首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Someday a stranger will read your e-mail without your permission or scan the Website you’ve visited. Or perhaps someone will cas
Someday a stranger will read your e-mail without your permission or scan the Website you’ve visited. Or perhaps someone will cas
admin
2017-11-14
54
问题
Someday a stranger will read your e-mail without your permission or scan the Website you’ve visited. Or perhaps someone will casually glance through your credit card purchases or cell phone bills to find out your shopping preferences or calling habits.
In fact, it’s likely some of these things have already happened to you. Who would watch you without your permission? It might be a spouse, a girl friend, a marketing company, a boss, a cop or a criminal. Whoever it is, they will see you in a way you never intended to be seen — the 21st century equivalent of being caught naked.
Psychologists tell us boundaries are healthy, that it’s important to reveal yourself to friends, family and lovers in stages, at appropriate times.
But few boundaries remain. The digital bread crumbs(碎屑) you leave everywhere make it easy for strangers to reconstruct who you are, where you are and what you like. In some cases, a simple Google search can reveal what you think. Like it or not, increasingly we live in a world where you simply cannot keep a secret.
The key question is; Does that matter?
For many Americans, the answer apparently is "no."
When opinion polls ask Americans about privacy, most say they are concerned about losing it. A survey found an overwhelming pessimism about privacy, with 60 percent of respondents saying they feel their privacy is "slipping away, and that bothers me."
But people say one thing and do another. Only a tiny fraction of Americans change any behaviors in an effort to preserve their privacy. Few people turn down a discount at tollbooths(收费站) to avoid using the EZ-Pass system that can track automobile movements. And few turn down supermarket loyalty cards. Privacy economist Alessandro Acauisti has run a series of tests that reveal people will surrender personal information like Social Security numbers just to get their hands on a pitiful 50-cents-off coupon (优惠卷).
But privacy does matter— at least sometimes. It’s like health: When you have it, you don’t notice it. Only when it’s gone do you wish you’d done more to protect it.
What does the author mean by saying "the 21st century equivalent of being caught naked" (Lines 3-4, Para.2)?
选项
A、People’s personal information is easily accessed without their knowledge.
B、In the 21st century people try every means to look into others’ secrets.
C、People tend to be more frank with each other in the information age.
D、Criminals are easily caught on the spot with advanced technology.
答案
A
解析
语义题。根据第二段,我们得知有人会在未经允许的情况下窃取我们的个人信息,如第一段所说的电子邮件、网址、购物喜好及打电话习惯等,我们的个人信息赤裸裸地暴露给别人,毫无遮掩。A项为正确答案,A项中的is easily accessed without their knowledge同义于原文中的watch you without your permission。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fYIZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______,homelessnesshasreachedsuchproportionsthatlo
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______,homelessnesshasreachedsuchproportionsthatlo
By1830theformerSpanishandPortuguesecolonieshadbecomeindependentnations.Theroughly20million【C1】______ofthesenati
By1830theformerSpanishandPortuguesecolonieshadbecomeindependentnations.Theroughly20million【C1】______ofthesenati
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【C1】______thefruit-flyexperimentsdescribed
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【C1】______thet
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【C1】______thet
AncientGreekphilosopherAristotleviewedlaughteras"abodilyexerciseprecioustohealth."But【C1】______someclaimstothec
TheethicaljudgmentsoftheSupremeCourtjusticeshavebecomeanimportantissuerecently.Thecourtcannot【C1】______itsleg
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
随机试题
“十一五”期间,中国的综合国力大幅提升,2011年国内生产总值达到()亿元。
男,33岁。2小时前突然出现剧烈头痛、呕吐。体检:神清。颈部抵抗,Kernig征(+)。余神经系统检查阴性。首先考虑为
该租赁合同的性质属于()。对于乙对房屋的装修费用,若甲乙达不成协商一致,则()。
下列关于国家土地制度的叙述中,正确的是()。
根据《会计法》第42条规定,对单位直接负责的主管人员和其他直接责任人员可以处2000元以上2万元以下的罚款的行为有()。
信托产品的风险包括()。
控制谈话方向应把握的要点是()。
农村党的基层组织要坚持()方针,把加强党员管理工作放到重要位置。
关于中国地理,以下说法正确的是:
设变量x和y均已正确定义并赋值,以下if语句中,在编译时将产生错误信息的是()。
最新回复
(
0
)