首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
With oil prices and interest rates low, more and more Americans are buying boats—and as traffic on the waterways increases, so d
With oil prices and interest rates low, more and more Americans are buying boats—and as traffic on the waterways increases, so d
admin
2014-04-23
49
问题
With oil prices and interest rates low, more and more Americans are buying boats—and as traffic on the waterways increases, so does the number of accidents from drinking and driving on water. A National Transportation Safety Board study concludes that drinking may be a factor in 80 percent of the 1 000 or so deaths in boating accidents that occur every year. Yet anyone can drive a boat without a license (执照), drinking on board is almost universally legal. Experts say drunken boating may be even more dangerous than drunken driving. Boating on a crowded waterway can be in complete disorder: there are no stop signs, traffic lights or lane markers. Speed restrictions are nonexistent outside harbors. Some boats have terrible power and top speeds—and no boat has brakes. Combined with the effects of all the sun, wind, waves and happy tiredness that go with boating, even moderate amounts of alcohol can be dangerous. According to one recent study, a boater’s judgement and behavior can be worsened by only about a third as much alcohol as it would take on land. Only recently have many states begun to take action against drunken boating. The key is passing laws to set a medical standard for blood alcohol level and to allow police to test blood-alcohol levels on the spot. Increasingly, speed restrictions are also be-ing set on crowded waterways. Some experts also suggest granting licenses for boat operators. The license requirement could be used to strengthen safety training and to keep repeat offenders off the water. It would also make it harder for beginners and children to go joyriding in high-performance boats.
Why is drunken boating more dangerous than drunken driving?
选项
A、Because of the enjoyment of boating.
B、Because of the terrible power and high speed.
C、Because of the crowded waterways.
D、Because of the lack of traffic regulations.
答案
D
解析
文中第五句说:“在一条拥挤的水道上驾船会处在一种完全无秩序的状况下:没有停止信号、交通灯或通路标志。”由此我们可以得出醉酒驾船比醉酒开车更危险的原因是:水上缺乏交通规则,而陆上有交通规则。选项A“原因是驾船享受”与文章内容不符;选项B“原因是令人可怕的动力和高速度”,文中说一些船有令人可怕的动力和高速度,而且船都没有制动器,这一点只是水上驾船危险的原因之一,不是同醉酒开车相比醉酒驾船更危险的原因;选项C“原因是拥挤的水道”同样不符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gKXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Physicistsaren’toftenreprimandedforusingrisquehumorintheiracademicwritings,butin1991thatisexactlywhathappened
Malnutritionduringweaningage—whenbreastmilkisbeingreplacedbysemi-solidfoods—ishighlyprevalentinchildrenofpoorh
Foryears,studieshavefoundthatfirst-generationcollegestudents—thosewhodonothaveaparentwithacollegedegree—lagot
AMonitor/TIPPpolllastmonthfoundthatyoungpeopleandseniorsheldsimilarviewswhenaskedto______theimportanceofUSm
The______ofsuchI.Q.testsfullofquestionsonAmericanculturewasnotquestionedatthattime.
WhenPh.D.candidates______theirimpendingprofessorships,theyconsiderhousingbenefitsofferedbytheprospectiveuniversiti
Mr.MuskrevealedthecostofatickettoMarsonboardaSpaceXflightwouldbelessthan$100,000.Takingquestionsonsocial
考试在学习过程中发挥另外一个重要作用一一考试证明学习者在一种语言中是否熟练。通过语言考试远不止是激励了自己在语言方面的自尊。如果你想到英语国家去念大学,或者想找一份需要英语技能的工作,通过语言考试就至关重要。
Theoriginalpurposeofdevelopingartificialskins,bonesandtissuesisto______.AccordingtoIanPearson,______.
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurposes.Theyaremadefrom【C1】______ofmaterials,suchas
随机试题
李某女性,患慢性乙型肝炎10年。血化验:HBsAg(+),HBeAg(+),抗-HBcIgG(+)。其3岁女儿体检时血清抗-HBs(+),追问病史,无任何临床症状,未注射乙肝疫苗。李某女儿属于
租赁建设用地使用权的转让,只能是原建设用地使用权租赁合同规定的使用年限减去土地使用者已使用年限后剩余年限的建设用地使用权的转移。()
A公司是B公司的全资子公司,1999年12月1日A公司销售一台设备给B公司,该设备预计使用年限为5年,每年多提的折旧额为10000元,B公司在编制2001年的合并会计报表时,只需对该固定资产当年多计提的折旧额予以抵销,其抵销分录为:借:累计折旧10000;
导游、领队人员应做到“一岗双责”,其中“双责”是指导游、领队人员应做到()。
在中国历史上,被称为“画圣”的是:
"Ofthepeople,bythepeople,andforthepeople."That’showAbrahamLincolndescribedtheAmericangovernmentinhisGettysbu
假定有以下程序段:n=0fori=1to4forj=3to-1step-1n=n+1nextjnexti运行完毕后n的值是()。
下列4种不同数制表示的数中,数值最小的一个是______。
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatesbodytemperature.
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvitationofthemathematicalphysicistDavidHilbert.H
最新回复
(
0
)