首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For a trade embargo against a particular country to succeed, a high degree of both international accord and ability to prevent g
For a trade embargo against a particular country to succeed, a high degree of both international accord and ability to prevent g
admin
2014-10-21
85
问题
For a trade embargo against a particular country to succeed, a high degree of both international accord and ability to prevent goods from entering or leaving that country must be sustained. A total blockade of Patria’ s ports is necessary to an embargo, but such an action would be likely to cause international discord over the embargo. The claims above, if true, most strongly support which of the following conclusions?
选项
A、The balance of opinion is likely to favor Patria in the event of a blockade.
B、As long as international opinion is unanimously against Patria, a trade embargo is likely to succeed.
C、A naval blockade of Patria’ s ports would ensure that no goods enter or leave Patria.
D、Any trade embargo against Patria would be likely to fail at some time.
E、For a blockade of Patria’s ports to be successful, international opinion must be unanimous.
答案
D
解析
如果用B表示贸易禁运成功,A
1
表示高水平的国际协调,A
2
表示阻止货物进出的能力,那么上面整个段落第一句话推理可表达为B→A
1
A
2
,第二句话推理可表示为A
2
一A
1
。综合这两句话,可知A
1
A
2
→B,所以(D)正确;(A)、(B)、(E)的错误均在于偷换概念,把accord换为了opinion。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gdtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Atthebeginningoflastcentury,medicalscientistsmadeaninterestingdiscovery:wearebuiltnotjustoffleshandbloodbut
ThepeopleatthepartywereworriedaboutJohnbecausenoonewasaware______hehadgone.
Thestorywassaidtohavebeenbasedontheinformationfromareliable________.
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleusemoneytobuyfood,furniture,books,bicyclesand
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleusemoneytobuyfood,furniture,books,bicyclesand
Don’t_________thecamera_________unlessyouaresureyoucanputittogether.
Thattheywerewronginthematters________nowcleartous.
Theatmosphereisusuallyveryfriendly,andtheteachershavenowacceptedtheideathattheimportantthingistomakethechi
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomescompletelyobsolete.Theelectronicwaste(e-waste)f
Humanbeingshavealwayshadanabilitytoattendtoseveralthingsatonce.(78)Noriselectronicmultitaskingentirelynew:W
随机试题
胆囊切除时,下列哪项不是胆总管探查的指征
小儿肺结核用药原则为()
地籍调查成果记录了每一宗地的位置、权属、现状及相关数据等基本信息,科学有效地运用这些()的资料,就可以做到高起点规划,高标准建设和高效能管理。
非上市债券的风险报酬率主要取决于()。
关于契税纳税义务发生时间,下列表述中正确的是()。
《中华人民共和国旅游法》第七十九条规定。旅游经营者应当对直接为旅游者提供服务的从业人员开展经常性()。
德国教育家赫尔巴特是()。
按照规划,2020年我国新能源(包括可再生能源)在总能耗中的比例是15%,石油、煤炭等不可再生的传统能源比例仍达85%。在此背景下,节能提效被提到了我国发展低碳经济的首选位置上。低碳经济是以低能耗、低污染、低排放为基础的一个经济模式,包含能源的高效利用和清
下列程序的输出结果是()。#include<stdio.h>main(){charch[2][5]={"1234","5678"},*p[2];inti,j,s=
Whenwasthelasttimeyoucomeoutofaverysuccessful【M1】______filmandreallyfeltyou’dgotyourmoney’sworthy?It’s【M2
最新回复
(
0
)