首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many parents these days face the same struggle—at what age should they buy their child a cellphone?About 75% of 12-17-year-olds
Many parents these days face the same struggle—at what age should they buy their child a cellphone?About 75% of 12-17-year-olds
admin
2020-06-10
25
问题
Many parents these days face the same struggle—at what age should they buy their child a cellphone?About 75% of 12-17-year-olds in the United States【B1】______ a mobile phone, up from 45% in 2004,according to an April study by the Pew Internet and American Life Project, part of the Pew Research Center.And small【B2】______ are getting their phones at earlier ages, industry experts say. The Pew study, forexample, found that 58% of 12-year-olds now had a cellphone, up from 18% in 2004. Parents generally say they buy their child a phone for safety reasons, because they want to be able to reach the child anytime. "Costalso【B3】______ to parents," cellphone industry experts say. "Phones and family plans from carriers areboth becoming more【B4】______. Also, as adults swap out their old【B5】______for newer smartphones,it is easier to【B6】______ a used phone." But for children, it is all about social life and wanting to【B7】______peers. The Pew study found that half of 12-17-year-olds sent 50 text messages a day and textedtheir friends more than they talked to them on the phone or even face to face. So when is the right time to buythat first phone? "There is no age that suits all children,"【B8】______psychologists and child safety expertssay. "It【B9】______the child’s maturity level and need for the phone, and the ability to【B10】______theirbehaviour. "
【B9】
选项
答案
depends on
解析
由空格所在位置可以推断出,空格处应填入一个动词(词组)。结合录音可知,答案是depends on,意为“取决于”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eAd7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
CouldFoodShortagesBringDownCivilization?A)FormanyyearsIhavestudiedglobalagricultural,population,environmentaland
FindingtheRightHome—andContentment,TooA)Whenyourelderlyrelativeneedstoentersomesortoflong-termcarefacility—am
FindingtheRightHome—andContentment,TooA)Whenyourelderlyrelativeneedstoentersomesortoflong-termcarefacility—am
A、Toknowtheirbusinesspartnerbetter.B、Toenjoythedishesonly.C、Tohavearelaxation.D、Toescapefromthecompany.A选项以T
A、Bydecoratingourhomes.B、Bybeingkindandgenerous.C、Bywearingfashionableclothes.D、Byputtingonalittlemake-up.B细节
A、Theyarelesslikelytobeoverweightinadulthood.B、Theymaybegivenoxygensuppliesincaseofillness.C、Theyhavemorec
A、Apoorboywhotradesidentitieswithothers.B、HislifestoriesintheWesternUnitedStates.C、Hispersonalexperienceasa
A、ApersonnamedlordSandwich.B、Agourmet.C、ThefriendsofLordSandwich.D、Ascientist.C细节题。文中提到从前有个叫LordSandwich的人,常常喜欢坐在
A、Bydecoratingourhomes.B、Bybeingkindandgenerous.C、Bywearingfashionableclothes.D、Byputtingonalittlemake-up.B题目
A、Theydamageaperson’smentalhealth.B、Theyreduceaperson’schanceofrecovery.C、Theyslowdownaperson’sreactiontocha
随机试题
简述城市公共安全管理的作用。
窝沟封闭预防龋齿时,清洁牙面的方法是
A.凉血止血,解毒敛疮B.凉血止血,清热解毒C.凉血止血,清肝泻火D.凉血止血,化痰止咳E.凉血止血,清热安胎槐花具有的功效是
闭经虚证的发病机理是
在建设工程质量管理的PDCA循环中,“C”表示()
各国法律一致认为,任何意思表示的错误,都可以产生撤销合同的后果。()
AstudentfindsitdifficulttolearntheEnglishsounds[θ]and.Ifyouaretheteacher,whichofthefollowingstrategiescan
笔触是指作画过程中画笔在画面上留下的痕迹,笔触的审美效果主要取决于()
()年,美国心理学家桑代克出版了《教育心理学》,这是西方第一本以“教育心理学”命名的专著。
设有如下声明语句OptionBase1Dimart(2,一1To5)AsInteger则数组art中数组元素的个数是
最新回复
(
0
)