首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In many countries in the process of industrialization, overcrowded cities present a major problem. Poor conditions in these citi
In many countries in the process of industrialization, overcrowded cities present a major problem. Poor conditions in these citi
admin
2020-07-09
49
问题
In many countries in the process of industrialization, overcrowded cities present a major problem. Poor conditions in these cities, such as lack of housing, inadequate sanitation (卫生) and lack of employment, bring about an increase in poverty, disease and crime.
The over-population of towns is mainly caused by the drift of large numbers of people from the rural areas. These people have become dissatisfied with the traditional life of farming, and have come to the towns hoping for better work and pay.
One possible solution to the problem would be to impose registration on town residents. Only officially registered residents would be allowed to live in the towns and the urban population would thus be limited. In practice, however, registration would be very difficult to enforce (推行); it would cause a great deal of resentment (不满), which would ultimately lead to violence.
The only long-term solution is to make life in the rural areas more attractive, which would encourage people to stay there. This could be achieved by providing encouragement for people to go and work in the villages. Facilities in the rural areas, such as transport, health and education services should be improved. Education should include training in improved methods of farming and other rural industries, so as to develop a more positive attitude towards rural life. The improvement of life in the villages is very important, because the towns themselves cannot be developed without the simultaneous or previous development of the rural area.
Which factor is most important for people to be attracted to live in the country?
选项
A、Their expectation.
B、Their interests.
C、Their income.
D、Their attitude.
答案
B
解析
根据题目中的be attracted to live in the country可以定位到最后一段。该段第一句就提出,唯一的长期解决方法是使乡村生活更加充满吸引力。如何做到这一点呢?后面三句话提到了诸如采取鼓励措施、改善农村各种设施、加大教育力度等方法,而这些方法都是为了使在农村的人们不仅获得丰厚的利润而且生活便利,从而使人们对农村生活有积极的态度,所以最重要的因素是人们的利益,因此B项为正确答案。注意,interests用了复数形式。一般表示“利益,福利”,不是“兴趣”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eP4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Totellherabouthissister’sarrival.B、Toinvitehertoaparty.C、Todiscusssomebusinessaffairs.D、Toaskforaday’sl
TheyshouldbewrittenafterthecorrespondingnumbersontheAnswerSheet.Mostcitiesand/orstatesintheU.S.collecta
Comparedwiththedevelopedcountries,someAfricancountriesareleftfarbehindintermsofpeople’slivingstandard.
A、Spain.B、France.C、Italy.D、Germany.C此题要求考生在理解原文的基础上进行推理。按照正常逻辑,已经游历过的地方不会成为以后旅行的目的地。根据原文,四个选项中只有选项C(意大利)讲话者还没有去过,故选该项。根据原文,选
A、Spain.B、France.C、Italy.D、Germany.C此题要求考生在理解原文的基础上进行推理。按照正常逻辑,已经游历过的地方不会成为以后旅行的目的地。根据原文,四个选项中只有选项C(意大利)讲话者还没有去过,故选该项。
Hesaidhe______travelingwithhisfamilyaftertheentranceexamination.
Complainingaboutfaultygoodsorbadserviceisnevereasy.Firstofall,complaintsmustbemadetoaresponsibleperson.Gob
Wehavenegotiatedtheplanofjointventureseveraltimesandhavecometoabettermutualunderstanding.Ouropinionsareinth
Thus______betweenEnglandandFrancewhichwastolastfor100years.
Ithinkit’shightimewe_____strictmeasurestostoppollution.
随机试题
衣原体
中外文化的第二次大交汇开端于【】
回弹法检测某构件的混凝土强度,当回弹仪非水平方向弹击且测试面非混凝土的浇筑侧面时,在计算出测区回弹平均值后,应按()的方法修正回弹值。
政府鼓励出口的主要措施是()。
由于疏于______,院里的房屋大多十分陈旧,与旁边修建得簇新的正乙祠戏楼相比得多,不过在院中我们依稀还可以看到正乙祠当年的身影。填人划横线部分最恰当的一项是()。
2013年,重庆市房地产开发企业完成投资突破3000亿大关,达3012.78亿元,同比增长20.1%,较一季度回落5.2个百分点,比上半年回落7.6个百分点,比前三季度回落0.5个百分点。截至12月月底,全市商品房施工面积26251.89万平方米,同比增
世界上第一部成文宪法是1787年制定的()。
IntheefforttofireaCivilServiceemployee,hisorhermanagermayhavetospendup______$100,000oftaxmoneytodoso.
In data communication, data link is those parts of two data terminal equipments that are controlled by a protocol along with the
ThefirsttimeIheardtheactualLondonBridgewasinLakeHavasuCity,Arizona,Ithoughtitwasajoke.Astupidjokeatthat
最新回复
(
0
)