首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Next month, New York students in grades three through eight will take the state’s standardized tests: three days of exams devote
Next month, New York students in grades three through eight will take the state’s standardized tests: three days of exams devote
admin
2015-07-13
45
问题
Next month, New York students in grades three through eight will take the state’s standardized tests: three days of exams devoted to English Language Arts and Mathematics tests, except Art, Gym, Health, History and Science which are set up in the usual classes. These are often referred to as high-stakes tests because of the impact that the results can have on student promotion, teacher evaluation, and school funding—and the stakes of the tests in New York this year may be pushed higher still.
In his State of the State address, Governor Andrew Cuomo pledged to make education reform a centerpiece(最重要的部分)of his agenda. "Everyone will tell you, nationwide, the key to education reform is a teacher evaluation system," the governor said. He noted that while only thirty-eight percent of New York State high-school students are deemed to be " college ready" , according to their scores on standardized tests, 98.7 percent of teachers in New York’s schools are rated "effective". "How can that be?" "The problem is clear and the solution is clear. We need real, accurate, fair teacher evaluations. "
But how teachers might best be evaluated remains a contested science. In New York City, a system which was adopted by Cuomo in 2013 is that students’ results in state tests account for 20% of a teacher’s rating, but the teacher’s curriculum materials are also evaluated, as is his or her classroom practice, which is observed on multiple visits throughout the year by the school principal. Any teacher deemed ineffective for two continuous years may be fired.
Cuomo’s assertion is not universally shared. Those who have disagreed with it warned excessive reliance on test scores will cause teaching for tests rather than for learning. Others have said teachers may focus on improving their most able students at the expense of nurturing the capacities of the least able members.
In the light of the widespread doubt about over-reliance on test results and the widespread consensus about the harmful effects caused by teaching for tests, that test results are used to assess teachers’ effectiveness seems a questionable calculation. It looks likely, though, that, should Cuomo’s proposal come into effect, test-prep season will start a lot earlier next year, for everyone.
What do we learn from the passage?
选项
A、The government will reduce the over-reliance on test results.
B、The school principal is not involved in the teacher’s evaluation.
C、Teachers rated ineffective for two successive years may lose their job.
D、The teacher’s teaching materials are not included in evaluation.
答案
C
解析
事实细节题。本题考查对全文内容的理解。第三段末句提到,任何连续两年被认为工作无效的老师都可能会被解雇。C)是对本句的同义转述,故为答案。A)“政府将减少对考试结果的过度依赖”,原文未提及,故排除;本段第二句提出,老师的课程材料以及课堂实践也要进行评估,这通过学校校长在全年多次的听课中进行观察得知,由此可知B)“学校校长不参与教师评估”和D)“教师的教学材料不包括在评估范围内”与此处矛盾,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fyl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thehatisoftherightsise.B、Hedoesn’tthinkthehatisfitforthewoman.C、Thewomanshouldbringanumbrellawithher.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshouldstartyouressaywithabriefdescriptionofthepi
ANewYorkTimes-CBSNewspollfoundthatalmost90percentofAmericansthinkthathomeownershipisanimportantpartoftheAm
Whatwouldittaketopersuadeyoutoexercise?A【C1】______toloseweightorimproveyourfigure?Tokeepheartdisease,cancer
A、Becauseitisopeningnewbranches.B、Becauseitisshortofworkers.C、Becauseitdismissedsomeinexperiencedworkers.D、Bec
A、Shemissesschoolquiteoften.B、Shehatescomingtoschool.C、Sheisagoodstudent.D、Shewasn’treallysick.C由男士提到的I’llbe
A、Relaxingattheseashore.B、Visitingherparents.C、Sailingonaboat.D、Preparingforarace.A对话开始,女士明确提到,她周末是在海滩度过的。
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyorbecomingwealthysymbolizesaperson’ssuccessandc
Anewpartnerpushesouttwoclosefriendsonaverage,leavingloverswithasmallerinnercircleofpeopletheycanturntoin
A、Topayfortransportation.B、Tomakeaphonecall.C、Todoshopping.D、Togivethemtothewoman.A女士问男士有没有零钱,她想打个电话。男士说“抱歉,我只
随机试题
美国哈佛大学心理学家麦克利兰提出成就需要理论的时间是()
类似于睑板腺囊肿的眼睑肿瘤是
减少房地产经纪纠纷的主要手段包括()。
根据资金时间分布的不同和评价的需要,常用的资金等值换算公式有()。
关于中国经济发展新常态的说法,正确的是()。
古代“六艺”(礼、乐、射、御、书、数)中的“御”是指()。
下列哪个表述最为正确?()[上海财经大学2011研]
《法经》中规定“六禁”的篇目是()。
甲雇佣乙为自己的长途货车司机。乙在送货过程中,因重大过失致行人丙受到伤害。对丙的伤害应由()(2010年一专一第49题)
下面关于域本地组的说法中,正确的是()。
最新回复
(
0
)