首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
No Englishman believes in working from book learning. He suspects everything new, and dislikes it, unless he can be compelled b
No Englishman believes in working from book learning. He suspects everything new, and dislikes it, unless he can be compelled b
admin
2013-08-05
44
问题
No Englishman believes in working from book learning. He suspects
everything new, and dislikes it, unless he can be compelled by the force of
circumstances to see that this new thing has advantage over the old.
Race-experience is what he invariably depends upon, when he can, (1)______
whether in India, in Egypt, or in Australia.
His statesmen do not consult historic precedents in order to decide (2)______
what to do: they first learn the facts that they are; then they depend upon (3)______
their own common sense, not at all upon their university learning and upon (4)______
philosophical theories. And in case of the English nation, it must be (5)______
acknowledged that this instinctive method has been extremely successful.
The last people from whom praise can be expected, even for what is
worth of all praise, are the English. The Englishman all the time is (6)______
studying, considering, trying to find fault. Why should he try to find fault?
So that he will not make any mistakes at a later day. He was inherited the (7)______
trouble caution of his ancestors in regards to mistakes. It must be granted (8)______
that his caution has saved him from a number of very serious mistakes
that other nations have made. It must also be acknowledged that he exercises
a fair amount of moderation in the opposite direction—this modern
Englishman; he has learned caution of other kind, which his ancestors (9)______
taught him. "Power should be used with moderation; for whoever finds
himself among valiant men will discover that no man is superior than others." (10)______
(3)
选项
答案
that一as
解析
连词误用。本行提到英国的政治家们首先会弄清事实的真相。facts后面所跟的定语从句在句意上无法理解,they只可能指代facts,那么从句则变为facts are the facts。如此一来,便可知道连词that有误,应改为as“如同……”,表明他们会如实弄清事实真相。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gd4O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Stupendouspriceswerepaidinahistoricsaleof19th-and20th-centuryavant-gardepaintingscollectedoveralifetimebyJohn
MembersoftheinternationalcommunityurgetheSriLankangovernment______.
Englishpeoplerefersto______.
Islanguage,asfood,abasichumanneed?Judging(1)______fromthedrasticexperimentofFrederickIIinthe13thcenturyit
Islanguage,asfood,abasichumanneed?Judging(1)______fromthedrasticexperimentofFrederickIIinthe13thcenturyit
Itisgenerallyagreedthat______werethefirstEuropeanstoreachAustralia’sshores.
TheAustralianpopulationisstillmainlyof______descendant.
CatastrophicvolcaniceruptionsinEuropemayhaveculledNeanderthalstothepointwheretheycouldn’tbounceback,accordingt
CatastrophicvolcaniceruptionsinEuropemayhaveculledNeanderthalstothepointwheretheycouldn’tbounceback,accordingt
WhencatastrophicfloodshitBangladesh,TNT’semergency-responseteamwasready.Thelogisticsgiant,withheadquartersinAmst
随机试题
房地产开发企业应取得商品房预售许可证才能预售,但预售时不必向求购人出示《商品房预售许可证》。()
Television—thatmostattractivemoderntechnology,markedbyrapidchangeandgrowth—ismovingintoanewerawhichpromisesto
A、急诊处方B、药品名称C、药品使用的剂量D、处方用法与用量E、慢性疾病处方应以《临床用量须知》为准的是()。
夏柯三联征是指
某企业2012年度利润总额8万元,年末结账后资产总额22万元,负债总额8万元,资本公积金2万元,盈余公积1万元,未分配利润1万元,则实收资本为()万元。
下列关于发行可转换公司债券时的会计处理,正确的有()。下列关于可转换公司债券转股后的会计处理,正确的有()。
阅读下列文字,回答有关问题。下面是某教师关于“碳酸钠和碳酸氢钠”的教学片段实录。学生实验1:在试管A、B中分别加入少量的Na2CO3和NaHCO3(各约1g),分别滴入几滴水,振荡试管。老师提问1:Na2CO3和NaHCO3外观上有什么差别,用手摸
执行下列命令后:UPDATEzgSET基本工资=基本工资+100理解正确的是()。
BoeingCo’sSonicCruiser,aproposedfasterairliner,wouldbemostlyblendedmaterial,programdirectorWaltGillettesaidrec
A、Theycanthinkbig.B、Theycanairtheirviews.C、Theycanbreakconventions.D、Theycanworkflexiblehours.B细节理解题。由短文可知,女士所
最新回复
(
0
)