首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Studies over the past decade at the University of Utah show that hands-free cellphones are just as harmful to drivers as hand-he
Studies over the past decade at the University of Utah show that hands-free cellphones are just as harmful to drivers as hand-he
admin
2016-11-16
43
问题
Studies over the past decade at the University of Utah show that hands-free cellphones are just as harmful to drivers as hand-held ones because it is the conversation, not the phone, that is distracting(分散)their attention. "Even though your eyes are looking right at something, when you are on the cellphone, you are not as likely to see it," says Professor David Strayer. " Ninety-nine percent of the time, it’s not that critical(危急的), but that 1% could be the time a child runs into the street," he adds.
Dr. Strayer’ s studies have also found that talking on a cellphone is far more distracting than talking with a passenger. Listening to the radio, to music or to a book on tape also isn’ t as distracting, because it doesn’ t require the same level of interaction as a conversation. But even drivers may miss some details of a book on tape if their attention is focused on driving tasks. Some people can train themselves to pay extra attention to things that are important—like police officers learn to search faces in crowds.
And the Utah researchers have found a rare group of "super-taskers"—about 2.5% of the population—who seem able to attend to more than one thing with ease.
Many more people think they can effectively do several things at the same time, but they are really turning their attention rapidly between two things and not getting the full effect of either. Clearly, it is easier to put some tasks together than others. "Not all distractions are the same," says Dr. Strayer. Things like cleaning and working out can be done automatically(自动地)while the mind is focused elsewhere. But doing homework and texting at the same time isn’t possible. Even talking and watching TV is difficult. "Just try talking with your wife while watching football. It’ s impossible," jokes Dr. Strayer.
What is the first paragraph mainly about?
选项
A、The harm in using phones while driving.
B、The advantages of hand-held phones.
C、The danger of running in the street.
D、The causes of road accidents.
答案
A
解析
主旨题。题干意为“第一段主要讲什么?”。从文章第一段第一句话可以看出,这是一句主题句,概述了第一段的内容:开车打电话是有危险的。故A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gord777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Althoughheisoftentired______hiscourses,heisnevertired______hislessons.Infact,heenjoysthem.
假如你是社会环保工作者,正准备呼吁大家节约用水。要点:1.人们认为淡水是取之不尽的(提示:雨水,河水,井水);2.实际上淡水是短缺的(提示:人口增加,工业用水增加,污染严重);3.我们应当节约用水。参考词汇:可取得的
Whereprobablyarethespeakers?
Nearlyhalfofallcollegestudents______whiletheyareinschool.ThedoctorscametovisitJercyPage,expecting______.
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
EverymorningJohngoestoworkbytrains.He【M1】______alwaysbuysanewspaper.Ithelpstomakethetime
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
Whenweplanourvacation,motheroftenoffers______suggestions.
OnreachingthetopfloorIsuddenlyrealizedthatI______mybookontheservicedesk.
DearHilda,I’vejustheardofmymotherhassuddenlybeen【76】______ill,andI’dliketogoandseewhatshe
随机试题
患者男,32岁,7天前感冒后出现左下后牙区胀痛,进食、吞咽时加重,昨日起出现局部自发性跳痛,张口受限,低热,头痛。检查可见:左下颌角区颊部稍肿胀,无压痛,张口度两指,左下第三磨牙近中阻生,牙龈红肿充血,挤压可见远中盲袋内少量脓液溢出,颊侧前庭沟丰满、充血,
属于静脉尿路造影禁忌证的是
血吸虫病病原治疗首选的药物是()
患者,男,27岁,运动后右下腹出现绞痛,向肩部、输尿管、下腹部及会阴部放射,同时伴有恶心、呕吐,急诊入院。为了确诊,应做的检查是
某城市拟对全市的给水系统进行全面改造,通过招标投标,选择了一家企业作为施工总承包单位。在给水厂站施工过程中,对降水井的布置提出以下要求:(1)面状基坑采用单排降水井,布置在基坑外缘一侧。(2)降水井的布置在地下水补给方向适当减少,排
已知某数据库系统中包含3个基本表:商品基本表GOODS(G#,GNAME,PRICE,TYPE,FACT)商场基本表SHOPS(S#,SNAME,MANAG,ADDR)销售基本表SAI,ES(S#,G#,QTY)其中,G#,GNAM
下列有“将军县”之称的是()县。
美国纸浆的出口量会显著上升,出口量上升的原因在于美元的贬值使得日本和西欧的造纸商从美国购买纸浆比从其他渠道购买便宜。下面哪个是为了得出以上结论所作的假设?
给同学孙冉发邮件,Email电址是:sunshine9960@gmail.com,主题为:鲁迅的文章,正文为:孙冉,你好,你要的两篇鲁迅作品在邮件附件中,请查收。将考生文件夹下的文件“LuXunl.txt”粘贴至邮件附件中。发送邮件。
A、Tomakealotofmoney.B、Tosavethecost.C、Togainmoreprofit.D、Togainbrandawareness.D本题考查原因。由句(9)可知,女士提到大甩卖的策略也许不能赚很
最新回复
(
0
)