首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
If you are looking for an explanation of why we don’t get tough with criminals, you need only look at the numbers. Each year alm
If you are looking for an explanation of why we don’t get tough with criminals, you need only look at the numbers. Each year alm
admin
2012-09-30
69
问题
If you are looking for an explanation of why we don’t get tough with criminals, you need only look at the numbers. Each year almost a third of the households in America are victims of violence or theft. This amounts to more than 41 million crimes, many more than we are able to punish. There are also too many criminals. We don’t have room for any more’
The painful fact is that the more crime there is, the less we are able to punish it. We think that punishment prevents crime, but it just might be the other way around. When there is so much crime it is simply impossible to deal with it or punish it. This is the situation we find ourselves in today: the gradual increase in the criminal population has made it more difficult to get into prison. Some of the most exclusive prisons now require about five serious crimes before a criminal is accepted.
These features show that it makes little sense to blame the police or judges for being soft on criminals. There is not much else they can do. The police can’t find most criminals and those they do find are difficult and costly to convict. Those convicted can’t all be sent to prison. The public demands that we do everything we can against crime. The practical reality is that there is very little the police, courts or prisons can do about the crime problem.
We could, of course, get tough with the people we already have in prison and keep them locked up for longer periods of time. Yet when measured against the lower crime rates, this would probably produce, longer prison sentences are not worth the cost to states and local governments. Besides, those states that have tried to gain voters’ approval for building new prisons often discover that the public is unwilling to pay for prison constructions. And if it were willing to pay, long prison sentences may not be effective in reducing crime.
More time spent in prison is also more expensive. The best estimates are that it costs an average of $ 13,000 to keep a person in prison for one year. If we had a place to keep the 124,000 released prisoners, it would have cost us $ 1. 6 billion to prevent 15,000 crimes. This works out to more than $ 100,000 per crime prevented. But there is more. With the average cost of prison construction running around $ 50,000 per bed, it would cost more than $ 6 billion to build the necessary cells. The first-year operating cost would be $150,000 per crime prevented, worth it if the victim were you or me, but much too expensive to be feasible as a national policy.
Faced with the reality of the numbers, I will not be so foolish as to suggest a solution to the crime problem. My contribution to the public debate begins and ends with this simple observation; getting tough with criminals is not the answer.
By saying"it just might be the other way around"(para. 2), the writer means ______. ( )
选项
A、severe punishment lowers crime rates
B、soft measures lead to the rise of crime rates
C、easy policies are more effective than strict ones
D、the increase in crime makes punishment difficult
答案
D
解析
本题为细节理解题,短语出现在第二段,文章开头提到不是我们无法对犯罪强硬起来,而是犯罪越来越多,我们需要更多的资源来处理犯罪,所以使得惩罚犯罪变得很难。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hHrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
Ifyouarelookingforanexplanationofwhywedon’tgettoughwithcriminals,youneedonlylookatthenumbers.Eachyearalm
Theuniversitiesfromwhichtoday’suniversitiesaredescendentswerefoundedintheMiddleAges.Theywereestablishedeitherb
(inhabit)ThemachinelandsonadesolatebeachwheretheTimeTravelerdiscoverstheonlyaregiant,evil-lookingcrabs.
(ready)Butneitherofthemwasarmedin______fortheSecondWorldWar.
attributesaycountlesscreationestablishedunderstandseeparticularaboutrecognizeamong
attributesaycountlesscreationestablishedunderstandseeparticularaboutrecognizeamong
Hewasafunnylookingmanwithacheerfulface,goodnaturedandagreattalker.Hewasdescribedbyhisstudent,thegreatphi
Wecanseehowtheproductlifecycleworksbylookingattheintroductionofinstantcoffee.Whenitwasintroduced,mostpeopl
(approve)Themanagerwilleitherapproveor________theorder.
随机试题
患者女,49岁,出现不规则阴道出血、同房后加重3个月。既往因子宫肌瘤行子宫部分切除术。妇科检查示宫颈可见菜花状新生物,直径>4cm,质脆易出血,累积穹窿及阴道前壁,未及阴道下1/3,左侧宫旁组织明显增厚,未达盆壁。患者治疗后半年出现大便带血伴里急后重感
可用于O/W型静脉注射乳剂的乳化剂为()
A、道德评价B、道德戒律C、社会公德D、自然道德E、道德观念上列各项中,属于道德规范现象的是
下列各图中管道壁面上的黑点代表取压口的位置,其中()的取压口的选择是最为合理的。
( )是公路工程合同的主要条款。
安装机械排烟系统时,走道的最小清晰度不应小于()。
有限责任公司的股东会依法行使的职权有()。
在实验过程中,随着时间的延续,被试身心发生变化产生的影响因素是指()
InLondonsomegenerationsagopeopledidn’tgotothecinema,theywenttothe"pictures".Atripwasagrandevent,areasont
OhJuly4,1776,asecretmeetingofinsurgentcolonistsinAmericapassedtheDeclarationofIndependence.WaragainsttheBrit
最新回复
(
0
)