首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Eating a Mediterranean-style diet—packed with fruits, vegetables, legumes(豆类), nuts, olive oil and fish—is good for your heart,
Eating a Mediterranean-style diet—packed with fruits, vegetables, legumes(豆类), nuts, olive oil and fish—is good for your heart,
admin
2013-10-30
25
问题
Eating a Mediterranean-style diet—packed with fruits, vegetables, legumes(豆类), nuts, olive oil and fish—is good for your heart, many studies have found. Now scientists are suggesting the diet may be good for your mental health, too.
A study of over 10,000 Spaniards followed for almost four and half years on average found that those who reported eating a healthy Mediterranean diet at the beginning of the study were about half as likely to develop depression than those who said they did not stick to the diet.
All of the participants were free of depression when they were recruited to the study, and each filled out a 136-item food frequency questionnaire when they joined. Based on their self-reported dietary habits, they were assigned a score between 0 and 9, with the highest score reflecting the closest sticking to a Mediterranean diet.
Over time, those who had scored between 5 and 9 on the Mediterranean diet were 42 percent to 51 percent less likely to develop depression, the study found, than those who scored between 0 and 2.
The study does not prove a cause-and-effect relationship between the Mediterranean diet and a lower risk for depression, only an association between the two. Still, many scientists are convinced that some damaging processes involved in cardiovascular(心脏血管的)disease may also play a role in mental health.
"Both cardiovascular disease and depression share common mechanisms," said Dr. Miguel Angel Martinez-Gonzalez, professor of preventive medicine at University of Navarra in Pamplona, Spain, and senior author of the paper, published in the October issue of Archives of General Psychiatry.
"The membranes(细胞膜)of our nerve cell are composed of fat, so the quality of fat that you are eating definitely has an influence on the quality of the neuron membranes, and the body’s combination of neurotransmitters is dependent on the vitamins you’re eating," Dr. Martinez-Gonzalez added. "We think those least sticking to the Mediterranean dietary plan have a deficiency of essential nutrients."
The elements of the diet most closely linked to a lower risk of depression were fruits, nuts and legumes, the study found.
According to Dr. Martinez-Gonzalez, why are those who do not stick to Mediterranean diet more likely to get depression?
选项
A、Their diets are not nutritious enough.
B、Their diets don’t contain enough fat.
C、Their diets lack certain important nutrients.
D、Their diets are composed of too much fat.
答案
C
解析
原文该句提到,Dr.Martinez—Gonzalez认为在那些不按照地中海风格饮食的人的菜谱里,缺乏必要的营养物(deficiency of essential nutrients),C中的lack与deficiency对应,故本题应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fIS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
AreYourKidsEatingJunk?DevelopHealthyEatingHabitsInYourChildrenTheotherdayIwatchedaveryinformativedoc
AreYourKidsEatingJunk?DevelopHealthyEatingHabitsInYourChildrenTheotherdayIwatchedaveryinformativedoc
AreYourKidsEatingJunk?DevelopHealthyEatingHabitsInYourChildrenTheotherdayIwatchedaveryinformativedoc
A、Acollegediplomawillhelponetogetasuccessfulcareermoreeasily.B、Aftercollegeeducation,oneshouldnotpursuefurth
Sixteenyearsago,EileenDoyle’shusband,anengineer,tookhisfourchildrenupforanearlymorningcupoftea,packedasmal
Sixteenyearsago,EileenDoyle’shusband,anengineer,tookhisfourchildrenupforanearlymorningcupoftea,packedasmal
A、Itshouldbeassimilatedthoroughly.B、Itshouldbeenclosedinquotationmarks.C、Itshouldbeparaphrasedbythestudent.D、
Shepackedherbags,thencalledtheairportandmadea(n)______onthelastflightoutofLosAngeles.
随机试题
鳃弓是在第4—5周时,胚体头部两侧的____________增生所形成的隆起,共有____________对。相邻鳃弓间的凹沟称____________,原始咽内胚层向外膨出形成的囊状结构称____________,两者之间的一层隔膜称__________
在艺术作品中,情感的载体是【】
[*]
最可能出现在溶血性贫血的检查结果是
六淫邪气中,具有“重浊”特点的是()
甲市大宇房地产开发公司欲对其开发建设的华宇小区进行商品房预售,就相关事项进行咨询时,律师温某对其提出下列建议。下列哪些符合法律的强制性规定于()
贝塔系数是指用来衡量()相对于整个股市的价格波动情况的防线指数。
依据营业税的有关规定,下列说法中正确的有()。
传统发酵技术与现代生活依旧很贴近,下面是两则实例,请分析回答:生产实践中应用的菌种主要来自土壤,从土壤中分离微生物的实验流程如下:土壤取样→选择培养→梯度稀释→鉴别培养。从土壤中分离纤维素分解菌,最好选择树林中多年落叶形成的腐殖土作为样品,使用的培养基
客户端通过(48)协议发送电子邮件。
最新回复
(
0
)