首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Its pleasant environment. B、Its worldwide fame. C、Its generous scholarships. D、Its well-designed courses. A男士在谈到选择诺丁汉大学的时候,提到他
A、Its pleasant environment. B、Its worldwide fame. C、Its generous scholarships. D、Its well-designed courses. A男士在谈到选择诺丁汉大学的时候,提到他
admin
2017-10-31
65
问题
W: What kind of training does one need to go into this type of job?
M: That’s a very good question. I don’t think there is any, specifically.
W: For example, in your case, what was your educational background?
M: [12]Well, I did a degree in French at Nottingham. [131After that, I did careers work in secondary schools like the careers guidance people here in the university. Then I went into local government because I found I was more interested in the administrative side. Then progressed on to universities. So there wasn’t any plan and there was no specific training. There are plenty of training courses in management techniques and committee work which you can attend now.
W: But in the first place, [12]you did a French degree.
M: In my time, there wasn’t a degree you could do for administration. I think most of the administrators I’ve come across have degrees and all sorts of things.
W: Well, I know in my case, I did an English literature degree and I didn’t really expect to end up doing what I am doing now.
M: Quite.
W: Were you local to Nottingham, actually? Is there any reason why you went to Nottingham University?
M: [14]No, no. I come from the north of England, from West Yorkshire. Nottingham was one of the universities I put on my list. [15]And I like the look of it. The campus is just beautiful.
W: Yes, indeed. Let’s see. Were you from the industrial part of Yorkshire?
M: Yes, from the Woolen District.
12. What was the man’s major at university?
13. What was the man’s job in secondary schools?
14. Where does the man come from?
15. What attracted the man to Nottingham University?
选项
A、Its pleasant environment.
B、Its worldwide fame.
C、Its generous scholarships.
D、Its well-designed courses.
答案
A
解析
男士在谈到选择诺丁汉大学的时候,提到他喜欢这所大学的样子,校园非常漂亮。可以看出,男士选择诺丁汉大学是因为它宜人的环境,因此答案为A。B“世界知名的名气”、C“优厚的奖学金”和D“设置优良的课程”的关键词fame,scholarships以及courses对话中均未提及,可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g6a7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
如今大学生的生活方式正在发生着变化。越来越多的学生课余时间足不出户,变成了宅男宅女(indoors-manorindoorswoman)。网络为学生打发课余时间提供了许多选择。各种校园快捷服务(on-campusservice),从送餐到洗衣服务,促
自实行改革开放政策以来,中国发生了巨大的变化。
Coca-Colahasalwaysbeenmorefocusedonitseconomicbottomlinethanonglobalwarming,butwhenthecompanylostaprofitabl
A、Themandidn’twantthewomantohaveherhaircut.B、Thewomanfollowedtheman’sadvice.C、Thewomaniswearinglonghairno
Don’tletvacationsorbusinesstravelsideline(使退出)yourexerciseroutine.Physicalactivityisagreatwayto【C1】_____stressan
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonal(人与人之间的)relationships.Onestr
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonal(人与人之间的)relationships.Onestr
Ifyouask20randomgraduatestoexplainwhytheywenttobusinessschool,alargemajoritywilllistnetworkingasoneofthe
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputerswork,justasweexpectthematleasttounderstand
A、Threwherasurpriseparty.B、Tookheronatripoverseas.C、Boughtheragoldnecklace.D、Gaveherabigmodelplane.A对话中女士提
随机试题
全塑市话电缆由哪些颜色组成?
矩阵型组织结构的优点有()
感受寒邪或过食生冷,发病急骤,体质壮实者多形成寒邪袭于肌表出现恶寒发热无汗身痛者多为
颞下颌关节复发性脱位的病因中哪一项是错误的
属于二氢吡啶类的钙拮抗药是
我国期货客户采用的下单方式包括()。
下列关于我国各省市的说法正确的是:
一列队伍沿直线匀速前进,某时刻一传令兵从队尾出发,匀速向队首前进传送命令,他到达队首后马上原速返回.当他返回队尾时,队伍行进的距离正好与整列队伍的长度相等。问传令兵从出发到最后到达队尾所行走的整个路程是队伍长度的多少倍?
设讨论函数f(x)在x=0处的可导性.
WhatpercentageoftheworkforceinSingaporeareforclericalorofficejobs?Whereisthecinema?
最新回复
(
0
)