首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One important thing during the pre-Christmas rush at our house was the arrival of my daughter’ s kindergarten report card. She g
One important thing during the pre-Christmas rush at our house was the arrival of my daughter’ s kindergarten report card. She g
admin
2018-05-18
48
问题
One important thing during the pre-Christmas rush at our house was the arrival of my daughter’ s kindergarten report card. She got high praise for her reading, vocabulary and overall enthusiasm. On the other hand, we learnt that she has work to do on her numbers and facility with the Computer, though the detailed handwritten report her teachers prepared is absent of any words at might be interpreted as negative in describing her efforts. A number system indicates how she’s measuring up in each area without any mention of passing or failing.
All of which seems to make my daughter’ s school neither fish nor fowl when it comes to the debate over the merits of giving formal grades to kids. At one level, the advantages and disadvantages are obvious. A grade system provides a straightforward standard by which to measure how your child is progressing at school—and how he or she is getting on compared to other children. But as writer Sue Ferguson notes, "Grades can deceive. " The aim should be "to measure learning, not simply what a student can recall on a test. " The two aren’ t the same—and if you doubt that as an adult, ask yourself whether you could sit down without any preparation and still pass those high-school-level examinations.
If you’re old enough, you’ve lived through this debate before. At one time, it was considered unfair to put children in direct competition with one another if it could be avoided. The intention behind that may have been good, but it ignored the fact that competition, and the will to come out on top, are essential components of the human condition.
This time around, educators working with a no-grades approach are emphasizing different reasons. The thing is, that approach is much more commonplace in the adult workplace than is the traditional pass-fail system we place on our children. Many workplaces conduct regular employee evalu^tions. There are usually fairly strict limits to what an employer can tell an employee in those evaluations —and even then, negative evaluations can be challenged by the employee. No matter where you sit in the debate over the grade system, then, the real question is this: if it’ s so good for kids, why isn’ t that also true for adults?
The writer would agree that cutting children off from competition is______.
选项
A、fit for human development
B、fit for their age and experience
C、against a key part of human nature
D、out of consideration for children
答案
C
解析
细节题。文章第三段最后一句话“…but it ignored the factthat competition,and the will to come out on top,are essential com—ponents of the human condition.”可知,作者认为让孩子们远离竞争是违反了人类生存本质的,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hlVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotaloneincomplainingabouttheeducationalsysteminthiscountry.Immigrants
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeeninthelivesofwomen.Duringthetwentiethcenturytherehasbeenaremarkablesho
Readingisveryimportantinlearningforeignlanguages.Dosomeforeignlanguagereadingeverydayandtrytofinishoneforeig
Justwhereexactlyismyhome?InBritainofcourse.Iwasbornhere,grewuphere—Ihadnochoiceinthematter.Fromanearly
Writeanessayofabout120wordson"TheImpactofTelevisiononChildren".Makereferencestothefollowingpoints:1)Tele
LegendhasitthatsometimetowardtheCivilWar(1861-1865)agovernmenttraincarryingoxentravelingthroughthenorthernpl
Someanimalsapparentlycanresistcancerbystrengtheningtheirimmunesysteminpreparationforwinter,JohnsHopkinsresearch
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
Wheneveradvertiserswantyoutostopthinkingabouttheproductandtostartthinkingaboutsomethingbigger,better,ormorea
随机试题
下列关于非公开募集基金的说法,正确的是:()
某宗土地的面积为1000m2,其上建筑物的建筑面积为5000m2,建筑物的基底面积为700m2,建筑物层数为8层。则该宗土地的容积率为()。
在会计处理中,企业可以将不同类型的交易或事项合并编制多借多贷的会计分录。()
进口口岸栏应填______。起运国(地区)栏应填______。
摄氏24度等于华氏()。
下面哪一点说的不是思维的特点?()
下列表述中,正确的是( )。
Whatdoesthemanmean?
A、Stayatthepresentjob.B、Takeanotherinterview.C、Workwithherfather.D、Startherowncompany.C题目问的是,如果该女士面试失败,她会做什么。由女士
A、Sheboughttheticketonimpulse.B、Shemeanttoignoretheappointmentwithherprofessor.C、Shewantedtoinviteherprofess
最新回复
(
0
)