首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because people might have to migrate there someday. B、Because it is very much like the earth. C、Because it is easier to explor
A、Because people might have to migrate there someday. B、Because it is very much like the earth. C、Because it is easier to explor
admin
2010-08-21
36
问题
Science fiction writers have often imagined human beings going to live on Mars. But these days, scientists are taking the idea seriously. It has a great deal to recommend it, since it might solve the problem of overcrowding on the earth. But obviously, it would not be worth making the effort unless people could live there naturally. If the atmosphere were like that of the earth, this might be possible. But in fact it is mostly carbon dioxide. Apart from that, there are other problems to be overcome. For example, the temperature Would have to be raised from 60 degrees below zero to 15 degrees above it. Scientists who study Mars have laid down the program that they can follow. To begin with, they will have to find out whether life has ever existed on the planet of Mars in the past. Secondly, they will have to make a reliable map of its surface. And finally, they will have to make a list of the gases. Above all, they will have to discover how much nitrogen it possesses, since nitrogen is four fifths of the air we breathe. They are surprisingly optimistic about raising the temperature on Mars and believe it could be done in two hundred years. It will take a bit longer, though, to transform the atmosphere so that human beings, could live there. Scientists estimate that this will take one hundred thousand years.
选项
A、Because people might have to migrate there someday.
B、Because it is very much like the earth.
C、Because it is easier to explore than other planets.
D、Because its atmosphere is different from that of the earth.
答案
A
解析
根据文中的since it might solve the problem of overcrowding on the earth可推知,科学家之所以对火星感兴趣是因为将来的某一天,人类可能不得不移居到火星上,A为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/f07K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Oceanographyhasbeendefinedtheapplicationofall【S1】______sciencestothestudyofthesea.Beforethenine
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledBlogWriting.Youshouldwriteatleast15
Thetenantmustbepreparedtodecoratethehouse______(根据合同的条款)。
Aslongasherparentscanremember,13-year-oldKatieHarthasbeentalkingaboutgoingtocollege.Hermother,Tally,afinanc
Sleepisafunnything.We’retaughtthatweshouldgetsevenoreighthoursanight,butalotofusgetbyjustfineonless,
Childrenare【C1】______seriousillnessesbecauseoftheirparentssmokingathome,saysthegovernment’schiefmedicalofficer,
A、Always.B、Once.C、Twice.D、Threetimes.D在原文中听到"TheirresearchfoundthattherewereonlythreetimesinEarth’shistorywhen
A、Themanhasn’tcausedaproblem.B、Themanshouldhavereturnedthebookearlier.C、Shewillprobablywon’tdowellonthecom
Inaddition,althoughthose______(有更多财经知识)tendtosavemoreandmakehigherreturnsontheirlong-terminvestments,thestreng
Awarmerworldisgoingtobeasickerworldforeverythingfromtreestomarinelifetopeople,accordingtoanewreportbya
随机试题
患者,男性,突发腹泻、呕吐2天,于8月6日来诊,每日大便20次以上,呕吐多次,呈喷射状,上厕所时晕厥1次;无明显发热、腹痛等。该患者脱水,体重下降13%,烦躁不安,皮肤弹性消失,口唇极干,有肌肉痉挛,脉搏细速,收缩压80mmHg,尿少。该患者处于下列霍
胰岛素的主要作用是调节
竣工验收是工程建设过程的最后一环。建设单位应做的申报竣工验收的准备工作中不包括( )。
背景资料某建筑公司(乙方)与某学校(甲方)签订了办公楼承建合同,合同约定工期奖罚条件:乙方提前完成该工程l周,甲方奖励乙方10万元,若乙方延误总工期1周,则扣除乙方工程款10万元。合同中约定:施工中实际工程量超过计划工程量10%以上时,超出部分按单价的9
针对事故发生的原因,提出防止相同或类似事故发生的切实可行的预防措施,并督促事故发生单位加以实施,以达到事故调查和处理的最终目的。此款符合“四不放过”事故处理原则的()原则。
某公司近期购入了竞争对手的一些股票,以此作为收购竞争对手长期计划的一部分。然而,该公司对股价短期下跌多少有点担忧。为了规避股价下跌所造成的风险,该公司需要
【真题(初级)】下列情形中,审计人员应扩大应收账款函证范围和数量的是()。
四川风味小吃是( )。
你和小王同时进入单位,你工作踏实,而小王不务正业,却经常请同事吃饭。长久下来,同事觉得你小气、死板。面对这样的情况,你怎么办?
数据库的物理设计是为一个给定的逻辑结构选取一个适合应用环境的______的过程,包括确定数据库在物理设备上的存储结构和存取方法。
最新回复
(
0
)