首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Red Nose Day Red Nose Day (RND) is a well-known event in the UK. The aim of the day is to raise money for Comic Relief. This
Red Nose Day Red Nose Day (RND) is a well-known event in the UK. The aim of the day is to raise money for Comic Relief. This
admin
2017-04-25
29
问题
Red Nose Day
Red Nose Day (RND) is a well-known event in the UK. The aim of the day is to raise money for Comic Relief. This is a charity that helps people in need in Africa and in the UK.
Comic Relief was started in 1985 by Richard Curtis. He wrote the famous films "Four Weddings and a Funeral" and "Notting Hill". Richard started Comic Relief in response to the severe famine in Ethiopia. It’s called Red Nose Day as on this day many people buy a plastic red nose to wear! The money made from selling red noses goes to the charity.
Red Nose Day takes place every two years in the spring. It is now so well established that many people consider it to be an unofficial national holiday.
The slogan for the last RND was "Do Something Funny for Money". The money that was collected was used to help fund projects in such areas as education and mental health. Money-raising events take place on this day all over the country and many schools participate. People also donate money by post, in banks, by phone using a credit card and online.
In the evening of Red Nose Day a telethon takes place on the BBC TV channels. This is like a television marathon (马拉松) that shows some of the events of the day and reports how the money raised will be spent. People also upload videos of local charity events onto the Internet.
So, if you are ever in the UK on Red Nose Day, you will know why you find normal people wearing red noses and doing silly things! It’s all for a good cause!
Many schools take part in the money-raising events on Red Nose Day.
选项
A、True
B、False
C、Not Given
答案
A
解析
题干大意:在红鼻子节很多学校也会参加募捐活动。题目的关键词是schools和take part,对应原文第四段倒数第二句:...many schools participate.原文是说很多学校参加。与题目意思一致,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hF8R777K
本试题收录于:
英语(二)题库公共课分类
0
英语(二)
公共课
相关试题推荐
Weallknowthathumansaredamagingtheenvironment,butwhatcanwedoaboutit?Somepeoplearetryingtodotheirbittobemo
cuttendencychangesgrowthdifficultiesdegreegraduationworryingfailedresultriserepor
cuttendencychangesgrowthdifficultiesdegreegraduationworryingfailedresultriserepor
______iswell-knowntoall,toomuchstresscancausedisease.
Hecan’tpleadignoranceashisexcuse;he______whatwashappeninginhisowndepartment.
AmericanRoadsTheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedtohelpadrivergetfromoneplac
I’mtryingtobreakthe______ofgettinguptoolate.
Someholidaysarewell-knownallaroundtheworld.AmongthemareNewYear’sEvecelebrations.Alsocommonaredaysinhonorof
RedNoseDayRedNoseDay(RND)isawell-knowneventintheUK.TheaimofthedayistoraisemoneyforComicRelief.This
随机试题
正强化法是行为矫正技术中一种最基本的方法,简述其操作程序和操作原则。
Word2003对文档提供了3种方式的保护,如果要禁止不知道密码的用户打开文档,则应设置_______。
软组织中的声衰减量
关于应付债券的会计处理中正确的是()。
某公司拟采购一批零件,供应商报价如下:(1)立即付款,价格为9630元;(2)30天内付款,价格为9750元;(3)31-60天内付款,价格为9870元;(4)61-90天内付款,价格为10000元。假设银行短期贷款利率为15%,每年按36
根据马克思主义原理,法律的本质包括()。
幼儿理解能力发展的表现之一是()。
下列说法中错误的是()。
Aplasticwheelcanbeastoughasametalone.
AfterbecomingpresidentofPurdueUniversityin2013,MitchDanielsaskedthefacultytoprovethattheirstudentshaveactuall
最新回复
(
0
)