首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Every time a person eats something, he makes a nutritional decision. He accepts or rejects the food available to him at home for
Every time a person eats something, he makes a nutritional decision. He accepts or rejects the food available to him at home for
admin
2022-06-23
33
问题
Every time a person eats something, he makes a nutritional decision. He accepts or rejects the food available to him at home for meals or snacks. Or he selects food for himself at many places in the community, such as supermarkets, drive-ins, restaurants, and food counters in drugstores. These selections make a difference in how an individual looks, how he feels, and how well he can work and play.
When a good
assortment
of food in appropriate amounts is selected and eaten, the consequences are more likely to be a desirable level of health and enough energy to allow one to be as active as he needs and wants to be. When choices are less than desirable, the consequences are likely to be poor health or limited energy or both.
Studies of diets of individuals in the United States show that food selection is a highly individual matter, even among young children. Furthermore, far too many individuals of all ages are making poor choices day after day and are either now living with the consequences or will be in the future.
Nutritionists and workers in allied professions have been concerned about helping people learn to select and enjoy a wide variety of food combinations that can add up to a good diet.
Most people believe that they are well-fed—that the choices they make are good ones. After all, they are not really sick; neither are they hungry. However, their nutrition is really poor in one respect or another. Milk and milk products, such as cheese, ice cream, buttermilk, and yogurt, are often neglected. Then people may leave out in their diets many fruits and vegetables, particularly those that are good sources of vitamins A and C. These include dark green leafy vegetables, deep yellow vegetables, citrus fruits and vegetables such as cabbages, tomatoes, and green peppers.
Which of the following is NOT mentioned as good sources of vitamins A and C in the last paragraph?
选项
A、Citrus fruits and vegetables.
B、Deep yellow vegetables.
C、Meat of various kinds.
D、Dark green leafy vegetables.
答案
C
解析
根据最后一段最后一句“These include dark green leafy vegetables, deep yellow vegetables, citrus fruits and vegetables such as cabbages, tomatoes, and green peppers. ”可知,维生素A和维生素C的来源包括深绿色、多叶的蔬菜,深黄色的蔬菜,柑橘类的水果和诸如卷心菜、番茄和青椒一类的蔬菜,A、B、D三项均包含在内;文中并未提及C项(各种肉类)。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gtQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Inthispart,youshouldwritealetterofnolessthan100wordsinEnglishbasedonthefollowinginformation.Itistimefor
Manypeoplehopethatthewholeworldwillonedayspeakacommonlanguage.Overtheyears,peoplehavemadeupnewlanguageswi
ThefirstEnglishwindowwasjustaslitinthewall.Itwascutlong,sothatitwouldletinasmuchlightaspossible,andna
Commonsensewouldtellusthatphysicallyactivechildrenmaybemorelikelytobecomeactiveandhealthyadults.IntheUnited
Collegeisaplacetoexploremanypossibilities:youreallycan’Idothemall—unlessyoumanageyourtimewisely.Herearesom
________thatthegovernmentcanleadthemoutofthefinancialcrisis,thepeopleareveryoptimisticaboutthefutureoftheco
Thecompanyhasconfidenceinitslatestmodelofcomputer________lowcostwillmakeitattractivetostudents.
主动转运(activetransport)
随机试题
慢性胎儿窘迫常发生在:急性胎儿窘迫常发生在:
患者,男,32岁。受凉后出现高热、咳嗽、咳大量脓臭痰2周。查体:右下肺叩诊浊音,可闻及湿性哕音,查:白细胞12×109/L,中性分叶92%。胸片示:右下叶背段大片阴影并有厚壁空洞,最重要的进一步检查应为
蜂窝织炎属于()
胃肠道穿孔应做()肠梗阻应做()
用于高速公路的无机结合料稳定基层可以选择()。
下列各项中,有权制定国家统一的会计制度的部门是( )。
中小学教师参与校本研修的学习方式有很多,其中,教师参与学校的案例教学活动属于()。
决策中如何争取班子集体重视自己的建议?
孔子的“毋意、毋必、毋固、毋我”思想,反映的孔子的教学思想是
Burnrateisthespeedatwhichastartupbusinessconsumesmoney.Myratewouldbe$50,000amonthwhenmynewmediacompanys
最新回复
(
0
)