首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For all young Australians who are neither certified as insane nor serving prison sentences of a year or more, a solemn public du
For all young Australians who are neither certified as insane nor serving prison sentences of a year or more, a solemn public du
admin
2015-12-31
61
问题
For all young Australians who are neither certified as insane nor serving prison sentences of a year or more, a solemn public duty follows hot on the heels of the excitement of their twenty-first birthday. They must register as voters.
Having done so, they cannot, as can some American or English adults if they so wish, then forget all about it—voting is compulsory in Australia. Failure to vote without a "true, valid, and sufficient reason" can result in a fine for an Australian citizen. Australians must vote frequently, too, for in proportion to its size, Australia is a much-governed country. For its ten million persons it has seven parliaments—one for each of six states and one commonwealth, or federal, parliament with representatives from all states. Every adult, unless he lives in one of the two territories that do not have state status, must do his share in electing both state and federal representatives. What’s more, with only one exception, these parliaments have two houses each and comprise among them 701 members.
This may seem a great many politicians to govern Australia’s relatively small population of ten million especially when one considers that 630 members of Britain’s House of Commons govern forty million people. But just as government in the United States and England developed gradually as the result of events in those two countries, so the Australian system has developed in response to the needs of the nation.
What follows an Australian’s twenty-first birthday?
选项
A、Termination of any prison sentence.
B、Public solemnity.
C、Voting in a national election.
D、Registration to vote.
答案
D
解析
本题为细节题。文中第一段说,每一个除患精神病或被判徒刑一年或一年以上的澳大利亚公民在年满21岁时必须注册当选民。由此可见,选项D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fIPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
IntheUnitedStatesthewaypeoplespendtheirleisuretimeisanimportantpartoftheiridentity.Perhapseverybodydoesnear
______youropinionsareworthconsidering,thecommitteefindsitunwisetoplacetoomuchimportanceonthem.
Whichofthefollowingistrue,accordingtothewriter?InvestorsareinterestedinInternetretailingbecause______.
Whichofthefollowingistrue,accordingtothewriter?FindingabargainontheInternetwasgettingeasierpartlybecause___
PleasecomeandhelpmewiththisformbecauseIdon’tknowhowto______it.
Americanshaveagreatloveforinformalityandnowhereisthisbetterexpressedthanintheirlovefornicknames(昵称、绰号).Upon
Thelessthesurfaceofthegroundyieldstotheweightofafully-loadedtruck,______tothetruck.
Astheschooltermends,NewYorkisnoclosertosolvingitsacuteshortageofcertifiedteachersthanitwasearlierintheye
Ifitisleft______,thisfast-spreadingdiseaseislikelytoaffectmillionsofAsianandAfricanchildren,includingmoreand
随机试题
胸导管汇入()
大脑发育成熟前受到损伤而致的神经征侯是指()
滴虫性阴道炎的传染途径不包括
支气管哮喘发作期禁用
患者康某,腰膝酸软,头目昏眩,耳聋耳鸣,五心烦热,骨蒸潮热,盗汗遗糟,口燥咽干,小便淋痛,舌红少苔,脉细而数。治宜选用()
A.升华硫B.林旦C.克罗米通D.苯甲酸苄酯E.以上都是具有杀细菌、杀真菌及杀虫作用,能去除油脂,并有角质促成和角质溶解作用的是()。
A、Becausemostchildrenhaveneverbeentoschoolandawayfrommommyforlong.B、Becauselessonsinkindergartenaretoodiffic
A、Theyarequiteexcellent.B、Theycostherfartoomuch.C、Theyaredesignedbyherself.D、Theyshouldbemended.A弦外之音题。男士问女士是
A、Hepreferstosleeplateinthemorning.B、Hewritesforthelocalpaperinthemorning.C、Hehasclassesduringtheday.D、He
Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesintheworld,andwemustaddapproximately6billionprivatelanguagessince
最新回复
(
0
)