首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
John lived with his mother in a rather big house, and when she died, the house became too big for him so he bought a smaller one
John lived with his mother in a rather big house, and when she died, the house became too big for him so he bought a smaller one
admin
2009-07-28
69
问题
John lived with his mother in a rather big house, and when she died, the house became too big for him so he bought a smaller one in the (11) street. There was a very nice old clock in his first house, and when the men came to take his furniture to the new house, John thought, "I’m not going to let them carry my beautiful old clock in their (12) . Maybe they’ll break it, and then mending it will be very (13) . So he picked it up and began to carry it down the road under his arms. It was heavy, so he stopped two or three times to have a rest. Then (14) a small boy came along the road. He stopped and looked at John for a few seconds. Then he said to John, "You’re a stupid man, aren’t you? Why don’t you buy a (15) like everybody else?"
John lived with his mother in a rather big house, and when she died, the house became too big for him so he bought a smaller one in the next street. There was a very nice old clock in his first house, and when the men came to take his furniture to the new house, John thought, "I’m not going to let them carry my beautiful old clock in their truck. Maybe they’ll break it, and then mending it will be very dear. So he picked it up and began to carry it down the road under his arms. It was heavy, so he stopped two or three times to have a rest. Then suddenly a small boy came along the road. He stopped and looked at John for a few seconds. Then he said to John, "You’re a stupid man, aren’t you? Why don’t you buy a watch like everybody else?"
选项
答案
next
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gNuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Youcantellalotaboutpeoplebylookingattheirhair—andnotjustwhethertheybrush,spray,orblow-dry.Scientistshav
A、Theywerestrongandloyal.B、Theyweremostlyyoungpeople.C、TheyoftenvisitedTheBeatles.D、TheyregardedTheBeatlesas
There’sagreatmanyreasonswhyawoman’sweightmaychangerepeatedly.Somemightsayit’satightworking【T1】______preventing
A、Shelikesseafood.B、Shehatesseafood.C、Shehastriedthefish.D、Shethinksthevegetablestastebetter.B男士问女士喜欢吃蔬菜还是鱼,并说这
A、18.B、54.C、65.D、12000.D短文开始部分提到,来自瑞典隆德大学的一项研究表明,乘汽车、公交车或列车上下班的人更容易感到压力大和精疲力竭。负责该研究的科学家评估了1.2万名年龄在18岁到65岁之间的员工的状况。
A、Findmorepeopletohelpher.B、Visitherroommates.C、Askothersratherthanhimtohelpher.D、Stayinthepresentapartment
A、Stopbeingangryandforgive.B、Learntobesuccessful.C、Youchoosetobehappy.D、Makeyourmemorybetter.C短文最后提到,Matthews的
A、Shewashitbyatruck.B、Hercatwasbadlyhurt.C、Shewassenttothehospital.D、Hercatwasdead.B男士问女士是否看到了sally,并说今天下午她
Tokyoisoneofthemostconfusingcitiesintheworld.Over20millionspeopleliveandworkintheTokyoarea,andmanyfamous
A、No,thanks.B、I’msorrytohearthat.C、No,Idon’t.D、Sorry,Idon’tknow.A本题测试考生对征求意见的句型“Wouldyoulike...?”的理解及应答能力。问题是“I’
随机试题
DangersAwaitBabieswithAltitudeWomenwholiveintheworld’shighestcommunitiestendtogivebirthtounderweightbabi
黄疸最具特征的表现是
氯化物检查要求的酸性条件为()
潘某去某地旅游,当地玉石资源丰富,且盛行“赌石”活动,买者购买原石后自行剖切,损益自负。潘某花5000元向某商家买了两块原石,切开后发现其中一块为极品玉石,市场估价上百万元。商家深觉不公,要求潘某退还该玉石或补交价款。对此,下列哪一选项是正确的?(
会计监督是会计的基本职能之一,是我国经济监督体系的重要组成部分。以下关于会计监督的正确说法是()。
下列关于会计职业道德的表述中,正确的有()。
某大学为治理校园“低头族”现象,倡议同学们课堂上不要使用手机,课后多读好书。请你为这个活动拟一条宣传标语。要求至少使用一种修辞手法,20个字以内。
拿大科学家在研究“威廉斯综合症”时意外地发现,有着音乐、数学天赋的人,他们的天赋其实是基因排列失常造成的,而且同样的基因失序也可能会导致精神分裂症等精神病。大多数一出生就患有“威廉斯综合症”的孩子,他们体内的7号染色体错排了20个基因。在全球每两万人当中,
二进制数110001转换成十进制数是_______。
GiantStructuresItisanimpossibletasktoselectthemostamazingwondersofthemodernworldsinceeveryyearmore【C1】__
最新回复
(
0
)