首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following passage and choose the correct answer from A, B, C and D. More and more, the operation of our businesses,
Read the following passage and choose the correct answer from A, B, C and D. More and more, the operation of our businesses,
admin
2017-04-19
69
问题
Read the following passage and choose the correct answer from A, B, C and D.
More and more, the operation of our businesses, government, and financial institutions are controlled by information that exists only inside computer memories. Anyone clever enough to modify this information for his own purpose can reap substantial rewards. Even worse, a number of people who have done this and been caught by it have managed to get away without punishment.
It is easy for computers crime to go undetected if no one checks up what the computer is doing. But even if the crime is detected, the criminal may walk away not only unpunished but with a growing recommendation from his former employers.
Of course, we have no statistics on crimes that go undetected. But it is disturbing to note how many of the crimes we do know about were detected by accident, not by systematic inspections or other security procedures. The computer criminals who have been caught may have been the victims of uncommon bad luck.
For example, a certain keypunch operator complained of having to stay overtime to punch extra cards. Investigating revealed that the extra cards she was being asked were for dishonest transactions. In another case, dissatisfied employees of the thief tipped off the company that has been robbed.
Unlike other lawbreakers, who must leave the country, commit suicide or go to jail, computer criminals sometimes escape punishment, demanding or not only that they not be charged but that they be given good recommendations and perhaps other benefiting, their demands have been met.
Why? Because company executives are afraid of the bad publicity that would result if the public found out that their computer had been misused. They hesitate at the thought of a criminal boasting in open court of how he juggled the most confidential records right under the noses of the company’s executives, accountants, and security staff. And so another staff computer criminal departs with just the recommendation he needs to continue his crime elsewhere.
Which of the following is mentioned in the passage?
选项
A、Companies usually hesitate to uncover computer crimes.
B、Companies will guard against computer crimes to protect their reputation.
C、A strict law against computer crimes must be enforced.
D、Companies need to impose restrictions on confidential information.
答案
A
解析
本题是细节题。选项A:“公司不愿揭露计算机犯罪”是正确答案,因为在文章最后一段中作者指出:“Because company executives are afraid of the bad publicity that would result if the public found out that their computer had been misused.”(计算机罪犯一旦被发现,公司往往怕家丑外扬影响其商业形象而尽力保护罪犯)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eL9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingstatement.Face-to-facecommunicat
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:Tea
HereisaletterwhichcomplainsaboutthequalityoftheTVsetboughtinastore.Readtheletterandcompletethegiveninfor
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
Lookatthefollowingadvertisement.ChinaDailyWewouldliketohearyouropinionsaboutthe
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingstatement:Trafficandhousingpro
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
随机试题
下列属于组织的组织环境划分形式的是()
终末肉眼血尿,其病灶的位置最有可能位于
典型的化脓性脑膜炎脑脊液改变是
患者,女,50岁,全口义齿修复,当口腔处于休息状态时,义齿就容易松动脱落下列检查项目中,与主诉症状无关的是
养殖场6岁公犬,原性欲旺盛,配种繁殖率高,近来日见形体瘦弱,腰胯无力,低热,口干,性欲下降,粪干尿少,舌红苔少,脉细数。如该犬进而表现四肢发凉,尿清粪溏,腰腿不灵,动则气喘,舌淡苔白。方中可增加的药物是()
依据《联合国海洋法公约》,海岸相邻或相向国家间大陆架划界应依据()。
甲公司将其所有的设备租赁给乙公司使用。租赁期间,甲公司将用于出租的设备卖给丙公司。根据合同法律制度的规定,下列表述正确的是()。
Whatwouldtheworldlooklikewithoutthedollardomination?USofficialsare【C1】______outadealtoendthegovernmentshutdow
Whatdowomen’sliberationgroupsinBritaindowithgraffiti?
Theuseofnuclearpowerhasalreadyspreadallovertheworld.【C1】______,scientistsstillhavenotagreed【C2】______Whatshould
最新回复
(
0
)