首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Hollywood’s true heroes are losing their jobs. Stunt people (替身演员) who entertained cinema-goers by falling for the sky, swimming
Hollywood’s true heroes are losing their jobs. Stunt people (替身演员) who entertained cinema-goers by falling for the sky, swimming
admin
2010-04-03
45
问题
Hollywood’s true heroes are losing their jobs. Stunt people (替身演员) who entertained cinema-goers by falling for the sky, swimming with sharks and driving fast cars have been replaced by technology. After generations of street fights, high falls, and setting fire to themselves, these people have had nearly all their work replaced by computers. The most dangerous and costly stunts can now be achieved by mixing computer picture with live action.
In the mid-1990s there were 12,000 registered stunt people, but more than half of them had difficulty finding work. Sometimes, six or seven teams would be working on a film. Then, after a few days, the producers would come in and say, "You can go home."
The reason was simple: cost. Computer technology made it possible to create stunts which would either be too expensive or too dangerous to attempt. With the rise of digital technology (数字技术), insurance companies became more reluctant to cover real stunts. "If they know it can be done safely with visual effects, the companies will not insure real stunts," said a stunt person.
Many in their industry believe stunt people should develop expertise in the new technology, acting as advisers on the virtual stunts. Some, however, think that stunt people can survive in their traditional careers. They believe that audiences won’t accept stunts produced by computers for too long.
Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、Computers will surely make stunt people lose jobs.
B、The stunt people should blame on the use of computer in making stunts.
C、Computers make the job of the stunt people more challenging.
D、Audiences are losing interest in the stunt people.
答案
C
解析
推理判断题。本题询问关于这篇文章下面哪一种说法正确。文章最后一段第一句话指出,在新的科技环境下 (即指电脑正在取代替身演员的工作这样的环境下),替身演员们应该提高自己的专业技术水平,这也就是说,电脑使替身演员的工作更具有挑战性,故选项C为正确答案。根据文章最后一段第一句话可知,在电脑科技时代里,替身演员可以为电脑特技做顾问,所以电脑并不能使替身演员完全失去工作,故选项A不符合文意。选项B(替身演员应该指责使用电脑特技)在文章当中没有提到,故不选。选项D(观众对替身演员正在失去兴趣)也不能从文章中得出,故此项说法也不符合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fGlK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
______wewentswimmingintheriver.
EFEDUCATIONEFEducationisaworldwideorganizationdedicatedtoculturalexchange,internationaltravelandlanguageeduc
FirstAidThemostimportantthingaboutfirstaidistodoonlywhatisnecessary,buttodothatascarefullyandquickly
Notetothise-mail:1)Subscription(订阅)Information.Thise-mailwassentto:zhangfei@hotmail.com,becausethise-mailaccount
Theelephantisthelargestfour-leggedanimalintheworld.Itisalso,perhapsthegentlest,butnotalways!Elephantsare
Adidas-SalomonAG,theGermanathletic-apparelmaker,reachedanagreementWednesdaytopurchaseU.S.rivalReebokInternational
Certainurbanproblemsarecommontobothdevelopedanddevelopingcountries,forexample,poorhousing,unemployment,trafficj
Whenwereachedthetrainstation,thetrainhadnotarrivedyet;sowe______.
Whenhereturnedhome,hefoundthewindowopenandsomething______.
随机试题
决定资本主义社会中劳动力价值的因素中对各因素都有影响和渗透作用的因素是()
风寒表证兼有湿邪者,可选用下列哪种祛风湿药
A.清热生津,益气和胃B.清热泻火,生津除烦C.清热解毒,疏风散邪D.泻火解毒,清上泄下E.泻火养阴,退热除蒸
患者,男,40岁。间断颜面及下肢水肿2年,晨起时明显,双下肢轻度水肿,尿少,乏力,无恶心、呕吐、黄疸,既往体健。BP:150/90mini-Ig,24小时尿蛋白定量:887.6mg。血常规:Hb101g/L。尿常规:尿蛋白(++),RBC10~24/H
患者,男性,74岁,患高血压20余年。突然剧烈头痛伴呕吐,继而昏迷,出现脑疝症状。在通知医生的同时,首先要做好的准备是
渗流流速v与水力坡度J的关系是:
关于木材的强度,下列说法错误的是()。
作为科委副主任,你要做一个怎样的课题研究招标。来为北京的社会公共安全提供支持?
和平共处
【S1】【S10】
最新回复
(
0
)