首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Well over half of all bank commercial loans are made for a short term, that is, for period of less than one year. Of these loans
Well over half of all bank commercial loans are made for a short term, that is, for period of less than one year. Of these loans
admin
2013-12-25
12
问题
Well over half of all bank commercial loans are made for a short term, that is, for period of less than one year. Of these loans, about half are made on an unsecured basis to seasonal businesses and to borrowers with short-lived and project-oriented needs for funds. Secured short-term borrowers typically are less strong financially or are untested businesses without an earnings record. The most common type of short-term loan is the working capital line of credit extended to financially strong borrowers who have seasonal swings in their operations. Retailers and seasonal manufacturing firms are regular users of such credit. Through the line-of-credit commitment, a bank indicates its intention to honor borrowings up to the amount of the line. The amount is established on the basis of the customer’ s proforma peak funding requirement, and it assures the borrower of the availability of funds to finance bulges in working capital as sales expand and contract. The line of credit facility is very flexible and overcomes the need to extend a series of separate short-term loans. The customer "takes down" only parts of the line as the need arises, so that redundant borrowings are unnecessary. Loan interest is charged on only the amount actually borrowed, and the loan may be repaid as reflows of cash to the firm occur when seasonal sales decline.
The periods of short-term loan is less than one year.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
A
解析
第一段第一句Well over half of all bank commercial loans are made for a short term,thatis,for period of less than one year.可以看出。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ehid777K
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
Mr.Blackwasyoungandable.Thebosslikedhim.LastmonthhewassenttoChinaonbusiness.BeforehewentbackfromChina,h
Mr.Blackwasyoungandable.Thebosslikedhim.LastmonthhewassenttoChinaonbusiness.BeforehewentbackfromChina,h
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Buthewasnotagoodartist.Soheinventedaverysimplec
Internet(因特网)useseemstocauseadecline(下降)inpsychological(心理的)health,whichisreportedbyastudy.Evenpeoplewhospen
Internet(因特网)useseemstocauseadecline(下降)inpsychological(心理的)health,whichisreportedbyastudy.Evenpeoplewhospen
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Buthewasnotagoodartist.Soheinventedaverysimplec
Farmersdonotlikecrows(乌鸦)becausethesebirdseatnewly-plantedseeds(种子).Theyareafraidthattheywillnothaveanythingl
Farmersdonotlikecrows(乌鸦)becausethesebirdseatnewly-plantedseeds(种子).Theyareafraidthattheywillnothaveanythingl
Intheworld,soccerorfootballisthemostpopularsport.ThisisbecausemanycountrieshavewonderfulteamsfortheWorldCu
Therewillbenochangeintheinterestrateduringthe______ofthemortgage.
随机试题
不需要外加输入信号就能产生周期矩形波的电路为______。
撰写“医家五戒十要”的医家是()
A.癌前病变B.交界性肿瘤C.癌肉瘤D.原位癌E.非肿瘤性病变肉芽肿是
某政府投资基础工程,按照规定的程序,通过招标投标方式,选择了一家具有该工程要求的相应资质的项目管理单位,作为政府的代建单位,负责项目的投资管理和建设实施的组织工作。政府项目管理部门负责联系和协调。在该工程的前期工作阶段,项目管理单位要求政府项目管理部门在
关于煤层注水的减尘作用,下列说法错误的是()。
案例一般资料:求助者,女性,28岁,中学教师。案例介绍:求助者由于与丈夫发生矛盾,烦躁、失眠三个多月。下面是心理咨询师与求助者之间的一段咨询对话。心理咨询师:您好!请问我能为您提供什么帮助呢?求助者:我最近
所有的生物体都有生命;乳酸菌是一种生物,适合在无氧环境下生存:如果生物体有生命活动,那么生物体必须有呼吸运动。根据以上论述,可以推断()。
[*]
将E-R图转换为关系模式时,实体和联系都可以表示为()。
Nobodyyetknowshowlongandhowseriouslytheshakinessinthefinancialsystemwill______downtheeconomy.
最新回复
(
0
)