首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To boom up real-estate market. B、To lower unemployment rate. C、To finance car industry. D、To offer food to more people. B本题询问美
A、To boom up real-estate market. B、To lower unemployment rate. C、To finance car industry. D、To offer food to more people. B本题询问美
admin
2016-07-25
50
问题
The U.S. Federal Reserve announced yesterday it was raising interest rates for the first time since 2006. Known as the Fed, it’s America’s central bank. It’s led by Janet Yellen. Its job is to help stabilize America’s financial system. The Fed makes moves to try to lower unemployment and control inflation, when the price of goods goes up too fast for people to afford them.
Because the U.S. economy is growing, the Fed raised its key interest rate by a quarter of a percentage point, not much. But gradual rate increases are likely in the New Year. That means you’ll have to pay more interest if you borrow money, higher loan rates for home buyers, higher interest rates if you finance a car, higher student loan rates for people who enter colleges afterwards.
Eventually, savings accounts could earn a little more interest. A decade since the last "Star Wars", and nearly just as long, nine years, since the Fed last changed interest rates. But now, it’s time for the Fed to awaken, because after three episodes of quantitative easing, Janet Yellen must now use her most powerful weapon to restore balance in the economy.
5. What will happen to interest rates in the US?
6. Why did the Fed change interest rates?
7. Who will benefit from the change of interest rates?
选项
A、To boom up real-estate market.
B、To lower unemployment rate.
C、To finance car industry.
D、To offer food to more people.
答案
B
解析
本题询问美联储调整利率的原因,新闻中提到,美联储此举是为了降低失业率(lower unem-ployment)和控制通货膨胀,因此选B项。A项“刺激房地产”和C项“资助汽车工业”和新闻内容不符,新闻只是提到美联储调息后人们要还更多房贷或车贷。D项“给更多人提供食物”没有在新闻中提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/89Y7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
InBritainandothercountries,youngpeoplesometimestakea"gapyear",ayearoffbetweenhighschoolandcollege.Thisidea
Consumersarebeingconfusedandmisledbythehodge-podge(大杂烩)ofenvironmentalclaimsmadebyhouseholdproducts,accordingto
UniversitiesBranchOutA)Asneverbeforeintheirlonghistory,universitieshavebecomeinstrumentsofnationalcompetitionas
A、InPhilippineIslands.B、InpartsofAfrica.C、InChina.D、InRussia.C事实细节题。“InChina,clothandkniveswereused.”表明在中国,布匹
A、AmericanNegroes.B、AmericanIndians.C、Columbus.D、Americanexplorers.B事实细节题。根据文章首句“AmericanIndiansgrewandsmokedtobacco
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmallerscale,facespractically
AuniquelaboratoryattheUniversityofChicagoisbusyonlyatnight.Itisadreamlaboratorywhereresearchersareatworks
A、Getonthenearestbus.B、Askthepolicemanfordirection.C、Askthenewsstandowneraquestion.D、Buytoday’snewspaper.B男士问
A、Bycar.B、Bybus.C、Byplane.D、Bytrain.A男士说Charles非常享受他为期两周、穿越中国南部的自驾游(two-weekdrive),由此可知Charles是开车旅行的,故答案为A)。
刺绣(embroidery)是中国艺术里一枚璀璨的珍珠。从君王所穿的华丽的龙袍(DragonRobe)到当今时尚界的流行刺绣,刺绣给我们的生活和文化增加了如此多的乐趣。在中国有记录可循的最早刺绣品始于商朝。在这一时期,刺绣象征着社会地位。而在不久之后,随
随机试题
下列作品中为唐代作家所作的是()
Thenewly-builthouseis______theoldone.
不稳态导热采用有限差分方法求解温度场,关于差分方程,下列说法错误的是()。
某高速公路建设项目竣工环保验收调查时,对公路垂直方向噪声衰减情况及声环境敏感区的环境噪声进行了监测,但未记录监测时的车流量。由监测统计分析结果可以确定()。
某铝型材厂决定利用铝期货进行买入套期保值。3月5日,该厂在7月份到期的铝期货合约上建仓,成交价格为20600元/吨。此时铝锭的现货价格为20400元/吨。至6月5日,铝锭的期货价格涨至21500元/吨,现货价格也上涨至21200元/吨。该厂按此现货价格购进
根据《工伤保险条例》的规定,下列情形中,不应认定为工伤或视同工伤的是()。
以下各项关于物权和债权区别的表述中错误的是()。
MedicalJournalsMedicaljournalsarepublicationsthatreportmedicalinformationtophysiciansandotherhealthprofession
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling,【1】ofinformationhavenothingtodowithit.Am
【C1】______arethemissionsofalearnedsocietyinaneraofdigitalnetworks?【C2】______theAmericanCouncilofLearnedSociet
最新回复
(
0
)