首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The British Court of Appeal has cut libel damages awarded to McDonald’s, the world’s largest fast-food chain, against two pennil
The British Court of Appeal has cut libel damages awarded to McDonald’s, the world’s largest fast-food chain, against two pennil
admin
2016-01-30
56
问题
The British Court of Appeal has cut libel damages awarded to McDonald’s, the world’s largest fast-food chain, against two penniless environment campaigners.
In 1997, the High Court in London found that environmental campaigners Helen Steel, aged 34, and Dave Morris, 44, were guilty of distributing a pamphlet containing allegations against McDonald’s and their fast food and its preparation. The trial lasted three years and brought to light much evidence about the way McDonald’s hamburger chain workers prepared, handled and served food, and the treatment of these workers by the American-owned company. The High Court in London awarded McDonald’s damages of 60, 000 pounds(RMB 780, 000)against the two penniless campaigners.
But in 1999, three Appeal Court Judges in London decided that the two defendants found guilty of libel against McDonald’s in 1997 would have the damages they have to pay to McDonald’s reduced to 40, 000 pounds(RMB 520, 000). While upholding the libel ruling, the judges backed the defendants’ claim the food carries health risks and said allegations McDonald’s workers suffer poor pay and conditions are " fair comment". The judges also backed a claim by the defendants that eating the company’s hamburgers can cause heart disease.
The claim that "if one eats enough McDonald’s food, one’s diet may well become high in fat... with the very real risk of heart disease, is justified," said Lord Justice Pill, who was sitting in the Court of Appeal with Lord Justice May and Justice Keene.
The appeal decision is likely to be a further embarrassment to McDonald’s, whose three-year action against environmental campaigners Helen Steel and Dave Morris generated extensive negative publicity.
Peter Backman, chief executive of Food Service Intelligence, a research group, said, "McDonald’s is very conscious of what people say about them. They have got where they have by listening to consumers. I think their strategy will be to downplay the ruling, refute the comments, and thirdly, to do something about it." McDonald’s said it welcomed the Court of Appeal decision to uphold the 1997 libel ruling.
The company faces another $200,000 legal bill for the 23-day appeal hearing. Steel and Morris were to take the case to the House of Lords and the European Court of Human Rights to appeal against the damages awarded against them. They present much of their cases themselves and any lawyer’s fees are largely paid for by donations. The pair have yet to win court backing for claims that McDonald’s damages the environment, or that there are links between its hamburgers, cancer and food poisoning.
The fast-food chain has not yet recovered a penny of its original libel award from the defendants, who are refusing to hand over any money.
Why is McDonald’s not satisfied with the result of 1999?
选项
A、Because it has to face another $200, 000 legal bill.
B、Because it was wrongly treated by the Appeal Court Judges.
C、Because the result will make McDonald’s further lose face.
D、Because the Court announced the two defendants innocent of libel.
答案
C
解析
细节推断题。文章没有直接说明麦当劳对1999年的裁决感到不满的原因,但第五段首句总结了其中一个原因。原句中的a further embarrassment,extensive negative publicity与选项C对应。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e1GO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Formyproposedjourney,thefirstprioritywasclearlytostartlearningArabic.Ihaveneverbeenalinguist.ThoughIhadtr
Tomdoesn’tthinkthatthe______situationhereisasgoodashishometown’s.(中国人民大学2007年试题)
(复旦大学2009年试题)Hereisagreatironyof21st-centuryglobalpublichealth;Whilemanyhundredsofmillionsofpeoplelackade
Inadditiontobetteringgroupandindividualperformance,cooperation______thequalityofinterpersonalrelationship.(北京大学2006
Scientistsuseobservationandexperimentationtoexamineaspecificconcept______existingtheoriesandprinciples.(厦门大学2012年试题)
Bigcitiestodayareconfrontedwithveryseriousproblems.Transportisa【C1】______difficulty:someplannersbelievein【C2】____
Thatwasaman-madedisasterthatclearly______ifthefederalgovernment,theFederalEmergencyManagementAgency,hadquicklym
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.Itbenefitsourlivesbyimprovingourknowledgeto
Haveyoueverattemptedtoquestionacademicauthorityinyourlearningandresearchprocess?Whatdoyouthinkaretheappropri
Thefirsttwostagesinthedevelopmentofcivilizedmanwereprobablytheinventionofweaponsandthediscoveryoffire,althou
随机试题
《刑法》对放火罪规定了比失火罪更重的法定刑,体现了()。
下列属于资本项目的是()
女性,33岁,4年前始反复上腹痛,餐前出现,餐后缓解。今晨突然出现剧烈腹痛,来诊。查体:BP80/40mmHg,体温38.9℃,上腹部压痛、反跳痛及肌紧张,肠鸣音减弱,RBC4.2×1012/L,WBC22×109/L可能的诊断是
饰面板安装工程中,后置埋件必须满足设计要求的()。
按照国务院《建设项目环境保护管理条例》规定,若建设项目对环境可能造成轻度影响的,应当编制(),对建设项目产生的污染和对环境的影响进行分析或者专项评价。
某基金公司销售人员甲认为,在提供客户服务时,只能使用公众普通可获得的报刊、电视、广播、互联网等方式,不能采用“一对一”专人服务;销售人员乙认为,基金公司在提供给客户的市场行情分析中不仅要提供信息咨询和风险揭示,还要承担客户决策的责任。关于甲乙两人的观点,下
下列关于汇率的叙述,不正确的是()。
感觉统合与注意力训练
有以下程序:#include<stdio.h>main(){ints[12]={1,2,3,4,4,3,2,1,1,1,2,3},c[5]={0},i;for(i=0;i<12;i++)e[s[i]]++;for(i=1;i<5;i++)
负责数据库中查询操作的数据库语言是( )。
最新回复
(
0
)