首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This month Britain’s business schools will let loose another batch of graduates, people well-versed in the theories of marketing
This month Britain’s business schools will let loose another batch of graduates, people well-versed in the theories of marketing
admin
2010-01-15
97
问题
This month Britain’s business schools will let loose another batch of graduates, people well-versed in the theories of marketing and macroeconomics, organisation and accounting. They may be full of enthusiasm for changing the ways of British industry but will they simply vanish into the morass of British management?
It was twenty years ago that Lord Franks produced his report calling for our own version of the business schools that were educating America’s industrial and commercial elite. Two years later the London Business School arrived, closely followed by Manchester and a score more, many with more of an eye on Harvard and Stanford than the needs of the Midlands car industry or the ailing textile mills.
Now they indulge in the latest computer techniques and pursue the highest academic standards; some have even ventured into the world of commerce, selling their research and consultancy services. But are they providing industry with the leaders it needs? We traced the careers of one of the top management classes form London Business School to find out.
The London Business School was established______.
选项
A、by America’s commercial elite
B、due to a suggestion of some graduates
C、on a recommendation in Lord Franks’ report
D、owing to a proposition by Britain’s commercial elite
答案
C
解析
本题询问细节,只是题干与原文相比换了个表达方式。本题问the London Business School是如何建立起来的,相关语句为“It was twenty years ago that Lord Franks produced his report calling for our own version of the business schools that were educating America’s industrial and commercial elite”。这是强调句型,简言之,
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hK6K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Gettingemployedisnolongeraneasytaskforundergraduatestudents.Thatiswhysomehavetakentheinitiativetoworkforfr
AsInternethavebeenquitepopular,somearguethatpeople’sproblem-solvingabilitywilldeteriorate,becausetheyareadapted
A、Becauseheneedshelpforasurveyonsmokers’habits.B、Becausehewantstogivethewomanahelpinghand.C、Becausehecan’t
A、Becausetheyarelesslikelytosuffermemoryloss.B、Becausetheytendtobemorediligentlanguagelearners.C、Becausethey
(1)Thisfishingvillageof1,480peopleisableakandlonelyplace.SetonthesouthwesternedgeofIceland,thevolcanicla
(1)Thisfishingvillageof1,480peopleisableakandlonelyplace.SetonthesouthwesternedgeofIceland,thevolcanicla
(1)Ifyouwanttoseewhatittakestosetupanentirelynewfinancialcenter(andwhatisbestavoided),headforDubai.Th
Thismathematicproblemwassodifficultthatnostudentandnoteacher_________abletosolveit.
Manymodernphotographersattempttomanipulateelementsofphotographyother______intheirphotographs.
随机试题
Word表格中内容的对齐方式包括左对齐、右对齐和_________。
Maryhasjustboughtherself______dress.
患者女,出现呕血。呕血最常见的疾病是
A.假焊B.流焊C.后焊接D.前焊接E.转移焊接法在分段的金属基底冠上烤结好瓷,并经形态修整和上釉完成后的焊接称为
A.表虚证B.表实证C.里虚证D.里实证恶寒,发热,无汗,脉浮有力,此属
拖拉架梁的施工工序中,在“拼装路基支墩、墩台顶面支墩和桥孔内支墩一钢梁组拼一拼装前导梁一钢梁拖拉、纠偏”完成后的下一个工序是()。
电视、电影、活动性商业广告运用的知觉现象是()
乙是A工厂负责生产的副厂长。A工厂决定由乙牵头开发一项该工厂急需的新技术。乙为此成立了项目攻坚小组,由A工厂的技术骨干甲担当该小组的项目负责人,主要负责技术开发。后来,由于A工厂的技术设施不够完备,乙又经过多方联系,找到B工厂合作开发该项新技术。甲带领几个
资本主义扩大再生产,是指资本家不是把剩余价值全部用于个人消费,而是把其中一部分剩余价值转化为新的资本,用来购买追加的生产资料和劳动力,使生产在扩大的基础上重复进行。资本主义扩大再生产的源泉是
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.(31)probablywill.That’soneofthe(32)fo
最新回复
(
0
)