首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Very old people do raise moral problem for almost everyone who comes into touch with them. Their values—this can’t be repeated t
Very old people do raise moral problem for almost everyone who comes into touch with them. Their values—this can’t be repeated t
admin
2022-10-01
72
问题
Very old people do raise moral problem for almost everyone who comes into touch with them. Their values—this can’t be repeated too often—are not necessarily our values. Physical comfort, cleanness and order are not necessarily the most important for them. The social services from time to time find themselves faced with a flat with going-bad food covered with dust on the table, and an old person lying alone on bed, taking no notice of anything. Is it doing harm to personal freedom to insist that they go to live with some of their relatives so that they might be taken better care of? Some social workers are the ones who clean up the dust, thinking we are in danger of carrying this idea of personal freedom to the point where serious risks are being taken with the health and safety of the old.
Indeed, the old can be easily hurt or harmed. The body is like a car: it needs more care as it gets older. You can carry this comparison right through to the provision of spare parts. But never forget that such operations are painful experiences, however good the results are. And at what point should you stop treating the old body? Is it right to try to push off death by using drugs to excite the forgetful old mind and to activate the old body, knowing that there is little hope? You cannot ask doctors or scientists to decide, because so long as they can see the technical opportunities, they will feel sure to have a try on the belief that while there’s life, there’s hope.
When you talk to the old people, however, you are forced to the conclusion that whether age is happy or unpleasant depends less on money or on health than it does on your ability to have fun.
In the author’s opinion,________.
选项
A、the human body can’t be compared to a car
B、the older a person is, the more care he needs
C、too much emphasis has been put on old people’s values
D、physical comfort, cleanness and order are necessary to the old
答案
B
解析
第二段第二句“The body is like a car: it needs more care as it gets older.”本题考查作者观点。根据定位句,作者认为人的身体就像汽车一样,越老越需要照顾。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g6cD777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
设总体X的分布函数为(Ⅰ)设(X1,X2,…,Xn)为来自总体X的简单随机样本,求θ的矩估计量;(Ⅱ)设(0,1,2,1,2,0)为样本的一组观察值,求θ的最大似然估计量.
Overthecourseofmanyyears,withoutmakinganygreatfussaboutit,theauthoritiesinNewYorkdisabledmostofthecontrol
Tenantswhodon’tpaytherentareabaneoflandlordseverywhere.Andlandlordswhouseheavytacticstoenforcepaymentaresi
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
Aphrasethatfirstbecamefashionableadecadeagoiseverywhere."Bringyourwholeself"isoneoffourvaluesthatBritishLa
Aphrasethatfirstbecamefashionableadecadeagoiseverywhere."Bringyourwholeself"isoneoffourvaluesthatBritishLa
Peopleusedtothinkthatlearningtwolanguagescreatedconfusioninthemind.Far【C1】________itwasthought,togetoneright
Tostatetheextremelyobvious,thechiefeconomistoftheBankofEngland,AndrewHaldane,isanintelligentman.Hisspeeches
[A]Forcrowdfundingtowork,theprojectneedstocapturethepublicimagination.Andnotallacademicsarecomfortablewith
Neithertheprincipalortheteachershadbeensatisfiedwiththeadditionofacrossingguard.Theywantedatrafficlightinst
随机试题
提出绘画“妙在似与不似之间”的是_______。
下列选项中,符合木瓜功效的有
《母婴保健法》的实施起始时间是
A市的甲厂将货物托运给B市的乙厂,与铁路运输部门办理了货物运输手续,现设甲与乙的合同发生了变化,甲拟向承运人提出变更运输合同,在铁路部门将货物交付乙厂之前,甲可以提出哪些变更合同的请求?()
对于采用实物量法编制施工图预算,下列说法正确的是()。
初中生姚某在学校组织的义务劳动中,不慎造成腿部韧带拉断。对于姚某所受伤害,应当承担赔偿责任的是()。
六个城市中二氧化硫治理最好的城市是哪个?()沈阳市工业二氧化硫去除量占工业二氧化硫产出量的比例是()。
晕轮效应是指当认知者对一个人的某种特征形成好或坏的印象之后,他还倾向于由此推论这个人其他方面的特征。根据上述定义,未体现晕轮效应的一项是()。
下列化学元素对其对应的口腔问题有帮助的是:
A、Inasmallvillage.B、NorthofChicago.C、InWashington.D、InHawaii.A
最新回复
(
0
)