首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is very difficult to say just when colonization began. The first hundred years after Christopher Columbus’s journey of discov
It is very difficult to say just when colonization began. The first hundred years after Christopher Columbus’s journey of discov
admin
2012-05-06
47
问题
It is very difficult to say just when colonization began. The first hundred years after Christopher Columbus’s journey of discovery in 1492 did not produce any settlement on the North America continent but rather some Spanish trading posts further south, a great interest in gold and adventure, and some colorful crimes in which the English had their part. John Cabot, originally from Genoa but a citizen of Venice, was established as a trader in Bristol, England, when he”made a journey in 1497. But his ship, the Matthew, with its crew of eighteen, did no more than see an island (probably off the New England coast) and return home. He and his son made further voyages across the north Atlantic which enabled the English crown to claim a "legal”title to North America. But for a long time afterwards the Europeans’ interest in America was mainly confined to the Spanish activities further south.
The first beginning of permanent settlement in North America was nearly a hundred years after Columbus’s first voyage. The Englishman”Sir Walter Raleigh claimed the whole of North America for England, calling it Virginia. In 1585 he sent a small group of people who landed in Roanoke Island , but they stayed only for a year arid then went back to England with another expedition, led by Drake, in 1587. A second group who landed in 1587 had all disappeared when a further expedition arrived in 1590.
The first permanent settlement in North America was in 1607. English capitalists founded two Virginia companies, a southern one based in London and a northern one based in Bristol. It was decided to give the name New England to the northern area. The first settlers in Virginia were little more than wage slaves to the company. All were men and the experiment was not very successful. Many died. Those who survived lived in miserable conditions. By 1619 the colony had only a thousand people.
The two Virginia companies founded by English capitalists were based in______.
选项
答案
London and Bristol
解析
(文章第三段第二句话明确提到English capitalists founded two Virginia companies,a southern one based in London and a northern one based in Bristol.。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hfVK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A、Thereislittlechanceoftheirtheorybecomingareality.B、Afullyoperationalversionmaybeavailablewithinthenext10y
EffectiveAssignmentsUsingLibraryandInternetResourcesSet【T1】________andmakethemcleartostudents.developas
Britain’spressisunusual________itisdividedintotwoverydifferenttypesofnewspaper:thequalitypressandthepopularpr
Thatoutburstatthemeetingwas________ofhisbadtemper.
OnlineConsultationsOnlineconsultationsrefertoanexchangebetweengovernmentandcitizensusingtheInternet.Itconsis
Inthisfactory,themachinesarenotregulated________butarejointlycontrolledbyacentralcomputersystem.
Atthebankthedaybeforeyesterday,Iwasstandinginaline________aroundsomeloosevelvetropeswhenamanstartedpushing
ThePovertyAlleviationPolicyofferedeveryschool-agechildachancefor________.
TheGreatMistakeHaveyoueverreachedintherefrigeratorforyourfavouritesnackandfounditcoveredwithanasty-look
随机试题
试述慢性盆腔炎的治疗方法。
患者,65岁。以呼吸困难、发绀、恐惧、烦躁不安而急诊入院,诊断为:心脏病合并心力衰竭。为了缓解症状,应帮助患者采取的体位是
A.咯鲜血B.烂桃样痰C.粉红色泡沫样血痰D.巧克力色浓痰E.铁锈色痰肺吸虫病()
钢结构的稳定性,下列()说法是不正确的。
下列不属于国债调节经济体现的效应是()。
改革开放以来,我们提出了建设法治社会的目标,也取得了可喜的进步。但应该承认,法律在许多地方还是空白,尤其是在被认为小事而偏偏事关道德的一些方面。也因为在这些方面法律的空白,道德也就成了戕害的对象,弥漫开来的是不道德:公共的东西是可以据为己有的。如果有关方面
实行改革开放,既要向外国开放我们的市场,又要积极开拓国外市场。只进不出或者只出不进,都不是完全的开放;进出结合、有进有出,才是完全意义上的开放。改革开放以来中国取得一切成绩和进步的根本原因是
以下是关于某个信息系统的描述,请问该系统属于哪种类型的信息系统?Ⅰ.该系统以提高工作效率为目标Ⅱ.该系统可以监测企业业务的运行状况Ⅲ.该系统面向三个管理层次的管理人员Ⅳ.该系统解决的问题是结构化问题
PeopleknewlongagohowanearthquakestartsIfyouareinthestreetwhenanearthquakeoccurs,stayinalargeopenspace
A、Bytravellingwithawoman.B、Bywaitinginaqueue.C、Bymeetingdifferentpeople.D、Bygivingothersahand.A女士问男士如果他跟一个女的旅
最新回复
(
0
)