首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"A good newspaper is a nation talking to itself," mused Arthur Miller in 1961. A decade later, two reporters from the Washington
"A good newspaper is a nation talking to itself," mused Arthur Miller in 1961. A decade later, two reporters from the Washington
admin
2016-06-23
39
问题
"A good newspaper is a nation talking to itself," mused Arthur Miller in 1961. A decade later, two reporters from the Washington Post wrote a series of articles that brought down President Nixon and the status of print journalism soared. At their best, newspapers hold governments and companies to account. They usually set the news agenda for the rest of the media. But in the rich world newspapers are now an endangered species.
Of all the old media, newspapers have the most to lose from the Internet. Circulation has been falling in the U. S. , Western Europe and Latin America for decades. But in the past few years the web has hastened the decline. In his book The Vanishing Newspaper, Philip Meyer calculates that the first quarter of 2043 will be the moment when newsprint dies in the U. S. as the last exhausted reader tosses aside the last crumpled edition.
Newspapers have not yet started to shut down in large numbers, but it is only a matter of time. Over the next few decades half the rich world’s general papers may fold. Jobs are already disappearing. According to the Newspaper Association of America, the number of people employed in the industry fell by 18% between 1990 and 2004.
Having ignored reality for years, newspapers are at last doing something. In order to cut costs, they are already spending less on journalism. Many are also trying to attract younger readers by shifting the mix of their stories towards entertainment, lifestyle and subjects that may seem more relevant to people’s daily lives than international affairs and politics are. They are trying to create new businesses on-and offline. And they are investing in free daily papers. So far, this fit of activity looks unlikely to save many of them. Even if it does, it bodes ill for the public role of the Fourth Estate.
Nobody should relish the demise of once-great titles. But the decline of newspapers will not be as harmful to society as some fear. Democracy, remember, has already survived the huge television-led decline in circulation since the 1950s. It has survived as readers have shunned papers and papers have shunned what was in stuffier times thought of as serious news. And it will surely survive the decline to come.
The usefulness of the press goes much wider than investigating abuses or even spreading general news; it lies in holding governments to account — trying them in the court of public opinion. The Internet has expanded this court. Anyone looking for information has never been better equipped. People no longer have to trust a handful of national papers or, worse, their local city paper.
In future, some high-quality journalism will be backed by non-profit organizations. Already, a few respected news organizations sustain themselves that way. An elite group of serious newspapers available everywhere online, independent journalism backed by charities, thousands of fired-up bloggers and well-informed citizen journalists: there is every sign that Arthur Miller’s national conversation will be louder than ever.
At the beginning of the passage, which use of newspapers did the author NOT mention?
选项
A、A good newspaper is like a national conversation.
B、They do the business of selling words to readers and selling readers to advertisers.
C、They hold governments and companies responsible for what they have done.
D、They usually set the news agenda for the rest of the media.
答案
B
解析
是非题型A的内容在第一段的第一句中有提及;C的内容在第三句中有提及;D的内容在第四句中有提及;只有B的内容没有提及,因此B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gAwO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
TourisminChileThebiggestproblemfacingChile,asitpromotesitselfasatouristdestinationtobereckonedwith,isthati
TourisminChileThebiggestproblemfacingChile,asitpromotesitselfasatouristdestinationtobereckonedwith,isthati
TourisminChileThebiggestproblemfacingChile,asitpromotesitselfasatouristdestinationtobereckonedwith,isthati
IsEarthGettingWarmer?TheNationalAcademyofSciencesclaimedrecentlythatpeopleshouldcautionratherthanpanicaboutth
NotonlyAarerhododendronsknownforBtheirdramatic,colorfulflowers,CandtheyarealsovaluableDaslandscapeplants.
Sincelifebeganeonsago,thousandsofcreatureshavecomeandgone.Some,suchasthedinosaurs,becameextinctduetonatural
Sincelifebeganeonsago,thousandsofcreatureshavecomeandgone.Some,suchasthedinosaurs,becameextinctduetonatural
Sincelifebeganeonsago,thousandsofcreatureshavecomeandgone.Some,suchasthedinosaurs,becameextinctduetonatural
Fewcreaturesonearthareascuteastheblackliontamarin,andfewhaveasdramaticastoryline.Pug-nosedanddiminutive,w
随机试题
下列情况下不宜进行钡餐检查的是:()
患者,男,76岁。因发热、咳嗽、呼吸困难1周来院。查体:体温38.8℃,脉率80次/分,血压140/80mmHg,未见颈静脉充盈,右中下肺叩浊,语音震颤减弱,呼吸音消失,左肺可闻散在干性啰音,心界向左扩大,心律不齐,心率100次/分,未闻杂音,腹(-)。
关于胰腺癌的叙述,正确的是
甲房地产开发公司行为的法律依据是行使( )。同时履行抗辩权和后履行抗辩权的适用条件中完全一致的条件是( )。
金融工具的流动性是指()。
影响企业经营决策和财务关系的主要外部财务环境是()。
西藏某旅行社导游小李接待了外地来西藏游的一行25人,在由贡嘎机场回宾馆的路上,旅游者对公路边所设的“吸氧”点,问小李我们要不要也吸点氧气,小李回答道,大家都吸点氧气肯定对几天的西藏游大有好处。下车后旅游者发现吸一次氧气需要60钱,一些旅游者随即问小李拉萨市
体育课程资源的开发包括哪几个方面?
2011年9月21日上午,乌坎村400多名村民因土地问题、财务问题、选举问题对村干部不满,到陆丰市政府非正常上访,当日下午,上访部分村民在村里及村周边企业聚集、打砸、毁坏他人公共财物和冲击围困村委会、公安边防派出所。次日上午,部分村民组织阻挠、打砸进村维
在画家的笔端,梅兰竹菊,被赋予文人风骨;牡丹荷花,被赋予盛世风范……无论色彩丰富还是清淡,都能读出诗意,读出真诚。要它的_________,有每一笔最自然的亮丽,要它的________,有攀附向上生命力的线条,要它的___________,有花间人的恬淡自
最新回复
(
0
)