.B、Moreworkerswillbeneededtodopackaging.C、Theymightlosetoforeignbik
最新回复
(
0
)