首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Much of a parent’s job is to provide the gifts of caring, love, and emotional support to children. But one gift is often beyond
Much of a parent’s job is to provide the gifts of caring, love, and emotional support to children. But one gift is often beyond
admin
2009-06-28
50
问题
Much of a parent’s job is to provide the gifts of caring, love, and emotional support to children. But one gift is often beyond their reach: the resources to meet the financial demands of college tuition.
For more than 54 years, the United Negro College Fund has fulfilled the dreams of deserving students by closing the gap between the cost of college and what their parents can afford. More than 300,000 students have graduated from United Negro College Fund member colleges since 1944, and 54,000 more are currently enrolled.
The oldest and most successful minority higher education support organization, the United Negro College Fund is a combination of 39 private, historically black member colleges and universities. Since its founding, it has raised more than 21.3 billion to keep the dream alive for needy families across the country.
What is it that makes the United Negro College Fund so important to America’s families? As well as raising funds and giving technical support to member colleges and universities, it creates hope and opportunity by providing financial assistance to deserving students. Consider the contributions of just a few of the distinguished graduates who have realized the benefits: civil fights activist Dr. Martin Luther King, Jr. , opera diva (歌剧女主角) Leontyne Price, Olympic track star Edwin Moses; and filmmaker Spike Lee.
选项
A、afford their children’s college tuition
B、give them gifts on their birthdays
C、look after their children
D、offer their children emotional support
答案
A
解析
细节题。从文章第一段可知“大多数黑人家庭感到窘迫的是无力支付子女上大学的费用”。因此,选项A为正确答案。而选项D指“提供感情支持”,选项C指“照顾孩子”,选项B指“过生日时给他们生日礼物”,这三项均不符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ekqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
DearManager,Iamwritingtoyoutocomplainabouttheserviceinyourhotel.Ihadaterriblestayinroom2532ofRedHot
A、Manypeoplediedinafire.B、Threepersonswereinjured.C、Therewasatrafficaccident.D、Therewasanaircrash.C本题问的是“昨晚
A、It’sopenat9a.m.B、Sorry,Ihavenoidea.C、That’sallright.D、Thankyou.B本题的考点是对问路做出回答,一般对于否定回答会说“不知道”。本题对说“打扰一下,请问邮局
InordertorentanddriveacarinJapan,yourequireaJapanesedrivinglicenseoraninternationaldrivingpermit.Incaseof
ItisestimatedthatShanghaiwillcatchupwiththeinternationalcitieslikeNewYorkintwentyyears.
A、Atabookstore.B、Inahotel.C、Attheairport.D、Oncampus.C问题问的是对话可能发生的地点。根据男士所说Iamheretopickyouup和女士所说Thanksforcom
A—AssistantshipB—OnlineenrollmentC—FacultyandStaffD—GradingSystemE—CreditF—Tuition
Peterisoneofthefewpeoplewho________learntfromexperience.
A—DateofpublicationJ—PubliclibraryB—ReferencebookK—ReadingroomC—AudiovisualstudioL—Refe
A、Formoney.B、Forexperience.C、Forpromotion.D、Bothformoneyandexperience.D根据Ineedaparttimejob,bothformoneyande
随机试题
行政管理体制改革和制度创新首要的、核心的问题,是公共行政职能的()。
人类ABO血型抗原属于
混悬剂中添加胶浆剂的主要作用是
护送坐轮椅的病人,下坡时应做到
[背景资料]某住宅楼工程,地下一层,地上十五层,建筑面积23520m2,框架剪力墙结构,设计使用年限50年。地下一层为人防工程,工程由三个相同的单元组成。室内装饰装修施工范围为吊顶、墙面和地面三项工作。工程开工日期为2014年9月7日,计划竣工日期为20
海关可以行使“径行开验”的权利,即无须任何见证人到场的情况下自行开拆货物,进行查验。
在整理个人成长史资料时,青年期要收集的是()。
WimbledonOpen,oneofthefourtennis"GrandSlam"holdsin______.
在下列命题中,包含辩证法思想的有
晓云是企业人力资源部工作人员,现需要将上一年度的员工考核成绩发给每一位员工,按照如下要求,帮助她完成此项工作。参考样例效果(“参考效果.png”文件),按照如下要求设置标题格式:①将文字“员工绩效考核成绩报告2015年度”字体修改为微软雅黑,文字颜色
最新回复
(
0
)