首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The worldwide consumption of bakery products is increasing. Many populations that formerly relied solely on rice or coarser grai
The worldwide consumption of bakery products is increasing. Many populations that formerly relied solely on rice or coarser grai
admin
2014-01-17
76
问题
The worldwide consumption of bakery products is increasing. Many populations that formerly relied solely on rice or coarser grains as their main source of carbohydrates show a preference for compounded bakery products as new industry and increased incomes make them more widely accessible. Japan is an outstanding example of countries following this trend. The United States has shown a steady downward trend in per capita consumption of cereal-based foods for many years, and the consumption of sweet bakery foods, such as cakes or pastry, has been increasingly displacing bread consumption.
Probably 95% of the white bread sold in the United States is enriched with thiamin, niacin, riboflavin, and iron, and about 30% of the 50 states have laws requiring white bread enrichment. Formerly, calcium and vitamin D were frequently added to enriched bread, but lack of consumer demand and questionable nutritional benefit led to gradual phasing out of these enrichments. India has attempted to encourage consumption of protein-enriched bread, with some success. Except for research projects, little has been done in other countries, however. In areas where bakery products comprise a large proportion of the diet, they could provide an ideal vehicle for nutritional supplementation. The need for better quality protein in the daily diet occurs mostly in the developing countries, where carbohydrate foods -- usually cereals -- are the basic components of the diet and therefore the logical protein carriers.
According to the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、India has shown a steady downward trend in per capita consumption of bread.
B、The worldwide consumption of bakery products is decreasing.
C、About 30% of the American states have laws requiring white bread enrichment.
D、About 50% of the white bread sold in the USA is enriched with thiamin.
答案
C
解析
本题询问细节,相关信息为文章的第二段。与原文比较可知,A、B、D三项均与文章原意不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g7FK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
YoungerAmericanswillhavetotakeourwordforit;therewasatime,waybackwhenRonaldReaganwaspresident,whenyourcoun
Thesereportsareveryclose______totheoilcrisis.
WhenLauraLangankifoundextratowelsinthelaundrysmellinglemonyfresh,shenever【C1】______thatmeanther13year-oldson
AccordingtoPakistan’sPresident,thechancesofthetwocountriesgoingtowarwere
"Oh,I’mJustaHousewife"Afterwatchingmymotherdealwithourfamilyoffive,Ican’tunderstandwhyheranswertothe
Aroundoneinahundreddeathsworldwideisduetopassivesmoking,whichkillsanestimated600,000peopleayear,WorldHealth
LuoZheng,28,anofficeworkerinChangsha,Hunanprovince,stillpinesforherformerfiance,butdoesnotregrettheactions
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Youhavegottwoticketstoaconce
Whatisnottrueaboutthepatientmentionedinthebeginning?
In"HowmuchdoesitcosttostudyinCambridgeforoneyear?"howmuchis______ofthesentence.
随机试题
A、肋间神经痛B、非化脓性肋软骨炎C、心包炎D、肺梗死E、心脏神经官能症胸痛位于第1、2肋软骨,患部隆起,疼痛剧烈,但皮肤不红,可见于()
在考虑国家及地方利益的前提下,把对人民负责和对国家负责统一起来,对项目的利益和当地人民的利益等同重视,尽力做到两者兼顾,并在涉及人民切身利益的问题上,把人民利益摆在首位,突出反映了社会评价的哪项原则和要求。()
根据股价移动的规律,我们可以把股价曲线的形态分成()两大类型。
信息收集的具体步骤包括()。
应收账款转让的优点有()。
个别教学系统,也称PSI系统,它可用于一门完整的课程,其开发者是()
20世纪30年代,我国幼教界有“南陈北张”之称,即指南京有陈鹤琴,北方有()
下列诗句中,出自杜甫笔下的是:
Nowadaysinmostoffamiliesa________amountofmoneyhasbeenspentonbooks.
ReapingtheRewardsofRisk-TakingA)SinceSteveJobsresignedaschiefexecutiveofApple,muchhasbeensaidabouthimasape
最新回复
(
0
)