首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Green-space facilities are contributing to an important extent to the quality of the urban environment. Fortunately it is no lon
Green-space facilities are contributing to an important extent to the quality of the urban environment. Fortunately it is no lon
admin
2013-01-22
65
问题
Green-space facilities are contributing to an important extent to the quality of the urban environment. Fortunately it is no longer necessary that every lecture or every book about this subject has to start with the proof of this idea. At present it is generally accepted, although more as a self-evident statement than on the base of a closely-reasoned scientific proof. The recognition of the importance of green-spaces in the urban environment is a first step on the right way, this does mean, however, that sufficient details are known about the functions of green-space in towns and about the way in which the inhabitants are using these spaces. As to this rather complex subject I shall, within the scope of this lecture, enter into one aspect only, namely the recreative function of green-space facilities.
The theoretical separation of living, working, traffic and recreation which for many years has been used in town-and-country planning, has in my opinion resulted in disproportionate attention for forms of recreation far from home, whether there was relatively little attention for improvement of recreative possibilities in the direct neighborhood of the home. We have come to the conclusion that this is not right, because an important past of the time which we do not pass in sleeping or working, is used for activities at and around home. So it is obvious that recreation in the open air has to begin at the street-door of the house. The urban environment has to offer as many recreation activities as possible, and the design of these has to be such that more obligatory activities can also have a recreative aspect.
The very best standard of living is nothing if it is not possible to take a pleasant walk in the district, if the children cannot be allowed to play in the streets, because the risks of traffic are too great, if during shopping you can nowhere find a spot for enjoying for a moment the nice weather, in short, if you only feel yourself at home after the street-door of your house is closed after you.
The main idea of this passage is that
选项
A、better use of green-space facilities should be made so as to improve the quality of life
B、attention must be directed to the improvement of recreative possibilities
C、the urban environment is providing more recreation activities than it did many years ago
D、priority must he given to the development of obligatory activities
答案
B
解析
本文作者指出了现今娱乐设施的一些问题,如far away from home等,并给出相关建议,最后一段指出如果不注意娱乐设施的改善The very best standard of living is nothing,选项B表述符合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/do1O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
Hefearsthismonth’sincreasedviolencemayharmKenya’svitaltouristindustry,muchofwhichcenterson______toseeitsexoti
Rentalhousing,whichisanimportantcomponentofpriceindices,lookslikelytomoderateinthenextyear,inpartbecauseof
Desperation,hunger,thirst,andresentmentallmakeitmorelikelythatpeoplewill______amorepowerfulfigurewhopromisesth
ThegravitationalpulloftheEarthandmoonisimportanttousasweattempttoconquermoreandmoreofouter-space.Here’swh
WhilehewasinBeijing,hespentallhistime________someimportantmuseumsandbuildings.
Remembertoaskfora_____ofqualityforthesegoodsjotherwisetheywillnotofferanymaintenance.
随机试题
A.HBVB.HDVC.两者均可D.两者均否逆转录酶()
A、 B、 C、 A题干问的是往返票的价位。回答时应用具体的金额来回答,A选项“不到300美元。”符合题意,故选A。
室外消火栓可分为地上式、地下式两种。()
Women’sDaymarkstheroleofwomeninboththepastandthepresent.Itwasstartedto【B1】______theimportanceofworkingwome
卫星通信系统通常由()部分组成。
湿弱地基加固可以采用的方法有()。
按照我国现行法律规定,挪用客户所委托买卖的证券或者客户账户上的资金,属于( )。
炎热的夏天,蜻蜓经常贴着水面飞行,尾部不时触到水里,溅起朵朵水花,这就是“蜻蜓点水”,对此正确的解释是()。
568,488,408,246,186,()
如果一个过程不包括returm语句,或者return语句中没有指定表达式,那么该过程______。
最新回复
(
0
)