首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、About $324 million. B、About $15 million. C、More than $324 million. D、More than $50 million. D新闻提到在上一财年,美国向哥伦比亚提供了5000多万美元的国防资金
A、About $324 million. B、About $15 million. C、More than $324 million. D、More than $50 million. D新闻提到在上一财年,美国向哥伦比亚提供了5000多万美元的国防资金
admin
2021-06-15
25
问题
US Secretary of defense Chuck Hagel recently met with Colombian leaders as part of a six-day visit to South America. "Colombia," said Mr. Hagel, "continues to expand its role as a security exporter, having helped train tens of thousands of security personnel for more than 40 nations."
The Colombian military has practiced its skills in the decades-long battle against the revolutionary armed forces of Colombia, known as the FARC, [3]while combining protection of human rights as an integral part of its belief. "Through initiatives such as our joint action plan on regional security cooperation, Colombia and the United States continue to work together to build security across this hemisphere and beyond."
[4]The United States has provided over $50 million in defense funding to Colombia in the last financial year, as part of $324 million in bilateral programs supporting human rights and the rule of law, economic development, and efforts to combat transnational crime.
3. What did the Colombian military bring into its belief?
4. How much defense funding is being provided by the United States?
选项
A、About $324 million.
B、About $15 million.
C、More than $324 million.
D、More than $50 million.
答案
D
解析
新闻提到在上一财年,美国向哥伦比亚提供了5000多万美元的国防资金。故正确答案为D。3.24亿美元出现在“一个涉资3.24亿美元的双边项目”,美国向哥伦比亚提供了5000多万美元的国防资金包括在其中,故A、C不对。B在语音上有一定的干扰。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fbK7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Morethan6million.B、6million.C、Lessthan3million.D、Morethan3million.C
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1】______suggestthefigureisover450million.Then
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1】______suggestthefigureisover450million.Then
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1】______suggestthefigureisover450million.Then
20世纪70年代开始,美国、英国、德国等发达国家开始进行无人驾驶汽车的研究,在可行性和实用化方面都取得了突破性的进展。但无人驾驶汽车的发展仍然处于萌芽状态。迄今为止,谷歌在2012年推出的自动驾驶汽车发生了14次轻微事故。如果得到完善,无人驾驶汽车可以为每
随机试题
患者,男,50岁。头痛昏蒙,神识呆滞,项背强急,四肢抽搐,胸脘满闷,呕吐痰涎,苔白腻,脉弦滑。问题3:其证候是
论述对危重患者实施护理的主要内容。
下颌第一磨牙的最小牙尖是
关于静止期牙周炎病理变化正确的是
在市场经济条件下的医德建设,重点是纠正和防止
从事建筑工程活动的人员,要通过国家任职资格考试、考核,由建设行政主管部门()并颁发资格证书。
根据我国现行规定,资本公积包括()。
按照计算的时间单位不同,我国常用的工资制有哪几种具体形式?()
某影楼与甲约定:“影楼为甲免费拍写真集,甲允许影楼使用其中一张照片作为影楼的橱窗广告。”后甲发现自己的照片被用在一种性药品广告上。经查,制药公司是从该影楼花500元买到该照片的。下列说法正确的有()。
Manisendlesslyinventive.Buthisgreatestinventionisnon-invention,theskilloftransmittingintact(完美无损的)andunchangedfr
最新回复
(
0
)