首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、One group of pictures. B、Two groups of pictures. C、Three groups of pictures. D、Four groups of pictures. C文中说:第二天,他们让所有实验对象看了更多
A、One group of pictures. B、Two groups of pictures. C、Three groups of pictures. D、Four groups of pictures. C文中说:第二天,他们让所有实验对象看了更多
admin
2015-01-03
47
问题
Many people say they cannot start their day without first having a cup of coffee or tea. People say these drinks help them think clearly and feel more awake. This is because of caffeine, a substance found in many plants.
Caffeine helps to give a jumpstart to the nervous system. Now a new report says it may also improve long-term memory. Michael Yassa is a neurobiology professor at the University of California. He and other researchers wanted to know if caffeine could improve what they called memory consolidation. They asked a group of individuals to learn something new, and then the same people were given caffeine, the active ingredient in coffee, tea and chocolate.
He and the other researchers worked with a group of 160 people who were caffeine free. On the first day, all the subjects were shown pictures of everyday objects. They were asked to identify whether the pictures could be found inside the house or outdoors. Some of the subjects were then given a caffeine pill; the others were given a pill containing an inactive substance.
On the second day, all of the subjects were asked to look at more pictures.
Some of the images were exactly like the ones they had seen 24 hours early. But other images were different. And a third group of pictures was similar to the first group but a little different. The participants had to decide whether the images they saw were the same or different from the ones on the first day.
Professor Yassa says their answers help to show the effects of caffeine on memory. He says those who took the caffeine pills had a ten to twelve percent increase in their ability to remember the objects. The amount of caffeine the researchers used in the study was similar to one strong cup of coffee.
Q10: How many subjects were involved in Professor Yassa’s study?
Qll: What were the subjects asked to look at on the second day?
Q12: Which was one of the findings of the study?
选项
A、One group of pictures.
B、Two groups of pictures.
C、Three groups of pictures.
D、Four groups of pictures.
答案
C
解析
文中说:第二天,他们让所有实验对象看了更多的图片。这些图片有些和他们24小时前看到的完全一样,但另一些则不一样。而第三组图片和第一组图片类似但有少许不同。实验参与者必须判断他们看到的这些图片和第一天看到的是一样还是不同。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fLHO777K
0
研究生英语学位课统考(GET)
相关试题推荐
EveryonehasbeentryingtounderstandMichaelJackson’sdeaththissummer.Whilemedicsarestillpickingathisslendercorpse
EveryonehasbeentryingtounderstandMichaelJackson’sdeaththissummer.Whilemedicsarestillpickingathisslendercorpse
Youcantheneliminateall______thegenuinelysuitableapplicantswithouthavingtointerviewanenormousnumberofpeopleinpe
Discoveriesinscienceandtechnologyarethoughtby"untaughtminds"tocomeinblindingflashesorastheresultofdramatic
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
Theroughguidetomarketingsuccessusedtobethatyougotwhatyoupaidfor.Nolonger.Whiletraditional"paid"media—such
Hellobackthere!Thisisme,inthefuture.It’sgreathere.Wefinallyhaverobotsthatdothingsforus,althoughnoneofthe
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguageisuniversalbutthatthegesturesweuseareunderst
Sciencehaslonghadanuneasyrelationshipwithotheraspectsofculture.ThinkofGallileo’s17thcenturytrialforhisrebell
A、Heisagardener.B、Heisanelectrician.C、Heisaplumber.D、Heisacleaner.C女士说:谢天谢地,Brown先生,您可来了。我试图自己来修理龙头。您看,我的浴室里到处都是
随机试题
A.口腔黏膜可见边界清楚的红斑,伴口角黏膜糜烂、皲裂B.有服用大剂量抗生素病史,表现舌黏膜发红、乳头萎缩,灼痛明显C.舌背中央后部黏膜出现菱形的丝状乳头萎缩区,基底黏膜充血发红,表面可出现结节状增生D.多见于婴幼儿及老年体弱者表现为充血的口腔黏膜上出
心搏骤停病人首选的复苏药物是
形成级差地租I的两个条件是()。
建设工程项目竣工质量验收的基本对象是()
企业应当在资产负债表日对应收款项的账面价值进行检查,有客观证据表明该应收款项发生减值的,应当将该应收款项的账面价值减记至预计未来现金流量现值,减记的金额确认减值损失,计提坏账准备。()
按照现行《房屋完损等级评定标准》,出现()等情况的,可评定为基本完好房。
台湾作家柏杨认为:中国文化似一条壮观伟大的河流,但是到了14世纪,“它终于淤塞成一个酱缸,构成一个庞大而可哀的时代。”形成“酱缸”现象的主要因素是()。
社会主义思想道德建设的重点是()。
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
(2010下集管)关于计算机机房安全保护方案的设计,以下说法错误的是______。
最新回复
(
0
)