首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
What if someone came up with a new technology product that was hailed as a breakthrough with the potential to rival the smartpho
What if someone came up with a new technology product that was hailed as a breakthrough with the potential to rival the smartpho
admin
2016-01-30
55
问题
What if someone came up with a new technology product that was hailed as a breakthrough with the potential to rival the smartphone, but then didn’t make it available to 85 per cent of possible buyers? That is what Apple is about to do with the launch of its Watch. It will start collecting orders online from Friday and release the device in nine countries in two weeks.
For something that carries with it the best hope yet for a new "wearables" computing platform, the Watch risks being hamstrung. Only a subset of Apple’ s existing customers will end up owning one. That is because it is yoked to the iPhone(which is used by only one in six smartphone owners): Watch gets its connectivity from the iPhone, and the only apps that work on it are extensions of the ones that are carried by Apple’ s App Store for use on its own mobile devices.
Platforms, by contrast, benefit from network effects as other tech companies add complementary products and services, such as apps, which in turn draw more users. Jobs finally bowed to the power of the platform idea with the App Store for Apple’ s mobile devices. But, according to US management professors David Yoffle and Michael Cusumano, the mix he exhibited is still evident at Apple and could result in the tech group squandering a lead in the post-smartphone computing platform.
The picture is not black and white
. It is probably better to think of the Watch as an extension of an existing tech platform, rather than a product with no platform aspirations at all. It will, after all, run stripped-down apps from third parties. As such, it represents a first, cautious play in a new market where there are likely to be rethinks along the way.
The first iterations of these products didn’t set the world on fire. Apple sold fewer than 1 million iPods in the first year and only about 6 million iPhones. Watch 1.0 should at least do much better than that. Most analysts are predicting sales of 20-40 million in the first year. But this could still represent a missed opportunity if Apple cedes a dominant market share in wearables to Google’ s Android, as. it has in smartphones.
According to David Yoffie and Michael Cusumano,______.
选项
A、Jobs doesn’t accept the power of the platform idea
B、Jobs’ complicated attitude has no influence on his company
C、Apple may lose its leading position in the post-smartphone computing platform
D、Jobs doesn’ t think platforms can benefit from network effects
答案
C
解析
根据题干关键词定位到文章第三段最后一句:But,according to US managementprofessors David Yoffie and Michael Cusumano,the mix he exhibited is still evident at Appleand could result in the tech group squandering a lead in the post-smartphone computing plat—form.故C项“苹果公司可能在后智能手机时代的计算机平台领域失掉领先优势”符合题意,为正确答案。A项“乔布斯不认可平台理念的力量”,B项“乔布斯复杂的态度对公司没有影响”,D项“乔布斯认为技术平台不可以从网络效应中获益”,均与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eSsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Tokyo—SunstarInc.,makersofGUMandButlerbrandoralhygieneproducts,willbesendingselectemployeestoamostunusualth
DoesWallStreetowethepeopleofAmericaanapology?ThatwasSenatorSherrodBrown’ssuggestiontoBenBernankeandHankPaul
Thissummer,asOlympicathletesgofaster,higher,andstrongerinLondon,arecordhasfalleninalabinHamburg:Scientists
InBritainonethirdofallmarriagesendindivorceandoneinfourfamilieswithchildrenisheadedbyaloneparent.Arecent
InBritainonethirdofallmarriagesendindivorceandoneinfourfamilieswithchildrenisheadedbyaloneparent.Arecent
Theyare"financialweaponsofmassdestruction,"toquotethefamousinvestorWarrenBuffettashesurveyedthemorning-afterd
Archaeologyasprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoorestofthepoor.Onlypaltrysumsareavailableforexc
Archaeologyasprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoorestofthepoor.Onlypaltrysumsareavailableforexc
Archaeologyasprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoorestofthepoor.Onlypaltrysumsareavailableforexc
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
随机试题
Thedoghasalwaysbeenconsideredman’sbestfriend.Alwaysnotedforbeingparticularlyfaithfulinwatchingoverchildren,
脑脊液检查结果为细胞数和蛋白量显著增高,葡萄糖明显减少的疾病是
病毒性脑炎的病性为
经济仲裁的客体是()。
下列关于发放股票股利的表述中,正确的有()。
汉魏六朝以乐府民歌闻名,()合称为乐府双璧。
()不能成为刑事赔偿义务机关。
设连续函数z=f(x,y)满足则dz|(0,1)=_______
AttendingaCollegeorUniversityintheUSAEachyear,manyforeignstudentswishtogotothecollegesanduniversitiesin
A、EnglishLiterature.B、Computer.C、BusinessAdministration.D、Finance.C本题考查事实。由句(6)可知,求职者在获得英语文学学士学位之后,又攻读了工商管理学硕士学位。因此C为答案。
最新回复
(
0
)