首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Bill Gates was 20 years old. Steve Jobs was 21. Warren Buffett was 26. Ralph Lauren was 28. Estee Lauder was 29. These now ic
Bill Gates was 20 years old. Steve Jobs was 21. Warren Buffett was 26. Ralph Lauren was 28. Estee Lauder was 29. These now ic
admin
2019-11-20
76
问题
Bill Gates was 20 years old. Steve Jobs was 21. Warren Buffett was 26. Ralph Lauren was 28. Estee Lauder was 29.
These now iconic names were all 20-somethings when they started their companies that would throw them, and their enterprises, into some of the biggest successes ever known. Consider this: many of the truly remarkable innovations of the latest generation—a list that includes Google, Face-book and Twitter—were all founded by people under 30. The number of people in their mid-20s disrupting entire industries, taking on jobs usually reserved for people twice their age and doing it in the glare of millions of social media "followers" seems to be growing very rapidly.
So what is it about that youthful decade after those awkward teenage years that inspires such shoot-for-the-moon success?
Does age really have something to do with it? It does
. Young people bring fresh eyes to confronting problems and challenges that others have given up on. 20-something entrepreneurs see no boundaries and see no limits. And they can make change happen. Peter Thiel, the co-founder of PayPal, has another, colder theory that may explain it: Ultimately, it’s about money.
In other words, it’s the young people who have nothing to lose, with no mortgage and, frankly, with nothing to do on a Friday night except work, who are the ones often willing to take the biggest risks. Sure, they are talented. But it’s their persistence and zeal, the desire to stay up until 6 a.m. chugging Red Bull, that is the difference between being a salaried employee and an entrepreneur.
That’s not to say that most 20-somethings are finding success. They’re not. The latest crop of uber-successful young entrepreneurs, designers and authors are far, far from the norm. In truth, unemployment for workers age 16 to 24 is double the national average.
One of the biggest challenges facing this next generation—and one that may prevent more visionary entrepreneurs from succeeding—is the staggering rise in the level of debt college students have been left with. If Peter Thiel’ s theory is right, it is going to be harder and harder for young people to take big risks because they will be crushed with obligations before they even begin.
If you’re over 29 years old and still haven’t made your world-changing mark, don’t despair. Some older people have had big breakthroughs, too. Thomas Edison didn’t invent the phonograph until he was 30.
Which of the following statements cannot explain the underlined sentence in Paragraph 3?
选项
A、20-something entrepreneurs can drive change.
B、20-something entrepreneurs have new perspectives.
C、20-something entrepreneurs do not need to worry about money.
D、20-something entrepreneurs believe there is no obstacle that they can’t hurdle.
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词定位到第三段。第三段谈论20多岁的年轻人获得成功的原因,第二句提到“年龄真的和这一切有关吗?当然有关”。C项“20多岁的企业家不需要担心钱”说法不符合文意,故正确答案为C。A项“20多岁的企业家能够推动变革”是对本段倒数第二句And they can make change happen的同义改写,B项“20多岁的企业家有新鲜的视角”是对本段倒数第四句Young people bring fresh eyes的同义改写,D项“20多岁的企业家相信没有不能跨越的障碍”是对本段倒数第三句20-something entrepreneurs see no boundaries and see no limits的同义改写。三项说法均正确,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ede4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Officejobsareamongthepositionshardesthitbycompumation.Wordprocessorsandtypistswillloseabout93,000jobsoverthe
Officejobsareamongthepositionshardesthitbycompumation.Wordprocessorsandtypistswillloseabout93,000jobsoverthe
Britain’sCabinetOfficereleasedasweepingreportonthecountry’sfoodpolicy,anddeterminedthatBritonsarewastingtoomu
Officejobsareamongthepositionshardesthitbycomputation(计算机自动化).Wordprocessorsandtypistswillloseabout93,000jobs
Theteacherstriedto______thesestudentsthattheycouldsolvethecomplicatedproblem,however,theyjustdidn’tseethepoint
Everyone,itseems,hasahealthproblem.AfterpouringbillionsintotheNationalHealthService,Britishpeoplemoanaboutdir
Everyone,itseems,hasahealthproblem.AfterpouringbillionsintotheNationalHealthService,Britishpeoplemoanaboutdir
BillGateswas20yearsold.SteveJobswas21.WarrenBuffettwas26.RalphLaurenwas28.EsteeLauderwas29.Thesenowi
WarrenBuffett,whowillhostBerkshireHathaway’sannualshareholders’meetingonMay3rd,isaniconofAmericancapitalism.A
WarrenBuffett,whowillhostBerkshireHathaway’sannualshareholders’meetingonMay3rd,isaniconofAmericancapitalism.A
随机试题
预算的内容包括()。
女,45岁,牙周反复肿痛来诊,初诊为:慢性牙周炎。X线片显示:环绕牙根的白色阻射线消失。这表明哪种组织有破坏
当争端裁决委员会由3名成员组成时,应由( )担任主席。
某投资人赎回某基金1万份基金份额,持有时间为8个月,对应的赎回费率为0.5%。假设赎回当日基金份额净值是1.05元,则其可得到的赎回金额为()元。
平衡型基金投资者可获得()。
错觉一般按照()等所形成的错觉来分类。
创造性并不是每个人都拥有的,而是少数人独有的一种能力和心理品质。()
扩展名为.prg的程序文件在“项目管理器”的【】选项卡中显示和管理。
Weneedmoredetails,______,who,when,what,andwhere.
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
最新回复
(
0
)