首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The concept of information superhighway has been around for more than a decade, but until 1993 it was merely a technological ima
The concept of information superhighway has been around for more than a decade, but until 1993 it was merely a technological ima
admin
2011-02-05
52
问题
The concept of information superhighway has been around for more than a decade, but until 1993 it was merely a technological imagination. Today information superhighway has become an everyday topic and is making its entry into our lives.
Information superhighway is an unprecedented nationwide, or worldwide, electronic communications network that connects everyone to everyone else, and provides just about any sort of electronic communication imaginable. Hook up your computer to the Internet and you are on your information superhighway. The purpose of information superhighway is to provide remote electronic banking, schooling, shopping, taxpaying, game playing, video conferencing, movie ordering, medical diagnosing, etc. Information superhighway will make many things you do easier and more convenient. For example, instead of calling your friends one by one to tell them the party is canceled, you’ll simply send a single e-mail message to everyone at once. And if you live in a rural area far from a major hospital, telemedicine may allow a specialist in London to diagnose you without you having to travel farther than to your local physician’s clinic. Information superhighway may also pull together newspaper and magazine articles from around the world on a particular topic of your own interests. If you like to shop with someone who lives in another city, you may call him and then do some shopping together for an hour or two.
Whether you like it or not, information superhighway will change the way we live.
What time has the imagination of information superhighway become true?
选项
答案
After 1993.
解析
(文章第一句话提到but until 1993 it was merely a technological imagination即直到1913年,它还仅仅是一个技术设想。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gtAK777K
本试题收录于:
B类竞赛(英语专业本科专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
B类竞赛(英语专业本科专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A、Todrinksomecoffee.B、Toprepareforthewoman’swritingclass.C、Togetahamburger.D、Togoforawalkaroundthecampus.
Peopledidn’tusetothrowthingsaway.Weusedtomendourclothesandweusedtowearshoesuntiltheywereworeout.Whenwebo
Whendochildrenstarttotalk?Ifyouaskagroupofparentswhenthishappened,mostwillsay"aroundtwelvemonthsofage".Th
Whendochildrenstarttotalk?Ifyouaskagroupofparentswhenthishappened,mostwillsay"aroundtwelvemonthsofage".Th
TheTouristLineofferssomeinformationofgettingroundthecitybyboat.Therearefourmainstoppingpoints.Ateverypoint,y
Thereisdistinctionbetweenreadingforinformationandreadingforunderstanding.【B1】________Thefirstsenseistheone
White-collarcrime—crimecommittedbypersonsofaffluence,ofteninthecourseoftheirbusinessactivities—includescorporate
White-collarcrime—crimecommittedbypersonsofaffluence,ofteninthecourseoftheirbusinessactivities—includescorporate
Thetechniquesofsalespromotionareusedbothtomotivatesalespersonstoimprovetheirperformanceandtoinduceconsumersto
随机试题
静压导轨滑动面之间油腔内的油膜,需在运动部件运动后才能形成压力。( )
货币的投机需求
混合痔的临床特点是
该患儿最可能的诊断是该患儿正确的治疗方案是
属于甲型强心苷的是
不属于项目人员获取的基本方法的是()。
将投资区分为实物投资和金融投资所依据的分类标志是( )。
游说是指个人或组织有目的地利用语言、文字或其他传播媒介对特定信息进行讲解、说明,以鼓励受众按照自己的意图行事的一种劝服性传播。根据上述定义,下列属于游说的是()。
WhenDonaldarrivedforhisfirstgroup-therapysessionhewasinawheelchair,sufferingfrommalignantmelanomaandseverelyd
Whatdoesthemanmean?
最新回复
(
0
)