首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It may not help children understand the value of money. B、It will be good for children to learn to share with others. C、It mak
A、It may not help children understand the value of money. B、It will be good for children to learn to share with others. C、It mak
admin
2020-03-30
44
问题
W: Today, in our studio,(13)we are talking about child-rearing, and we have Dr. Smith here. He is a famous expert in this field, and he has been a teacher for many years. Hello, Dr. Smith, welcome.
M: Hello, I’m glad to be here to talk about this topic, and I’m ready to answer questions.
W: OK, Dr. Smith. American parents seem to give children allowance each week, for example, $ 10 a week. What do you think of it?
M: Well,(14)on the one hand, children may learn to budget their money through the allowance given by parents, but on the other hand, they may not understand the idea of "No pains, no gains. "
W: Do you have a better way for parents?
M: In fact, it might be a better way if children earn money for themselves from their parents. I mean, for example, if the children clean their rooms every day, they may get one dollar from their parents. By doing this, the children will have a better understanding of the value of money.
W: Well, Dr. Smith, you know nowadays computers are popular among every family. What’s the influence of the Internet on children in your opinion?
M: You know, every coin has two sides. We get many conveniences from surfing the Internet, but for children, things may be different.(15)You see, in most cases, children play computer games instead of searching information they need. And in the worst cases, children may be addicted to games so much so that they can’t concentrate on what they should do.
W: Thank you, Dr. Smith. We take a rest first and then answer questions from our listeners.
M: OK.
13. What are the two speakers mainly talking about?
14. What does the man think of giving children allowance?
15. What’s the effect of the Internet on children according to the man?
选项
A、It may not help children understand the value of money.
B、It will be good for children to learn to share with others.
C、It makes children gain allowance with their efforts.
D、It will spoil children in spending money.
答案
A
解析
观点态度题。本题问的是男士对给孩子零花钱持什么观点。对话中女士询问男士对父母给孩子零花钱的看法,男士说一方面,给孩子零花钱有利于孩子学会规划自己的开支,但另一方面,孩子很难意识到不劳无获的道理。因此,男士认为给孩子零花钱可能不利于他们认识到金钱的价值。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/emd7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Declininghealth.B、Lackofattention.C、Lossofmotivation.D、Improperbehavior.B
A、Foreigninvestment.B、Donorsupport.C、Pricecontrol.D、Bankprediction.C细节推理题。由OfficialfiguresdatedMondayshowinflation
A、Balancebetweenhumansurvivalandecology.B、Conflictbetweenlesslandandmoreproduction.C、Differencebetweenpresentand
A、Contactyouragent.B、Getaliftifpossible.C、Useofficialtransport.D、Haveafriendmeetyou.C文章最后给出建议:到达目的地后要选择乘坐正规的交通工具
A、Shewasextremelymeanwithhermoney.B、Shewasdishonestinbusinessdealings.C、Shefrequentlyill-treatedheremployees.D
A、Thetraditionalwaysorinstruction.B、Printingmaterials.C、Moderntechnology.D、Classroomteacher.C事实细节题。本题关键句为“thecourse
TheworkforwhichThomasMalthusisstillmostwidelyknownishisEssayonthePrincipleofPopulation,whichfirstappearedi
TheworkforwhichThomasMalthusisstillmostwidelyknownishisEssayonthePrincipleofPopulation,whichfirstappearedi
A、MuchmoreChinesegoforluxuryholidaysrecently.B、Goingforluxuryholidaysinvolvestravelingonaluxurytrain.C、Muchmo
随机试题
value录音原文中提到,如果选择Topcover“一级保险”,双方需要对车辆进行估价(agreeonavalueforyourcar),agree是题目anagreementon的同义替换,故空格处应填入value。
诊断急性阑尾炎最重要的体征是()
当事人对仲裁协议的效力有异议,一方请求仲裁委员会作出决定,另一方请求人民法院作出裁定的,由()。
账套建立以后如果需要修改,可以由账套主管来进行,但()不能修改。
长期借款所发生的利息支出,可能借记的科目有()。
无风险利率是影响权证理论价值的变量之一。一般来说,当其他影响变量保持不变时,无风险利率的增加导致()。
物权法的基本原则包括()。
强调认知因素的核心作用的情绪理论是()。
Whyisn’ttheworldsingingthepraiseoftheNBA?Wecaninferfromthefifthparagraph______.
关系表中的每一横行称为一个______。
最新回复
(
0
)