首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities the world over. Whenever you look, it’s people, people, people. The str
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities the world over. Whenever you look, it’s people, people, people. The str
admin
2012-04-01
43
问题
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities the world over. Whenever you look, it’s people, people, people. The streets are so crowded, there is hardly room to move; when a bus arrives, it’s so full, it can’t take any more passengers. The extraordinary thing is not that people put up with (忍受,容忍) these conditions, but that they actually choose them in preference to anything else.
Large modern cities are too big to control. They impose their own living conditions on the people who inhabit them. It is possible to live such an air conditioned existence in a large city that you are barely conscious of the seasons. What is going on in nature seems totally irrelevant. Even the distinction between day and night is lost.
The funny thing about it all is that you pay dearly for the "privilege" of living in a city. The demand for accommodation is so great that high rents must be paid for tiny flats which even country hens would scorn (拒绝接受;鄙视) to live in. Accommodation apart, the cost of living is very high. Just about everything you buy is likely to be more expensive than it would be in the country.
In addition to all these, city inhabitants live under constant threats. The crime rate in most cities is very high. If you think about it, they’re not really fit to live in at all. Can any one really doubt that the country is what man was born for and where he truly belongs?
What is the author’s attitude towards living in cities?
选项
A、Unconcerned.
B、Critic.
C、Sympathetic.
D、Envious.
答案
B
解析
本题问对于居住在城市作者持什么态度。全文主要讲了大城市的不利因素;交通拥挤,四季交替变化感觉不明显,犯罪率高等。根据文章末段倒数第二句If you think about it they’re not really fit to live in at all.(如果你想一下,它们一点也不适合居住。)可以判断作者对此持一种批评和不赞同的态度。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dflK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Theletters.B、Thetypists.C、Thewoman.D、Theoffice.B
What’stheauthor’spurposeforthisletter?Toinformtheclientabouttheshipmentoftheir______.What’sthetimeframef
TheCambridgeUniversityistheplace______.OntheOpenDayyoucangettheinformationon______.
TheCambridgeUniversityistheplace______.Asarule,whencanyougotoexperiencetheatmosphereandseethefacilitiesin
A、Tomappliedforajob.B、Tomwaspreferredtoothers.C、Tomwantedotherjob.D、Tomwasunlucky.B
Asmallcarismore(economics)______thanalargeone,becauseituseslesspetrol.
TheeasiestandmosteconomicalwaytotravelaroundLondoniswithatravelcard.ThisgivesyouthefreedomofLondon’strains,
WhyhasTheCenterforEducationalProgressinvitedDr.Handy?TheCenterhasinvitedhimtogive______atthe4thCaliforniaC
WhichnumberisconsideredanunluckynumberintheWest?______isconsideredanunluckynumber.
NowImustworktwiceashardtocatchupwithothers.
随机试题
_______是人所有行为动作和心理活动的决策机构,也是记忆的存储仓库。它从各个感觉器官接收信息并引发人的各种行为。
《富春山居图》被誉为“中国十大传世名画”之一,张庚在《图画精意识》中记载了董其昌对此画的赞誉:“子久画冠元四家……如富春山卷,其神韵超逸,体备众法,脱化浑融,不落畦径。”下列关于此画说法正确的是()。
背景资料:某工程项目难度较大、技术含量较高,经有关招投标主管部门批准,采用邀请招标方式招标。业主于2010年1月20日向符合资质要求的A、B、C三家承包商发出投标邀请书,A、B、C三家承包商均按招标文件的要求提交了投标文件,最终确定B承包商中标,并于201
下列关于股票价格的说法中,错误的是()。
我国企业所得税适用的税率属于()。
根据动作的精细程度和肌肉运动强度不同,可以把操作技能分为()。
训练场上,陈教练在组织队员们进行跑步比赛。一组选手共五名分别是志强、林东、阿峻、虎子和明诚。比赛成绩出来了,陈教练拿着成绩单自言自语道:“志强跑得比虎子要快一点,但成绩不及林东;阿峻起跑后冲力不足,成绩最差;林东这次测试不是第一名。根据教练的叙述,可以确定
Americansuffersfromanoverdoseofwork.【1】whotheyareorwhattheydo,theyspend【2】timeatworkthanatanytimesinceWorl
若某文件系统的目录结构如下图所示,假设用户要访问文件rw.dll,且当前工作目录为swtools,则该文件的全文件名为_______(1),相对路径和绝对路径分别为_______(2)。(2)
吉构化程序包括的基本控制结构是
最新回复
(
0
)