首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Publicity offers several benefits. There are no costs for message time or space. An ad in prime time television may cost $ 250,0
Publicity offers several benefits. There are no costs for message time or space. An ad in prime time television may cost $ 250,0
admin
2012-10-20
35
问题
Publicity offers several benefits. There are no costs for message time or space. An ad in prime time television may cost $ 250,000 to $500,000 or more per minute, whereas a five-minute report on a network newscast would not cost anything. However, there are costs for news releases, a publicity department, and other items. As with advertising, publicity reaches a mass audience. Within a short time, new products or company policies are widely known.
Credibility about messages is high, because they are reported in independent media. A newspaper review of a movie has more believability than an ad in the same paper, because the reader associates independence with objectivity. Similarly, people are more likely to pay attention to news reports than ads. Readers spend time reading the stories, but they flip through the ads. Furthermore, there may be 10 commercials during a half-hour television program or hundreds of ads in a magazine. Feature stories arc much fewer in number and stand out clearly.
Publicity also has some significant limitations. A firm has little control over messages, their timing, their placement, or their coverage by a given medium. It may issue detailed news releases and find only portions cited by the media; and media have the ability to be much more critical than a company would like. For example, in 1982, Procter & Gamble faced a substantial publicity problem over the meaning of its 123-year-old company logo. A few ministers and other private citizens believed that the symbol was sacrilegious. These beliefs were covered extensively by the media and resulted in the firm receiving 15,000 phone calls about the rumor in June alone. To combat this negative publicity, the firm issued news releases featuring prominent clergy that refuted the rumors, threatened to sue those people spreading the stories, and had a spokesperson appear on Good Morning America. The media cooperated with the company and the false rumor was temporarily put to rest. However, in 1985, negative publicity became so disruptive that Procter & Gamble decided to remove the logo from its products.
A firm may want publicity during certain periods, such as when a new product is introduced or new store opened, but the media may not cover the introduction or opening until after the time it would aid the firm. Similarly, media determine the placement of a story; it may follow a report on crime or sports. Finally, the media ascertain whether to cover a story at all and the amount of coverage to be devoted to it. A company- sponsored jobs program might go unreported or receive three-sentence coverage in a local newspaper.
The author mentions all of the following advantages of publicity EXCEPT ______.
选项
A、having no time costs
B、having attentiveness
C、having high credibility
D、having high profitability
答案
D
解析
事实细节题。文章第一段第二句提到A:信息的时空没有成本;第二段第三句提到B :比起广告,人们更注意新闻报道。第二段首句点明:信息的可信度很高,因为它们是中立的媒体发布的。但是文中根本没有提及有关D 的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/h1hK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whenapsychologistdoesageneralexperimentaboutthehumanmind,heselectspeople______andasksthemquestions.
Whycouldn’tthemanputonmoreweight?
Moreandmoreresidences,businesses,andevengovernmentagenciesareusingtelephoneansweringmachinestotakemessagesorgi
Bacteriaaresometimes______toosmalltobeseenwithoutamicrophone.
Whatistheprofessormainlydiscussing?
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.
Mr.Schaeublesaysheandotherpartymembersbearsomeresponsibilitiesforthepartyfundingscandalbecause______.
WhenSpanishfootballclubBarcelonapaidUS$35millionforRonaldinholastsummer,theyweren’tbuyingaprettyface."Iam【C1】
Lastweek’stestwas______difficultthananyofthepreviousonesIgavetomyclass,but,surprisingly,onlyafewstudentsfai
Butterfliesareamongthemostcolorfulinsects,andtheirextraordinarydiversityhasbeenthefocusofstudiesbyamateurnatu
随机试题
家长面对孩子的非期望行为应注意调节自己的情绪,克制无益的冲动,试着了解孩子的感受和动机,这体现了对非期望行为进行管理的()
法洛四联征(tetralogyofFallot)包括:________,________,________,________。
细胞色素氧化酶含有
全女士,48岁,近半年来月经量时多时少,周期无规律,停经2个月,突然阴道流血量多,诊断为无排卵型功血。刮出内膜病理检查报告应为
A.溴隐亭B.金刚烷胺C.维生素B6D.苯海索E.卡比多巴禁止与左旋多巴合用的是
下列各类民用建筑中,主要用房的净高。哪项不符合有关规范规定?[2005年第24题]
下列企业经营活动产生的现金变动中,属于“投资活动产生的现金流量”的有()。
坚持四项基本原则的核心是()。
东南互保
Wearerapidlyneartheendofthiscourseinthehistoryof【B1】______music.Wehavecoveredseveralcenturiesinaveryshort
最新回复
(
0
)