首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There were 1, 300 schools who did not send a single student to Oxbridge(牛津剑桥)between 2006—2009. Let’s assume that there were at
There were 1, 300 schools who did not send a single student to Oxbridge(牛津剑桥)between 2006—2009. Let’s assume that there were at
admin
2013-09-16
39
问题
There were 1, 300 schools who did not send a single student to Oxbridge(牛津剑桥)between 2006—2009. Let’s assume that there were at least some students in these schools who, with some more help, could convince admissions tutors to give them a place.
My proposal is to let the private sector find and coach these students, outside of normal school hours. In each geographical region, grant several private tutoring firms state contracts to scout and tutor for prestigious university entrance. They can sign up qualifying students and allocate them tutoring, outside of school hours, from this contract budget. A bonus will be awarded for each successful student.
The private tutoring firm will be free to sign up and release students promptly!they should be able to allocate their resources as they see fit, and not be compelled to retain students who, for example, they regard as not sufficiently committed. A similar freedom will be granted to the student. Contracts will not be renewed for under-performing firms.
Some people may find this proposal arguable because it avoids schools and sets up extra-curricula(课程外的)tutoring arrangements directly with the candidates. There are several good reasons for this.
First, after-school tuition for Oxbridge exams is common practice in the private sector and it is unhelpful to assume that disadvantaged pupils could compete without it. Second, there is already a set of targets for teachers to aim at:if these gifted students are helped at the expense of the others in the classroom, it could be an unpopular initiative. Perhaps most importantly, the act of pulling students away from their normal environment and into one that supports(and expects)higher ambition will help provide the necessary self-confidence to succeed.
Many talented people would relish a job in such a programme, since it would combine prospects for social good and material gain. Yet the most compelling argument for adopting this proposal is that paying the private sector by results is arguably the most efficient way of levelling the playing field. This strategy is already in use elsewhere in government policy. Here, it could put new power into social mobility and provide a life-changing opportunity to thousands who were least expecting it.
According to the proposal, private tutoring firms will be awarded______for each successful student.
选项
答案
a bonus
解析
根据题干关键词proposal,private tutoring firms,be awarded,each successful student定位到原文第二段。最后两句提到:They can sign up qualifying students and allocate them tutoring,outside of school hours,from this contract budget.A bonus will be awarded for each successful student.可知,他们(私人家教公司)可以根据合同预算招收合格的学生并在课余时间对他们进行辅导。他们会因每位成功的学生而得到奖金。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dZ97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Studentsmightnotconsiderthemtobeanimportantpartofculture.B、Theysymbolizetherebellionofyouthinthe1950’s.C、
A、ThatDavidisnotaseriousstudent.B、ThatDaviddoesn’tneedtoworrybecausehehasascholarship.C、ThatDavidwon’tspeak
A、Theexperimentwilltakealongtime.B、Thestudentsshouldcounttheirtimeinthelab.C、Dr.Waltersteachesbiologyinthe
Accordingtothepassage,scholarsandstudentsaregreattravelersbecause______.Whatwillhappentoascholarwhoshareshi
Scholarsandstudentshavealwaysbeengreattravelers.Theofficialcasefor"academicmobility"isnowoftenstatedinimpress
A、Becausetheywanttoearnhighsalary.B、Becauseschoolsdonotteachstudentshowtochoosejobs.C、Becausetherehasbeense
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledBBSandCollegeStudents.Youshouldwriteatleast15
随机试题
Derivationalaffixescanbefurtherdividedinto______andsuffixes.
A.EPOB.G-CSFC.TNFD.TPOE.IFN可以用于肾癌和恶性黑色素瘤治疗的细胞因子是
场外资金清算流程包括( )。
下列选项中,()属于个案辅导关系的充分必要条件。
甲向乙买了一幅名画,后来发现此画并非真迹,而是复制品。甲退回该画,并要求乙退还其支付的价款,乙拒绝,甲于是诉至法院。经查,乙在购买此画时也不知是复制品,故卖给甲时也以为是真迹,无隐瞒之情。问:此案应如何处理?
下列关于高等学历教育的说法错误的是()。
“庚款兴学”中设立的“游美学生监督处”设在()
已知B=,矩阵A相似于B,A*为A的伴随矩阵,则︱A*+3E︱=_________________________。
Tounderstandinterculturalcommunication,weseektounderstandtraditionandmodernization.
HostilitytoGypsieshasexistedalmostfromthetimetheyfirstappearedinEuropeinthe14thcentury.TheoriginsoftheGyps
最新回复
(
0
)