首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)After 21 years of marriage, my wife wanted me to take another woman out to dinner and a movie. She said, "I love you, but I k
(1)After 21 years of marriage, my wife wanted me to take another woman out to dinner and a movie. She said, "I love you, but I k
admin
2021-10-20
50
问题
(1)After 21 years of marriage, my wife wanted me to take another woman out to dinner and a movie. She said, "I love you, but I know this other woman loves you too, and she would love to spend some time with you."
(2)The other woman that my wife wanted me to visit was my mother, who has been a widow for 19 years, but the demands of my work and my three children had made it possible to visit her only occasionally. That night I called to invite her to go out for dinner and a movie. "What’s wrong, are you well?" she asked. My mother is the type of woman who suspects that a late night call or a surprise invitation is a sign of bad news.
(3)"I thought that it would be pleasant to spend some time with you," I responded. "Just the two of us." She thought about it for a moment, and then said, "I would like mat very much."
(4)That Friday after work, as I drove over to pick her up, I was a bit nervous. When I arrived at her house, I noticed that she, too, seemed to be nervous about our date. She waited in the door with her coat on. She had curled her hair and was wearing the dress that she had worn to celebrate her last wedding anniversary. She smiled from a face that was as radiant as an angel’s. "I told my friends that I was going to go out with my son, and they were impressed," she said, as she got into the car. "They can’t wait to hear about our meeting."
(5)We went to a restaurant that, although not elegant, was very nice and cozy. My mother took my arm as if she were the First Lady. After we sat down, I had to read the menu. Her eyes could only read large print. Half way through the entries, I lifted my eyes and saw Mom sitting there staring at me. A nostalgic smile was on her lips.
(6)"It was I who used to have to read the menu when you were small," she said.
(7)"Then it’s time that you relax and let me return the favor," I responded.
(8)During the dinner, we had an agreeable conversation—nothing extraordinary but catching up on recent events of each other’s life. We talked so much that we missed the movie.
(9)As we arrived at her house later, she said, "I’ll go out with you again, but only if you let me invite you." I agreed.
(10)"How was your dinner date?" Asked my wife when I got home.
(11)"Very nice. Much more so than I could have imagined," I answered.
(12)A few days later, my mother died of a massive heart attack. It happened so suddenly that I didn’t have a chance to do anything for her. Some time later, I received an envelope with a copy of a restaurant receipt from the same place mother and I had dined. An attached note said: "I paid this bill in advance. I wasn’t sure that I could be there; but nevertheless, I paid for two plates—one for you and the other for your wife. You will never know what that night meant for me. I love you, son."
(13)At that moment, I understood the importance of saying in time: "I LOVE YOU," and to give our loved ones the time that they deserve. Nothing in life is more important than your family. Give them the time they deserve, because these things cannot be put off till "some other time".
When the mother took the author’s arm into the restaurant, she _______.
选项
A、looked like the First Lady
B、was treated like the First Lady
C、was as important as the First Lady
D、felt as proud as being the First Lady
答案
D
解析
从原文前5段的内容可以推断母亲觉得自己像第一夫人是因为她那天很高兴,能和儿子一起吃饭让她觉得很得意,而且也以儿子为荣,因此,本题D最合适。原文该句中的as if表示一种感觉。在四个选项中,只有D中的felt表示感觉,其他三个选项的动词都用于描述现实,在这种情况下,即使C中的important在现实中可用来形容当第一夫人的感觉,也可以马上排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fNtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
IbelievewatchingTVis______listeningtoradio.
ItiscommonlybelievedthatintheUnitedStatesschooliswherepeoplegetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaidthatt
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.reducedF.samplesG.containsH.participatedI.drinkJ.measuredK.av
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
A.negligibleB.overuseC.proceduresD.abnormalE.patientsF.potentialG.compliedH.collaboratedI.madeJ.involved
We_______torefundyourmoneyifyouarenotsatisfiedwithyourpurchase.
Thegovernmentisnolongerpossibleto______allinformationandstifleeverycriticismintheInternetage.
Thepatternsofspokenlanguageare_____fromthoseofwriting.
A.accuracyB.credibleC.decadeD.deceptiveE.entirelyF.fedG.fundamentalH.increasinglyI.multipleJ.partlyK.
A.weakB.asC.difficultD.convincingE.missingF.surpriseG.consumptionH.pricesI.converselyJ.helpK.foxed
随机试题
A.骨髓B.胸腺C.法氏囊D.扁桃体E.哈德氏腺某猪场,2月龄猪高热稽留。剖检病死猪可见回盲瓣口“纽扣状”溃疡。对同群发病猪活体进行病原学检测时应采集的免疫器官是
小儿厌食证的主要病理是
硫酸链霉素的鉴别反应为()
甲将其收藏的一幅齐白石遗画卖给乙,价金5万元。甲将价金债权转让给丙并通知了乙。履行期届至前,该画灭失。则乙:()
壁垒营销,是指企业在营销实践中,基于自身的资源与市场环境约束,构建的有效的针对竞争对手的“竞争门槛”,以达到维护自身在市场中的优势地位的营销活动。根据上述定义。下列不属于壁垒营销的是:
计算三重积分I=(χ+y+z)2dV,其中(Ⅰ)Ω{(χ,y,z)|χ2+y2+z2≤4,z≥};(Ⅱ)Ω{(χ,y,z)|χ2+y2+z2≤4,χ2+y2+z2≤4z}.
TheNobelPrizeisamysteriousincarnationofpowerandauthority,ananointedritualwhoseclaimsareacceptedaspartofthe
communication细节题。根据“effectivecommunicationskills”可知正确答案。
Thewaythatpeoplespendtheirmoney,andtheobjectsonwhichtheyspendit,arethelast【C1】______ wherefreechoiceandindi
A、Youwillimprovetherelationshipwitholdfriends.B、Youwillgetsomelatestandusefulinformation.C、Youwillgetsomeopp
最新回复
(
0
)