首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
My parents’ house had an attic, the darkest and strangest part of the building, reach- able only by placing a stepladder beneath
My parents’ house had an attic, the darkest and strangest part of the building, reach- able only by placing a stepladder beneath
admin
2013-11-29
71
问题
My parents’ house had an attic, the darkest and strangest part of the building, reach- able only by placing a stepladder beneath the trapdoor, and filled with unidentifiable articles too important to be thrown out with the trash but no longer suitable to have at hand. This mysterious space was the memory of the place. After many years all the things deposited in it became, one by one, lost to consciousness. But they were still there, we knew, safely and comfortably stored in the tissues of the house.These days most of us live in smaller, more modern houses or in apartments, and at- tics have vanished. Even the deep closets in which we used to pile things up for temporary forgetting are rarely designed into new homes. Everything now is out in the open, openly acknowledged and displayed, and whenever we grow tired of a memory, an old chair, a trunkful of old letters, they are cast into the dump for burning.
This has seemed a healthier way to live, except maybe for the smoke everything out to be looked at, nothing strange hidden under the roof, nothing forgotten because of no place left in impenetrable darkness to forget. Openness is the new lifestyle, no undisclosed belongings, no private secrets. Candor is the rule in architecture. The house is a machine for living, and what kind of machine would hide away its worn-out, deserted parts?
But it is in our nature as human beings to clutter, and we long for places set aside, reserved for storage. We tend to accumulate and outgrow possessions at the same time, and it is an endlessly discomforting mental task to keep sorting out the, ones to get rid of. We might, we think, remember them later and find a use for then, and if they are gone for good, off to the dump, this is a source of nervousness. I think it may be one of the reasons we drum our fingers so much these days.
We might take a lesson here from what has been learned about our brains in this century. We thought we discovered, first off, the attic, although its existence has been mentioned from time to time by all the people we used to call great writers. What we really found was the trapdoor and a stepladder, and off we clambered, shining flashlights into the corners, vacuuming the dust out of bureau drawers, puzzling over the names of objects, tossing them down to the floor below, and finally paying around fifty dollars an hour to have them cast away for burning.
Which of the following might be the best title for the passage?
选项
A、The Attic of the Brain.
B、Openness of the Modern Lifestyle.
C、Modern Houses and Old Houses.
D、The Attic of My Parents’ House.
答案
A
解析
在文章第一段,作者叙述了他父母家的顶楼,称顶楼是整个楼房内最黑暗、最陌生的地方,只有在开口处搭上梯子才能上得去,顶楼里放满一些说不清名字的东西,可是又很重要,不能和垃圾一起丢弃,但是也用不着了。这个神秘的空间就是对这个地方的记忆,经过许多年以后,里面存放的东西一件件地被忘记了,但是,我们知道它们还在那儿,安全、舒适地隐藏在这所房子的结构中。其实,第一段谈的不是顶楼,而是在用比喻谈大脑的未知领域,这一段的用意直到最后一段才揭开。最后一段指出,在这里,我们应该从我们对大脑的了解方面吸取一个教训。我们以为自己起
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g5hO777K
0
考博英语
相关试题推荐
ArecenthistoryoftheChicagomeat-packingindustryanditsworkersexamineshowtheindustrygrewfromitsappearanceinthe
Therearemanybenefitstousingonlinedistancelearningenvironments.Onlineeducationisavailableanyplace,anytimeforgl
Toensureitssustainedprogressineconomy,thegovernmenthas______aseriesofpolicies.
TotakeadvantageoftheInternet,someimpoverished(贫穷)countrieswillhavetogettheiroutdatedanti-colonialprejudiceswit
Thehousingmarkethasbeenfortwoyearsproppingupconsumers’spiritswhiletherestoftheeconomyliesexhaustedontheflo
(81)TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviewsprogressintheimplementationofcommitments,and
Inrecentyearsmanycountriesoftheworldhavebeenfacedwiththeproblemofhowtomaketheirworkersmoreproductive.Some
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—buttherearetwodistinctlyseparateandincre
______anyoneshouldthinkitstrange,letmeassureyouthatitisquitetrue.
Mobilityofindividualmembersandfamilygroupstendstosplitupfamilyrelationships.Occasionallythemovementofafamilya
随机试题
卧式镗床工作台转动后工作台面的水平度超差如何调整?
原发性肝癌最早出现的症状是
最可能的诊断是假如CT检查发现患者为脑叶出血,血肿超过40ml,患者颅压增高症状明显加重,处于浅昏迷状态,应首选下列何项措施
A.辅阻遏蛋白B.操纵基因C.CAPD.阻遏蛋白E.启动子与辅阻遏物结合后才与操纵基因结合的成分是
患者,男性,40岁。脊髓损伤,双下肢截瘫。住院近2周,责任护士护理患者时,错误的做法是
根据《标准施工招标文件》,下列事件中,承包人向发包人既可索赔工期又可索赔费用的有()。
下列关于评价未更正错报的影响的说法中,正确的有()。
资本积累的本质是
设,则I,J,K的大小关系为
若有定义“inta[5],*p=a;”则正确引用数组元素的是()。
最新回复
(
0
)