首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
California has a new program called the Digital Textbook Initiative. "Starting this fall with high school math and science, we w
California has a new program called the Digital Textbook Initiative. "Starting this fall with high school math and science, we w
admin
2012-06-20
47
问题
California has a new program called the Digital Textbook Initiative. "Starting this fall with high school math and science, we will be the first state in the nation — the first state in the nation — to provide schools with a state-approved list of digital textbooks." That was Governor Arnold Schwarzenegger in June, talking about his effort to get schools to use materials available free online. He listed reasons why he thinks digital textbooks make sense.
California approves traditional textbooks in six-year cycles. Digital ones can offer the latest information. They lighten the load of school bags. They save paper and trees, and make learning more fun and interactive. And above all, he said, they help schools with their finances.
The state has had to make severe cuts in school spending because of deep financial problems. More than six million students attend California public schools.
Earlier this year, California invited content developers to offer digital math and science materials for high schools. These had to meet at least ninety percent of the state’s learning requirements. Specially trained teachers examined 16 textbooks and approved ten of them.
Six of the ten were published by the CK12 Foundation. Co-founder Neeru Khosla says the nonprofit group had been developing digital science and math books for about two years. The foundation paid teachers and other education professionals to write and edit them. The money came from a group financed by the Khosla family. The AMAR Foundation also supports projects in India.
California cannot require schools to use the digital textbooks. Individual school districts will have to decide for themselves.
Susan Martimo, a California Department of Education official, says she does not expect widespread use right away. Her best guess is that some schools with a lot of technology will be the first to use them, but only in addition to their traditional books.
School administrators point out that the texts may be free online, but students need a way to access them. Not everyone has a computer or electronic reader. Schools could print out copies, but that would not help the environment. Also, there is the cost to train teachers to use digital textbooks effectively.
According to Susan Martimo, digital textbooks______.
选项
A、are not likely to have a widespread use
B、will soon replace traditional ones
C、will first be adopted by well-equipped schools
D、are certain to be approved by school districts
答案
C
解析
倒数第二段第二句提到,Susan Martimo最好的猜测是,拥有大量技术的一些学校将会首先使用它们,但它们只是传统课本的补充,由此可知,答案为[C],同时排除[B]。根据she does not expect widespread use right away可排除[A]。[D]是针对第六段设的干扰项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eaf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Drugscanbedividedintothreemaingroups:thosethatapersoncanbuywithoutaprescription,thosethatapersonneedsadoc
Drugscanbedividedintothreemaingroups:thosethatapersoncanbuywithoutaprescription,thosethatapersonneedsadoc
Amajorsociologicaltheoryknownassymbolicinteractionismofferssomeimportantinsightsintohowmenandwomenaretaughtto
ManypeopleintheliterarywouldsaythatBritishliteraturehaslostits【C1】______nowadays.Manyothers【C2】______withthisopi
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)schoolswhichprovide【S1】______educationfromtheage
Lecturingasamethodofteachingissofrequentlyunderattacktodayfromeducationalpsychologistsandbystudentsthatsomej
A、Theroleoftheprintmedia.B、Television’seffectonthemovieindustry.C、Therelationshipsbetweendifferentmedia.D、Radio
Somepeoplearecontenttolimittheirinvestmentprogramstosuchsafeinvestmentsassavingsaccountsandsavingsbonds.They
Muchunfriendlyfeelingtowardscomputershasbasedonthefearofwidespreadunemploymentresultingfromtheirintroduction.
A、AsmallhorseB、MirrorsignalsC、IndiansignlanguageD、CleverIndiansC整篇短文介绍了印第安人发信号的种种方式,所以选项C最符合题意,选项A、B流于片面,而选项D又过于笼统而不切
随机试题
俗称“蛤蟆肿”是指A.黏液腺囊肿B.舌下腺囊肿C.皮样囊肿D.表皮样囊肿E.甲状舌管囊肿
甲委托其在外地的好友乙代购药材,并汇去2万元钱。因一时无货,乙便以甲的名义将钱暂存银行。乙的好友丙因生产经营急需用钱,去找乙,乙便拿出甲的存折给丙,由丙的好友丁担保。乙未将上述情况告知甲。后丙因生产经营不善无力还款而引起纠纷。甲诉至法院。本案中哪些法律关系
下列不属于出卖人义务的选项有()。
从广义上讲,下列人员中属于银行业从业人员范畴的还有()。
________指人们对自己是否能够成功地进行某一成就行为的主观推测和判断。
甲状腺大部切除后,引起窒息的原因包括()。
该图反映的是刑事案件进入刑事司法流程的数量变化情况。在各刑事司法机关均努力履行各自职责的情况下,若刑事案件仍呈此变化趋势,下列贯彻综合治理应侧重的方面有:
有一种细菌和一种病毒,每个细菌在每一秒末能杀死一个病毒的同时将自身分裂为两个。现在有一个这样的细菌和100个这样的病毒,问细菌将病毒全部杀死至少需要()秒。
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1)_____ofbusinesscreation.Firstcamethemakerso
Theunauthorized(未经授权的)copyingofcomputerprogramsbyAmericanbusinessesalonedeprivedsoftwarepublishersof$1.6billion
最新回复
(
0
)