首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A lot of kids are getting online these days - sharing data, talking about social issues, meeting adults as well as kids, and lea
A lot of kids are getting online these days - sharing data, talking about social issues, meeting adults as well as kids, and lea
admin
2019-05-23
42
问题
A lot of kids are getting online these days - sharing data, talking about social issues, meeting adults as well as kids, and learning about other cultures. There seems to be everything on the network. Just like any other form of media, the quality of this massive collection of information is unequal, and there is good information as well as rubbish.
Networks hold great promise: however, it’s also home to people who mean to hurt others or use their technical knowledge to steal from them.
Although many Web pages can teach kids useful things, there are some other sites waiting to tempt young people who are immature and easily affected.
By now, you may shake your head, but wait, let’s try to put the problem into perspective.
Generally, it’s safe for kids to use the Internet. The number of sites considered harmful is between 1% and 3%, which shows about 4.5 million other sites are interesting and educational. Besides, to stop children from using these services just because crimes are being committed online would be like telling them not to attend college because students may have accidents on campus.
What can parents do to protect their children from those harmful sites? The simplest solution is the use of programs which block offensive sites. Such programs are set to screen out certain words likely to appear on ’’unhealthy" sites. But many sites inappropriate to young people are clever at using words with double meanings that may appear harmless. What’s more, not only do the programs fail to do the job satisfactorily, they also take away the decisive role of parents in children’s education. A child who downloads bad information or pictures can only be corrected by positive family influence. No filtering program is necessary for a child who has learned to say "no" to sites he knows are inappropriate for him.
Today, when children are exposed to technology at a young age, parents often find themselves
lagging behind
in computer skills. Surprisingly, this may be the key to your involvement. What is better way to learn about the Internet than to do so alongside your children? They’ll most likely pick it up more quickly than you do, of course, but you’ll have the chance to see, and take pride in, your child at work. You may search for information that interests your child together with him and get to know the "friends" he has online, just as you would get to know his other friends.
Thoughtful parents would combine supervision with communication, which is the best way to take advantage of the Internet as a resource while protecting their children.
Follow their examples and have fun with kids on the Net!
According to the passage, is it wise for parents to keep their children away from the computer? Why?
选项
A、No. Because there are also millions of sites which are interesting and educational.
B、No. Because their children have the right to use computer.
C、Yes. Because there are many rubbish sites which may hurt children.
D、Yes. Because children may become addicted to computer games.
答案
A
解析
细节题。阅读第一段最后一句我们知道存在诱导不成熟和易受影响年轻人的网站。第二段第一句的By now,you may shake your head此处可以看出成年人对孩子上网的态度应该是不鼓励的,但后面出现了but的转折,并且通过后面的论据Generally,it’s safe for kids to use the internet.The number of sites considered harmful is between 1%and 3%,which shows about 4.5 million other sites are interesting and educational.明确答案应该选择A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fOJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Havingagoodknowledgeofitscustoms.B、Knowingsomekeypeopleintourism.C、Havingbeentothecountrybefore.D、Beingabl
NeitherJohnnorI_______abletopersuadeRichard’sgrandfathertoattendthewedding.
A、It’snotashardasexpected.B、It’stootoughforsomestudents.C、It’smuchmoredifficultthanpeoplethink.D、It’sbelieve
Hedidn’tgotothematchlastnightbecausehefailedtofinishhishomeworkintime.
TheresultingdiscrepancycanserveasabasisforthestudenttomodifyhiswayofusingthepresenttenseinEnglish.
Everyemployerwantsandneedsemployeeswhocansuggestimprovementsinanhonestandconstructivemanner.
A.Allflightshavebeencancelledbecauseofthesnowstorm,somanypassengerscoulddonothingexcepttakethetrain.B.Seldo
Whataretheessentialdifferences_______sellingandmarketing?
AlanChangwasahandsomeyoungmanwithgoodmanners.Onemorninghewaswalkingalongastreetonhiswaytoanappointment.H
Myfatheroftenworksveryhard:Andhehas【C1】______toseeafilm.HereI’lltellyou【C2】______abouthim.Oneafternoon,whe
随机试题
对于出现急性子宫大出血及有子宫内膜癌高危因素的病人,应采取的止血措施是
某女士,30岁,诊断为甲亢,清晨测脉率100次/分,脉率不齐,脉搏强弱不均,可能发生了
一对新上海人夫妇,年纪轻轻,却已经在本职工作之外开了家自己的公司,收入颇为丰厚。为了使资产保值增值,给宝宝打下更好的经济基础,为了给父母买房尽尽孝心,他们该如何理财才能实现愿望呢?一、案例成员二、家庭收支情况收入方面:1.吴女士每月的税后收入有1
下列关于杠杆租赁特点的表述中错误的是()。
根据以下资料,回答下列问题。2008年浙江省对美国的进出口总额为()。
某日凌晨2时许,有人传言,某化工园区一化工企业要发生爆炸,导致邻近化工园区的上万人情绪恐慌,并离家出逃。当地县委县政府高度重视这一事件,在得知情况后第一时间启动应急预案,召集相关镇区和部门进行会办,成立事件应急工作领导小组,落实人员现场调查事件发
苛勒的顿悟说主要的两个基本观点是什么?
编写如下程序:PrivateSubCommand1_Click()DimnAsLong,sAsStringn=InputBox("输入一个数")DoWhilen0Printn\10
Aninvestorbought200sharesofstockinABCDcompanyin1990.By1992,theinvestmentwasworthonly2/3ofitsoriginalvalue
【S1】【S2】
最新回复
(
0
)