首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Conduct a large-scale survey on customer needs. B、Specify the objectives of the campaign in detail. C、Pre-test alternative ads
A、Conduct a large-scale survey on customer needs. B、Specify the objectives of the campaign in detail. C、Pre-test alternative ads
admin
2022-07-26
51
问题
Advertising informs consumers about the existence and benefits of products and services, and attempts to persuade them to buy them. The best form of advertising is probably word-of-mouth advertising which occurs when people tell their friends about the benefits of products or services that they have purchased. Yet virtually no providers of goods or services rely on this alone, but use paid advertising instead. Indeed, many organizations also use institutional or prestige advertising which is designed to build up their reputation rather than to sell particular products.
Although large companies could easily set up their own advertising departments, write their own advertisements and buy media space themselves, they tend to use the services of large advertising agencies. These are likely to have more resources and more knowledge about all aspects of advertising and advertising media than a single company. It is also easier for a dissatisfied company to give its account to another agency than it would be to fire its own advertising staff. The client company generally gives the advertising agency an agreed budget, a statement of the objectives of the advertising campaign known as a brief and an overall advertising strategy concerning the message to be communicated to the target customers. The agency creates advertisements and develops a media plan, specifying which media will be used and in which proportions. Agencies often produce alternative ads or commercials that are pretested in newspapers, television stations etc., in different parts of the country before a final choice is made prior to a national campaign.
12.What is probably the best form of advertising according to the speaker?
13.What does the speaker say is the purpose of many organizations using prestige advertising?
14.How do large companies generally handle their advertising?
15.What will advertizing agencies often do before a national campaign?
选项
A、Conduct a large-scale survey on customer needs.
B、Specify the objectives of the campaign in detail.
C、Pre-test alternative ads or commercials in certain regions.
D、Decide on what specific means of communication to employ.
答案
C
解析
本题问的是在进行全国性的宣传活动前,广告代理公司经常会做什么。文章最后提到,在最终的广告方案在全国范围内进行宣传之前,广告代理公司一般会创作备用广告方案,这些方案会在各地的报纸和电视台等上面预先进行商业广告测试。由此可知C项为正确答案。A项在原文中未提及,故排除;B项所涉及的对象是客户公司,而不是题目问的广告代理公司,故排除;D项与原文内容不符,原文中提到的是详细说明将会使用哪种媒体,而不是沟通方式,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eSx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnDrunkDriving.Youshouldwriteatleast150words
A、Arrangingcamerasandbelongings.B、Providingservicesoftransportation.C、Offeringthepracticalexperience.D、Coordinating
A、Doubtful.B、Reserved.C、Indifferent.D、Supportive.D从选项预测本题询问的是态度。女士在采访结束时说人们可能对该组织做事的方式持不同看法,但他们做的事情很了不起,希望他们继续并祝他们好运,故选D。长对话
A、Itguaranteesfederalinvestmentinschools.B、Itisauniversallawthatappliestoeveryuniversity.C、Itstopsgenderdiscr
A、Tomorrow.B、Thedayaftertomorrow.C、Afterthreedays.D、Afterfourdays.B选项均为时间。题目问的是他们何时出发。对话中女士说她明天不能走,但是后天她可以弄到一辆车。故选B)。
A、Manyofthemfounditdifficulttoexerciseonaplane.B、Manyofthemwereconcernedwiththeirwell-being.C、Notmanyofthe
A、Giveaeulogy.B、Offeraprayer.C、Singasong.D、Writeaspeech.C男士提出,想邀请女士在葬礼上为其亡父献唱赞美诗。所以答案是C。原形动词选项题,猜测题目可能与某人要做的事有关。
A、Suegotpromoted.B、Johnhadtoquithisjob.C、BothJohnandSuegotaraise.D、SuefailedtocompleteherprojectA录音结尾提到,职位
A、Industriesinthepastandatpresent.B、Changesinthedevelopmentofindustries.C、Theprotectionofindustrialworkersand
A、Enteringalargecompanywithoutapplication.B、Programminghumanfeelingsintomachines.C、Decidingone’sbestpartnerthroug
随机试题
气血不足,舌部血脉充盈不足,可见阳气不足,不能温运血液上荣于舌,可见
【背景资料】某段普通铁路增建二线工程,主要工程项目有路堑、路堤和桥梁。其中路堑段增建的二线铁路紧邻既有线,断面设计是对既有线靠山侧山体进行扩挖,最大开挖高度为10m。开挖体地质为强风化、中风化泥岩,主要支挡工程为抗滑桩;路堤大部分地段位于一水库上
Muchoftheworldshouldgoonadietin2014.Morethanathirdofadults【C1】________wereestimatedtobe【C2】________orobesei
新生儿,出生3天,进行卡介苗的接种,其正确的部位及方法是
水质硬度对下列哪种消毒药的影响作用最显著
窗口最小化后()。
股票的风险构成中属于系统风险的是()。
下列各项中,能引起负债和费用同时发生变动的是()。
济州岛位于韩国最南端的北太平洋上,是个火山岛,也是韩国第一大岛,其中汉拿山是济州岛的象征。()
新年钟声一响,()人都要吃几粒葡萄,预祝自己新年诸事如意。
最新回复
(
0
)