首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
A、The author is unfavorable towards children receiving education in hospitals. B、The author is in favor of the present state of
A、The author is unfavorable towards children receiving education in hospitals. B、The author is in favor of the present state of
admin
2015-01-26
40
问题
Surprisingly, no one knows how many children receive education in English hospitals, still less the content or quality of that education. Proper records are just not kept.
We know that more than 850,000 children go through hospital each year, and that every child of school age has a legal right to continue to receive education while in hospital.
Little wonder the latest survey concludes that the extent and type of hospital teaching available differ a great deal across the country. It is found that half the hospitals in England which admit children have no teacher. A further quarter have only a part-time teacher. The special children’s hospitals in major cities do best; general hospitals in the country and holiday areas are worst off.
From this survey, one can estimate that fewer than one in five children have some contact with a hospital teacher—and that contact may be as little as two hours a day. Most children interviewed were surprised to find a teacher in the hospital at all. They had not been prepared for it by parents or their own school. If there was a teacher they were much more likely to read books and do math or number work; without a teacher they would only play games.
Reasons for hospital teaching range from preventing a child falling behind and maintaining the habit of school to keeping a child occupied, and the latter is often all the teacher can do. The position and influence of many teachers was summed up when parents referred to them as "the library lady" or just "the helper".
Children tend to rely on concerned school friends to keep in touch with school work. Several parents spoke of requests for work being ignored or refused by the school. Once back at school, children rarely get extra teaching, and are told to catch up as best they can.
Questions 21-25 are based on the passage you have just heard.
21. What does the author point out at the beginning?
22. What can be inferred from the latest survey?
23. Who do children in hospital usually turn to in order to catch up with their school work?
24. What can we conclude from the passage?
25. What is it surprised the children in hospital?
选项
A、The author is unfavorable towards children receiving education in hospitals.
B、The author is in favor of the present state of teaching in hospitals.
C、The author is unsatisfied with the present state of hospital teaching.
D、The author is satisfied with the results of the latest survey.
答案
C
解析
根据全篇短文,从字里行间可看出作者的不满态度。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fUT3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
Cultureshockmightbecalledanoccupationaldiseaseofpeoplewhohavebeensuddenlytransplantedabroad.Likemostailments,
Osteoporosisusedtobecalled"thesilentdisease"becauseitsvictimsdidn’tknowtheyhadituntilitwastoolateandthey
Justbecauseyou’rebettereducateddoesn’tmeanthatyou’reanymorerationalthaneveryoneelse,nomatterhowhardyoumay
FormonthsGinaCruz,aManilagrandmother,playedPepsiCola’s"NumbersFever"promotionlottery,buyingseveralbottlesaday
Ifexerciseisabodilymaintenanceactivityandanindexofphysiologicalage,thelackofsufficientexercisemayeithercause
A、Overeatingamongthesleep-deprived.B、Littleexerciseamongthesleep-deprived.C、Lowermetabolicrateresultingfromlesssl
A、Shewasveryfat.B、Shewasalittlefat.C、Shewasaverageweight.D、Sheneededtreatmentorweightloss.B根据此句“I’mnotreall
A、Shedecidednottocancelherappointment.B、Hernewglassesaren’tcomfortable.C、She’stoobusytogetacheckup.D、Shehas
A、Becausehehadfeltseverepainonbothsidesoftheabdomen.B、Becausehecouldnotstandtheintolerablepainintheback.C
A、Becausehehadfeltseverepainonbothsidesoftheabdomen.B、Becausehecouldnotstandtheintolerablepainintheback.C
随机试题
被称之为“抗菌增效剂”的药物是
肝性脑病常见的诱发因素不包括
根据我国《建设工程安全生产管理条例》的规定,对下列不属于达到一定规模的危险性较大的分部分项工程编制专项施工方案,并附具安全验算结果,经施工单位技术负责人、总监理工程师签字后实施,由专职安全生产管理人员进行现场监督的工程是()。
辅导期一般纳税人增购专用发票预缴增值税的处理,下列陈述不正确的有()。
社区服务中心属于()事业单位。
1978年全民所有制单位职工劳保福利费比1957年增加了多少?以下说法正确的是( )。
MasstransportationrevisedthesocialandeconomicfabricoftheAmericancityinthreefundamentalways.Itspeededupphysica
要显示格式为“页码/总页数”的页码,应当设置文本框的控件来源属性值为______。
A、HavesomecoffeewithRob.B、Attendahistorylectureoncampus.C、DoherAlgebrahomeworkinthelibrary.D、Gotothebooksho
A、Health.B、Industry.C、cleanair.D、Purewater.BAccordingtothespeaker,whatdoesmanvaluemostamongthefollowing?细节题。短文中
最新回复
(
0
)