首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasure
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasure
admin
2018-03-13
55
问题
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets.
Childhood is a time when there are few responsibilities. If a child has good parents, he is well fed, looked after and loved. It is unlikely that he will ever again in his life be given so much without having to do anything in return. In addition, life is always presenting new things to the child things that have lost their interest for older people because
they
are too well known. A child finds pleasure in playing in the rain, or in the snow. His first visit to the seaside is a marvelous adventure. But a child has his pains: he is not so free to do as what he wishes to do: he is continually being told what to do and what not to do. Therefore, a child is not happy as he wishes to be.
When the young man starts to earn his own living, he becomes free from the discipline of school and parents: but at the same time he is forced to accept responsibilities. With no one to pay for his food, his clothes, or his room, he has to work if he wants to live comfortably. If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child, he will go hungry. And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents, he may get himself into trouble. If, however, he works hard, goes by the law and has good health, he may feel satisfied in seeing himself make steady progress in his job and in building up for himself his own position in society.
Old age has always been thought of as the worst age to be, but it is not necessary for the old to be unhappy. With old age comes wisdom and the ability to help others with advice wisely given. The old can have the joy of seeing their children making progress in life, they can watch their grandchildren growing up around them: and, perhaps best of all, they can, if their life has been a useful one, feel the happiness of having come through the battle of life safely and of having reached a time when they can lie back and rest, leaving everything to others.
The underlined word "they" in Para. 2 refers to______.
选项
A、older people
B、new things
C、children
D、interests
答案
B
解析
题干的大意是:第二段画线的单词“they”指的是______。从文中第二段第四句可知,生活总是会给孩子的世界呈现一些新鲜事物,而老年人已经对这些新鲜事物失去了兴趣,因为对他们来说这些事物是众所周知的。所以“they”指代的是“new things”,故选项B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fFWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Wouldyoube______kindastostepthisway,please?
Peoplearemakingmoreandmoredemandsontheworld’snaturalresources.Ifbabiesbornin1991liveforeightyyears,thehuma
Themountainplaceisbeautiful,but______theworkingconditions,it’sterrible.
Attheageof21,SteveJobsandafriend,StephenWozniak,builtapersonalcomputercalledtheApple.TheApplechangedpeople
Hisproblemis______,notphysical.
However,attimesthisbalanceinnatureis______,resultinginanumberofpossiblyunforeseeneffects.
TheInternetcanmakethenewsmoredemocratic,givingthepublicachancetoaskquestionsandseek【C1】______factsbehindstori
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Accordingtotheexpert’spresentation,theproject______toincreasehouseholdincomeforfarmersinthewesternareas.
Shegrabbedthesoapandwashed______.
随机试题
在健康教育领域内应用较为广泛的行为矫正技术有
()告诉我们,构成管理系统的各要素是运动和发展的,它们相互联系又相互制约。
根据《风景名胜区管理暂行条例》规定,以下属于风景名胜区禁令的是()。
读下面的教学片段,回答下面的问题。材料引言:印度是世界上最大的“牛国”,总共有两亿多头牛,约占世界上牛的总数的四分之一,这与印度的宗教习俗有很大的关系。牛给印度人提供了奶食,并承担耕地、运输等工作。印度教徒把牛看作“神牛”“圣牛”,牛受到了特别的尊敬。
社会治安综合治理,是公安工作中党的领导、公安机关和人民群众三者有机结合的新形式,是党委领导公安工作的根本原则和群众路线在新形势下的新发展。()
承诺是指受要约人同意要约的意思表示,承诺由要约人作出,对要约未作出实质性改变,在要约确定的期限内作出并到达要约人。根据上述定义,以下构成承诺的是:
×、×、×:兹定于7月23日(星期一)上午9:00在×市规划局附楼6楼会议室召开2012年度×市城市规划委员会发展策略委员会第×次会议,会议由×主任委托×主任主持,会期半天。会议主要内容如下:1.×区A规划管理单元控制性详细规划更改;2.×区B规划管
爱迪生做过一个有趣的实验.他让信赖的年轻职员去巡查各个商店,然后写出各自的建议和批评报告。其中的一个职员是化工工程师,说他的兴趣和专长是化学,而他的报告却几乎没有谈到化学方面的问题.详述的是怎样出货和陈设商品的事情。爱迪生认为这位员工的兴趣和专长是销售管理
•Readthearticlebelowabouttraining.•ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorDontheoppositepage.•Fore
CommercialBanksCommercialbanksplayanimportantrole(29)national(30)。(31)theendofMay1995,Chinahas1
最新回复
(
0
)