首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
admin
2019-03-28
39
问题
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of his time. He had everything: good looks, success, power, and a lot of money. But he didn’ t have love or friendship because he couldn’ t buy them. All his life he used his money to control everything and everyone around him. In the end, he lost control of everything, even himself.
Howard Hughes was born in 1905 in Houston, Texas. His father started the Hughes Tool Company. He was a workaholic (工作狂) and made a lot of money. He bought everything he wanted. He even gave money to schools so Howard could get into them. From his father, Howard learned to be a successful but merciless businessman. Hughes’ s mother, Alene also had a big influence on his life. Howard was her only child. She protected him and gave him everything. Unfortunately , Alene had mental problems. She was afraid of germs and diseases. She was
obsessed
with Howard’ s health, and he became obsessed with it too.
Alene died when Howard was 16 years old. Two years later his father died. Hughes inherited the Hughes Tool Company. Then he married Ella Rice. He and Ella moved to Los Angeles, California. It was there that Howard Hughes began to become a legend (传奇人物). Hughes began to invest his money in movies. He became an important producer soon after he moved to California. He worked hard, but he also played hard. He became obsessed with power and control. When he couldn’ t get something legally, he gave money to politicians and businessmen so they would help him. He owned a lot of businesses, including airplane companies, a movie studio(制片厂) , Las Vegas hotels, gold and silver mines, and radio and television stations. Once he bought a television studio so he could watch movies all night. He also bought a hotel because he wanted to stay in his favorite room for one weekend.
According to the passage, Howard Hughes was not______.
选项
A、good-looking
B、wealthy
C、friendly
D、powerful
答案
C
解析
根据第一段第四句“He had everything:good:looks,success,power,and a lot of money.”可知,他外表俊朗、功成名就,除了权势还有花不完的钱,所以选项A、B、D不符合题意。由第一段第五句和第二段第六句可知,他没有朋友也没有爱人,是个无情的商人。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gLJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A.Totakeasimpleexample,weassumethatifwegreetacquaintancesinafriendlymanner,theywillacceptandreturnourgree
A.Totakeasimpleexample,weassumethatifwegreetacquaintancesinafriendlymanner,theywillacceptandreturnourgree
A.Totakeasimpleexample,weassumethatifwegreetacquaintancesinafriendlymanner,theywillacceptandreturnourgree
Theyhavedevelopedtechniqueswhichare______tothoseusedinmostfactories.
______theearthtobeflat,peoplefearedthatColumbuswouldfallofftheedgeoftheearth.
A、Tobeonthealertwhenbeingfollowed.B、Nottoleaveseniorcitizensaloneathome.C、Nottoletanyoneinwithoutanappoin
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
Byadoptingafewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencangreatlyincreasetheirchildren’slanguagedevelopm
Thetemperatureislikelytogodownnextweek.______,wewillhavetocanceltheoutdooractivities.
随机试题
筛查新生儿先天性甲状腺功能减低症最常用的方法是
两宋时期我国商品经济空前繁荣,与其关系密切的文化现象有()。①传奇出现②词成为文化主流③瓦子、勾栏兴起④出现许多话本⑤杂剧产生⑥绘画成为商品
对儿童牙齿可能产生不良影响的药是:
以下税款属于由国税机关负责征收的有( )。
关于证券账户开立的说法,正确的是()。
公安法制部门应当按照规定制作听证笔录和听证报告书,一并报送上级公安机关负责人。()
结合材料回答问题:材料1当前我国既处于发展的重要战略机遇期,又处于社会矛盾凸显期,社会管理领域存在的问题还不少。从总体上看,我国社会管理领域存在的问题,是我国经济社会发展水平和阶段性特征的集中反映。经过新中国成立60多年特别是改革开放3
结合材料回答问题:材料1习近平:实体经济做好主业是本分2019年3月10日下午.习近平参加福建代表团审议。会上,雷金玉、张林顺等8位代表先后围绕打好脱贫攻坚战、建设美丽乡村、发展远洋渔业、深化两岸融合发展、建设“数字中国”、扩大对外开
Sometimesthecombinationofseveral(i)______improvementscreatesanoverallimprovementmuchgreaterthanwouldbepredictedby
你是公司培训部经理,最近公司接到一份出口大订单,公司要求你组织一次外语培训课程,要求各部门负责人都参加。时间从10月12日到17日,地点在行政大楼三号会议室。请以备忘录(Memo)的形式通知大家。Wordsforreference:部门负责人h
最新回复
(
0
)